![]() |
Što se tiče jela upravo sam pojeo 4 sarme, nakon toga mi je došao rođak sa prasetom sa ražnja i tako da sam sad sit za sljedeća 48 sata !!!!!
|
ja sam sad vecero u medvedgradu, 2 l rezane pive i juha od gljiva plus čevaši i police krupira :D bilo je super dok mi se u tramvaju nije pripisalo neznam kak sam doso doma do wca al znam da sam bio tamo jedno 2-3 minute :D
|
Citiraj:
|
...ja upravo tamanim domacica kekse i mlijeko...:)
...danas sam jela pastrve, kuhani krumpir i zelenu salatu... i na pastrve ide onaj umak od bijelog luka, persinovog lista, maslinovog ulja i limuna... ..finooooo...:) |
Evo ja za doručak ostatke praseta i još jedno dvije sarme !!
mljac, nema ništa bolje od sarmi !! SARMA rules !!!! |
Citiraj:
Špek fileki!!! Prošli tjedan je moja bolja polovica smućkala iste, ubil sam se od fileka prestrašno!!! |
Eh, ja sam fileke guštao prošli tjedan, prek vikenda sam bio kod najdraže punice i ubijali smo kilu guščijih jetrica:D
Prvi dan zdravo seljački na luku i sa jajima, drugi dan juhica (goveđa sa žličnjacima) pohana jetrica, pire-krumpir sa domaćim vrhnjem i zelena šalata sa češnjakom, treći dan govedina, krumpač, paradajz-sos... :beer: :beer: :beer: Rok... Mljac-išel sam do Lozara u nedjelju u dućan, htio sam te zvat na biru kod židova, ali te ziher ne bi žena pustila:D :D :D |
ja s enakrkao domačim njokima u umaku od slatkog vrhnja s svinjskim filetima u istom umaku...
|
Gle, osobno sam bil u Lozaru u Nedjelju negdje oko 10, bil sam dobar i otišel sam po kruh i mljeko.
Da si nazval mogel sam ženu zmuljat da mi je nekaj na autu riknulo. Znaš, ja tih 75 metara koje imam do Lozara prevaljujem autom.:p Kad bu druga prilika nazovi, sad je na mene red platit! |
Citiraj:
|
..sad idem kuhati tijesto sa sunkom i sampinjonima...
hoce netko doc na rucak?:D |
Citiraj:
:beer: |
Citiraj:
WTF .... ke sad ovo IMAO ... a ja mislil da si ti ženska :confused: :rolleyes: |
Citiraj:
|
Citiraj:
ili sam ja sljep ili neko nekaj tu muti na forumu i pretvara se da je ženskog roda :p |
Citiraj:
|
neeee opet!!!!
:fuming: pa do kad ce te spike da ja nisam cura?:confused: mislim da je krajnje vrijeme da organizirate neku forumijadu pa da se uvjerite na svoje oci da sam zensko :) neki me tu znaju...npr horza me pozna...a beren me pozna jos bolje :) ontopic: mislim da danas ipak necu nista kuhati jer sam se iz kreveta ustala pred pola sata :rolleyes: ..a u 5 idem kod bake u pozegu preko uskrsa... ...klopala sam mavrovicev kruh s majonezom, beckom i sirom...i uz to sam popila veliku salicu (pola litre) nescafea s mlijekom....:) |
Citiraj:
sad sam se sjetil da sam možda ostal bez kruha... super :grrr: btw, još uvijek sam na poslu... primjetite da je 16:11 |
ljudi moji kak sam se ja fino najel...
jedna super cura je skuhala fenomenalan umak od mljevenog mesa, maslinki, vina i svega i svačega drugog.... predobar je umak !!! to fino s tjesteninom... totalno sam se zdrobil... HVALA |
Jesi i curu "zdrobio"? :D
|
Citiraj:
:D /najveća manga sheme/ |
Joj, još malo i uskrs.
jedva čekam onaj Uskršnji doručak, fini mladi luk, domaća šunka, fini kruh, mljac !!!! |
Ja sam se danas vratio doma i dovukao šunkicu (skuhali smo je kod punice), mladi luk, mladi češnjak, rotkvice, svježi domaći sir i vrhnje:)
I hren tak jasno. U pripremi je i juhica za "dan poslije" Dragi moji Žderonje-Sretan vam Uskrs, fino se odmorite i dobro napapajte:) :beer: |
hell yeah... potpisujem čestitku i mladi luk : piva:
|
@ horza...you are welcome :)
...ja sam se bas sad naklopala sunke i jaja i svjezeg domaceg sira ...i domaceg kruha...i kolaca....:) ...i sad sam si morala otkpcat traperice jer mer malo stezu..huh...:D |
Citiraj:
inače, danas mi je seka došla i to znači da do ponedjeljka fino papam.... baš me zanima s čim će me iznenadit...njami |
Ja zato žderem cijeli dan !!
I svima sve najbolje od mene !!!!!!!!!!:D Samo se dobro najedite !! |
ufffff, pun stomak sunke,kulena.sira,domaceg kruha.maldog luka i hrena...nemogu disat, nemogu ....:D
Ujutro posljije dorucka mislim da cu se jedva dogegat do crkve :) btw cestitke svima :beer: |
Uffff. Nebu dobro... Uffff. Šunkica u kruhu, obična šunkica, francuska, rotkvice, mladi luk, ufff, domači kruh. Uništil sam se. A još me kolači čekaju. Ufff.
|
Citiraj:
da, a mene su docekale 2 velike torte i sladoled u frizideru...ma ne moram ni pricat kolko sam se najeo..hehe... trenutno pijem lovenbrau i chillam :) :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:40. |