PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

Željac 19.03.2005. 19:53

Što se tiče jela upravo sam pojeo 4 sarme, nakon toga mi je došao rođak sa prasetom sa ražnja i tako da sam sad sit za sljedeća 48 sata !!!!!

Trek 19.03.2005. 21:33

ja sam sad vecero u medvedgradu, 2 l rezane pive i juha od gljiva plus čevaši i police krupira :D bilo je super dok mi se u tramvaju nije pripisalo neznam kak sam doso doma do wca al znam da sam bio tamo jedno 2-3 minute :D

>>>KUKY<<< 19.03.2005. 22:13

Citiraj:

Originally posted by Trek
ja sam sad vecero u medvedgradu, 2 l rezane pive i juha od gljiva plus čevaši i police krupira :D bilo je super dok mi se u tramvaju nije pripisalo neznam kak sam doso doma do wca al znam da sam bio tamo jedno 2-3 minute :D
Samo?:D

flare 19.03.2005. 23:52

...ja upravo tamanim domacica kekse i mlijeko...:)

...danas sam jela pastrve, kuhani krumpir i zelenu salatu...
i na pastrve ide onaj umak od bijelog luka, persinovog lista, maslinovog ulja i limuna...
..finooooo...:)

Željac 20.03.2005. 09:11

Evo ja za doručak ostatke praseta i još jedno dvije sarme !!
mljac, nema ništa bolje od sarmi !!
SARMA rules !!!!

Mljac 21.03.2005. 15:46

Citiraj:

Originally posted by Željac
Evo ja za doručak ostatke praseta i još jedno dvije sarme !!
mljac, nema ništa bolje od sarmi !!
SARMA rules !!!!

Kad me već prozivaš, za mene ima boljeg!
Špek fileki!!!
Prošli tjedan je moja bolja polovica smućkala iste, ubil sam se od fileka prestrašno!!!

Jelc 21.03.2005. 15:58

Eh, ja sam fileke guštao prošli tjedan, prek vikenda sam bio kod najdraže punice i ubijali smo kilu guščijih jetrica:D
Prvi dan zdravo seljački na luku i sa jajima, drugi dan juhica (goveđa sa žličnjacima) pohana jetrica, pire-krumpir sa domaćim vrhnjem i zelena šalata sa češnjakom, treći dan govedina, krumpač, paradajz-sos...

:beer: :beer: :beer:

Rok...

Mljac-išel sam do Lozara u nedjelju u dućan, htio sam te zvat na biru kod židova, ali te ziher ne bi žena pustila:D :D :D

Isus 21.03.2005. 16:13

ja s enakrkao domačim njokima u umaku od slatkog vrhnja s svinjskim filetima u istom umaku...

Mljac 21.03.2005. 16:21

Gle, osobno sam bil u Lozaru u Nedjelju negdje oko 10, bil sam dobar i otišel sam po kruh i mljeko.
Da si nazval mogel sam ženu zmuljat da mi je nekaj na autu riknulo. Znaš, ja tih 75 metara koje imam do Lozara prevaljujem autom.:p

Kad bu druga prilika nazovi, sad je na mene red platit!

Jelc 21.03.2005. 17:03

Citiraj:

Originally posted by Mljac
Gle, osobno sam bil u Lozaru u Nedjelju negdje oko 10, bil sam dobar i otišel sam po kruh i mljeko.
Da si nazval mogel sam ženu zmuljat da mi je nekaj na autu riknulo. Znaš, ja tih 75 metara koje imam do Lozara prevaljujem autom.:p

Kad bu druga prilika nazovi, sad je na mene red platit!

Mislim da bum u petak išel gore...

flare 24.03.2005. 15:39

..sad idem kuhati tijesto sa sunkom i sampinjonima...

hoce netko doc na rucak?:D

>>>KUKY<<< 24.03.2005. 16:36

Citiraj:

Originally posted by flare
..sad idem kuhati tijesto sa sunkom i sampinjonima...

hoce netko doc na rucak?:D

mogu ja?
:beer:

IceFisherman 24.03.2005. 20:38

Citiraj:

Originally posted by Horza
ma da?!?!?!?!? pa ja sam istu stvar imao za ručak !!!
zaakooooon. e, i da znaš kak je bilo finoooooo.... mnjami.

WTF .... ke sad ovo IMAO ... a ja mislil da si ti ženska :confused: :rolleyes:

vga killer 24.03.2005. 21:16

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
WTF .... ke sad ovo IMAO ... a ja mislil da si ti ženska :confused: :rolleyes:
Gde ti živiš??? :D

IceFisherman 24.03.2005. 21:19

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Gde ti živiš??? :D
ma k vragu , nek sam proklet ak to nije postala FLARE , i kam je sad nestal taj post , ko tu koga za nos vuce :rambo:
ili sam ja sljep ili neko nekaj tu muti na forumu i pretvara se da je ženskog roda :p

horza 24.03.2005. 21:31

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
ma k vragu , nek sam proklet ak to nije postala FLARE , i kam je sad nestal taj post , ko tu koga za nos vuce :rambo:
ili sam ja sljep ili neko nekaj tu muti na forumu i pretvara se da je ženskog roda :p

ma nekaj nije ferceralo kak spada... skužil sam kad sam postal, pa sam išel sređivat pa je post ostal nepovratno izgubljen... uglavnom...

flare 25.03.2005. 14:02

neeee opet!!!!

