![]() |
Uzeo ja ovaj iPhone 7, gotovo je sad. Mali ili ne, vidjecemo.
Mozda ga dam sestri na kraju. :D Ona ce bit presretna. Sent from my SM-G925F using Tapatalk |
Citiraj:
Samo pazi da je original Anker, a ne kopija. |
Citiraj:
Predobra cijena :) Ako do sada nisi koristio iph onda te ocekuje prilicno velika promjena. Kao i svima nesto ce ti biti super a nesto dizati zivac. |
Bome odlican deal 2800 kn za mjesec dana star ip7.
Javi dojmove kak si se snasao na iOS-u :) Sent from LG G6 |
iPhone mobiteli - 2. dio
Hvala, snalazim se pomalo. Nisam htio navalit pa se nervirat, nego mic po mic.
Evo sad vidim da na tipkovnici nema tocka dok ne kliknem na ono 123. Lokaciju u Weatheru i Weather Widgetu jedva promijenio. Viber mi nista nije restore, izgubio sam svu povijest. Sreca pa na desktopu imam Viber. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Ukljuci si double tap space bar (settings - general - keyboard - ''.''shortcut) |
Hm, sad vidim da je to vec ukljuceno. Upravo probao. Thanks. To su te sitnice koje puno znace. Ok sad mi je cool tipkat nove recenice. Sad pisem bilo sto. Samo da udarim tu tocku. :)
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ok, sta koristit kao Adblock? Ima li system wide adblock bez jailbreaka? Mobitel jos 23 mjeseca pod garom pa jailbreak nije opcija.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Hajde ako mozes usporedba baterije, posto si to stavio kao - gore, dali ti izdrži duže nego na Samsungu?
Kako ti se svidja 3D touch? Znas da kad pises jako stisneš tipkovnicu i kursor mičeš? Ovo dosta ljudi nezna koji koriste iphone 7 pa samo da provjerim :) |
Citiraj:
Je li to ono na fazon VPN-a? Ima li Safari mozda neki plugin? Sent from my iPhone using Tapatalk |
iPhone mobiteli - 2. dio
Citiraj:
Baterija nece biti kao na mom S6. Zato sto je S6 imao custom rom i novu bateriju od S7 Edge. Ali cini se da je standby dobar. A to mi je iskreno najvaznije. I iPhone 7 ekran je 4.7 pa ne bi trebao mucit bateriju tijekom koristenja. U vezi 3D toucha, fora je, vidio sam da ima ta mogucnost ali je nisam probao. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from LG G6 |
A za youtube za micanje reklama?
|
Citiraj:
Sent from LG G6 |
iPhone mobiteli - 2. dio
E i to ce mi falit. U biti na Androidu nisam imao nikakve reklame, ni u browseru, ni u aplikacijama, ni u youtube. Ah.
EDIT: makar ovaj Adguard radi. To je poput Crystal plugina za Samsung browser. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
AppValley pa izaberes cercube4 ili youtube++ Sent from my X using Tapatalk |
Citiraj:
23mj garancije kako ? Produljeno ili ? Jailbreakom se ne gubi jamstvo....prošli su dani kada se tom spikom punile prazne glave 👍🏻 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Od telekoma. Tako daju za sve telefone pa i iPhone. Cisto sumnjam da bi kod njih prosao jailbreak. Ne usudjujem se to radit.
Koliko sam skuzio ako se youtube koristi u safariju, nema reklama jer ima adguard. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
A ovo za JB....nema dokaza da je JB na uređaju... EDIT : evo slika za iPX iz Tcoma https://s7.postimg.org/xwchp07cn/Capture.jpg |
Imaš Adblock Plus. I dodaš ga kao content blocker u Safari
|
Citiraj:
http://i.imgur.com/Mj7ZEzc.jpg Uglavnom od kad smo ušli u EU garancija mora biti 24 mjeseca. Ako sami proizvođač (Apple) daje samo 12 mjeseci garancije, onda ostalih 12 mjeseci pokriva prodavač. Prema tom zakonu sam već nekoliko iPhone uređaja servisirao nakon njihovih 12 mjeseci garancije. U mom slučaju TCom. |
Citiraj:
Jel svi ti blockeri vrijede samo za safari ili ima neki za tapatalk/chrome? |
Citiraj:
To je bio jedan od razloga kupovine, dobra cijena i jos 23 mjeseca gare. |
Pitanje, kako vidjet detaljne informacije o slici? Htio bih potvrdu da se koristi onaj novi format.
Upload na OneDrive prodje kao JPG. Mislim da se automatski uradi konverzija u JPG. iCloud ima bijednih 5GB limita, pa ga ne mislim ni koristit za slike/videe. |
Izasao 11.3.
Dajte screenshotove battery healtha :D Kod mene je 100%, telefon je star mjesec dana, iskreno ocekivao sam 98 ili 99%. |
Moj je star 3 godine
Na 89% |
91% ajfon 7+ kupljen čim je izašo, gg
|
87%, iphone 7, kupljen u 10/2016. Punim ga na nacin da je cijelu noc na punjacu do jutra.
|
85% iphone 7 kupljen kada je izasao
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:36. |