![]() |
A gospođi kolač jelc??? kak i ona tebi :D
|
Kajgod, znam jedino palačinke ispeć:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas po želji gospođe paradajz juha sa taranicom, mesna štruca sa kuhanim jajima, pire , matovilac i kuružnjak. Kupio konačno i to staročeško crveno-nije loše:) |
došli su nam kolege iz srbije na sastanak i donesli domaći kajmak, pečenicu (laks kare ili kako se to još zove :)) i duvan čvarke :goood:...mi smo samo kupili friške lepinje i luka :D
:fiju: |
Danas tamanim one kiflice od sinoć, malo sam si pod dojmom današnjeg dana pa uopće nisam gladna. Kasnije samo kefir i voće :D (pripremam se za vikend :))
|
Kupio danas tu jednu "jadransku pastrvu" (1.800 kg) bum je delal tek kad se otepem na breg...danas juha pa sendviči sa majonezom, krastavcima i srijemskom u kukuruznom bagetu:)
|
od ujutro vratina u debelom pacu od soli, vegete, bibera, timjana, worcestera i soje... uskoro na tavu i onda u masčobu krumpač na kocke.
mislim da će biti u redu :) |
Odo danas po pizzu u DG. :p
|
Citiraj:
|
Danas pizza :)
|
nikakvo šarfanje, me ubije žena... upravo ih bacio na naglo, pa poslije krumpač u istu mast, a on je pak bio u ulju i vegeti.
čini mi se da je dobro ispalo, sad je to sve u foliji... moram ženu dočekat :) btw. mimo telke pratim jamie olivera na jutubu - jamie at home (ide na doma tv), pa tamo ima fenomenalnih savjeta i recepata, ako treba ko kanal sa svim sezonama nek javi ;) |
Citiraj:
To bu nam valjda dovoljno za tjedan dana šarfanja. :goood: |
Citiraj:
Najela se, baš je bilo fino, a sad se odoh bacit na izradu kolača :D |
Danas : za uvod, pogačice s čvarcima i Staročeško crveno a poslije slijede dinstane puzice na luku s jajima. Pozdrav matorom Jelcu:D
|
Crkni matori:D
Bar sam kupil crveno u Billi za manje od 6 ćuna:) Danas pohamo one ogromne klobuke smeđih šampinjona (baš smo se našli sa gljivama) koje budemo napunili suhom vratinom i sirom:nuts: |
Sinoć,Ljerka ispod peke :D
|
|
Citiraj:
Mi danas pohance od pu-ajceka, pire i kristalku:) |
I mi isto. Za salatu vjerojatno cikla.
|
Citiraj:
|
Danas za ručak : domaća ptičica od 2,5 kile, zvana patka, a uz nju mlinci i kristalka. Za uvod je bila juhica od pačjih iznutrica i nogica.
|
Domaća kokošja juhica, pohana piletina, rizi-bizi i kristalka. :)
|
|
Citiraj:
|
Štrudla:D
|
da, štrudla :D
Ja sam gablala pohanu piletinu (ostalo mi od jučerašnjeg ručka), rižoto s povrćem i pečene paprike s ćešnjakom na salatu :goood:...znojit ću ćešnjak danas na vježbanju :D A večeras planiram raditi male bureke sa sirom :chears: |
slavonske kobaje,grah salata s bučinim :)
|
Citiraj:
Danas šnicle na saft sa šampinjonima i knedle od kruha, cikla. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:43. |