![]() |
|
Škrti prigorci, kobog bu samo još hitl šaku-dvije ričeta i bez zaprške
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inaće svašta volim jest, ali tuna je nešto što volim jedino dok pliva :D |
Citiraj:
Ista priča, neka rodbina se čak i naljutila jer ne želim jest tam nekakvu tunu sa tjesteninom u kojoj se svi ubijaju...a muški sam par puta probal al ne ide nikak:) Danas nastavak sa bažulom i zeljem:D |
meni je domaća pašteta od tune mrak mrakova, jedino moram iskopat recept kak ga dela kuharica kod stare u školi... to je definitivno najbolja koju sam ikad probao.
|
Tuna, pašteta od tune ma štogod od tune mi je zakon. :) Zapravo je tuna riba koju najviše jedem uz pastrvu. :)
Danas nastavak s grah-zelje kombinacijom. :p |
Citiraj:
Luk, kapare i češnja usitnim u blenderu svaki posebno, a onda sve ubacim još jednom u blender zajedno i dodam majoneze. Probao sam mnoge recepte, ovaj je apsolutni broj jedan. Uz to tost s maslacem iz lidla, malo ga zapeć u tosteru. To je tolko dobro da bi mogao bez problema jesti svaki dan :) |
will try, thnx na receptu ;)
|
pečeno pile,rezanci s prezlima....home edišn :D
|
Citiraj:
|
ili nedobog objavi samo svoje slike, a komad na putu studio :D :D :D
|
|
Tuna.
Ne, hvala. Upravo radimo pizzu. :zdero: |
Citiraj:
|
|
Danas odmor od bažula i zelja-domaća pizza sa punjenim rubom:)
Preljev za moju polovicu od domačeg paradajza i chilija:D |
|
kost čeka procjenu stare da li će u mačje ralje ili ćemo za juhicu... nije ništa bilo okolo, samo neka sitna kost.
inače pod obavezno izvadim ramstek i od dva komada napraviš goveđu juhu da se smrzneš :) |
Danas su pale lignje iz GTI cateringa. :) Uz to blitva+krumpir i naravno tartar. :)
|
Citiraj:
![]() nakon dugo vremena pajcek kod mene, naletel na solidne krmice u kauflandu, 25kn/kg, u pacu od jucer ujutro, osim klasicnog purgerskog paca posipal malo mlevenim jalapenom :D nisam zeni nis rekel :D:fiju: prije pajceka ide juha od bukovaca, vrganja i shitaka, uz pajceka zadnja porcija domaceg krumpaca na pire te domaca cikla... |
Danas je drugarica napravila sv. jezičine u finom umaku uz pire krumpir ( žuti, vlastita proizvodnja, ima ga još bar 100 kila ). :goood:
Recept je sa neta : 1. Jezike kuhati sa mrkvom, peršinom, crvenim lukom, češnjakom i peršinovim listom. 2. Kuhaju se dok ne omekšaju, najbrže je u express loncu, probati vilicom, ako ulazi bez otpora u meso, kuhani su. 3. Kad su jezici kuhani, izvade se iz vode i treba oguliti kožu s njih (pobijeli kad je skuhana) obično je to najzeznutiji dio posla, najbolje sa tupljim nožem, ako se teško skida može se i odrezati, ali samo tanki sloj 4. jezike narezati na kolutove 5. povrće koje se kuhalo sa jezicima propasirati 6. napraviti zapršku sa uljem i brašnom, dodati propasirano povrće, vodu u kojoj se sve kuhalo, jezike, slatku crvenu papriku, lovorov list, senf, papar i kockicu za juhu. 7. pustiti da krčka a pri kraju dodati kiselo vrhnje |
Danas grah sa kobasicom i lukom i šečer za kraj, panoramixov čili. Sad mi je malo vruće :)
|
Citiraj:
|
|
Isus,stara donjela neki toster s 4 slota(naj stari filipsov je zavrsio na moru)....dođem gore,vidim toster,tosteve od klare,tust šunku,gaudu,pršut,majonezu....opći napad :D A kakvo je vrijeme vani,moj sex s tosterom će trajat dugo dugo u noć :D
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
![]() ![]() prokleti mobitel, ovo je inače text-book medium rare, crven ko paradajz :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:30. |