:fuming:

pa do kad ce te spike da ja nisam cura?:confused:

mislim da je krajnje vrijeme da organizirate neku forumijadu pa da se uvjerite na svoje oci da sam zensko :)

neki me tu znaju...npr horza me pozna...a beren me pozna jos bolje :)

ontopic: mislim da danas ipak necu nista kuhati jer sam se iz kreveta ustala pred pola sata :rolleyes: ..a u 5 idem kod bake u pozegu preko uskrsa...

...klopala sam mavrovicev kruh s majonezom, beckom i sirom...i uz to sam popila veliku salicu (pola litre) nescafea s mlijekom....:)

horza 25.03.2005. 16:14

Citiraj:

neeee opet!!!!

:fuming:

pa do kad ce te spike da ja nisam cura?:confused:

mislim da je krajnje vrijeme da organizirate neku forumijadu pa da se uvjerite na svoje oci da sam zensko :)

neki me tu znaju...npr horza me pozna...a beren me pozna jos bolje :)

ontopic: mislim da danas ipak necu nista kuhati jer sam se iz kreveta ustala pred pola sata :rolleyes: ..a u 5 idem kod bake u pozegu preko uskrsa...

...klopala sam mavrovicev kruh s majonezom, beckom i sirom...i uz to sam popila veliku salicu (pola litre) nescafea s mlijekom....:)

wooot ?!?!?!?!?!?!?
sad sam se sjetil da sam možda ostal bez kruha... super :grrr:

btw, još uvijek sam na poslu... primjetite da je 16:11

horza 25.03.2005. 18:22

ljudi moji kak sam se ja fino najel...
jedna super cura je skuhala fenomenalan umak od mljevenog mesa, maslinki, vina i svega i svačega drugog.... predobar je umak !!!
to fino s tjesteninom... totalno sam se zdrobil...
HVALA

LordNitro 25.03.2005. 19:04

Jesi i curu "zdrobio"? :D

horza 25.03.2005. 19:09

Citiraj:

Originally posted by LordNitro
Jesi i curu "zdrobio"? :D
ha nije tražila nikakvu naknadu za svoj trud, pa reko super... klopa besplatnjaka!
:D

/najveća manga sheme/

Željac 26.03.2005. 10:16

Joj, još malo i uskrs.
jedva čekam onaj Uskršnji doručak, fini mladi luk, domaća šunka, fini kruh, mljac !!!!

Jelc 26.03.2005. 14:21

Ja sam se danas vratio doma i dovukao šunkicu (skuhali smo je kod punice), mladi luk, mladi češnjak, rotkvice, svježi domaći sir i vrhnje:)
I hren tak jasno.

U pripremi je i juhica za "dan poslije"

Dragi moji Žderonje-Sretan vam Uskrs, fino se odmorite i dobro napapajte:)

syss 26.03.2005. 14:30

hell yeah... potpisujem čestitku i mladi luk : piva:

flare 26.03.2005. 20:12

@ horza...you are welcome :)

...ja sam se bas sad naklopala sunke i jaja i svjezeg domaceg sira ...i domaceg kruha...i kolaca....:)

...i sad sam si morala otkpcat traperice jer mer malo stezu..huh...:D

horza 26.03.2005. 20:40

Citiraj:

@ horza...you are welcome :)

...ja sam se bas sad naklopala sunke i jaja i svjezeg domaceg sira ...i domaceg kruha...i kolaca....:)

...i sad sam si morala otkpcat traperice jer mer malo stezu..huh...:D

mrmlj... kloooopaaaa.... mnjami.

inače, danas mi je seka došla i to znači da do ponedjeljka fino papam.... baš me zanima s čim će me iznenadit...njami

Željac 26.03.2005. 20:42

Ja zato žderem cijeli dan !!
I svima sve najbolje od mene !!!!!!!!!!:D
Samo se dobro najedite !!

>>>KUKY<<< 26.03.2005. 21:36

ufffff, pun stomak sunke,kulena.sira,domaceg kruha.maldog luka i hrena...nemogu disat, nemogu ....:D
Ujutro posljije dorucka mislim da cu se jedva dogegat do crkve :)
btw cestitke svima :beer:

Fleks 27.03.2005. 12:01

Uffff. Nebu dobro... Uffff. Šunkica u kruhu, obična šunkica, francuska, rotkvice, mladi luk, ufff, domači kruh. Uništil sam se. A još me kolači čekaju. Ufff.

>>>KUKY<<< 27.03.2005. 15:55

Citiraj:

Originally posted by Fleks
Uffff. Nebu dobro... Uffff. Šunkica u kruhu, obična šunkica, francuska, rotkvice, mladi luk, ufff, domači kruh. Uništil sam se. A još me kolači čekaju. Ufff.

da, a mene su docekale 2 velike torte i sladoled u frizideru...ma ne moram ni pricat kolko sam se najeo..hehe... trenutno pijem lovenbrau i chillam :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:40.