![]() |
Da li se isplati potpisivanje ugovora na 24mj u ovom trenutku?
|
Na njuskalu ih prodaju za 1800 :D, ja kontam stavit oko 1600 pa sta bude :)
|
Citiraj:
S druge strane, ko zna što će se u budućnosti nudit, nemamo kristalnu kuglu. |
Pa baš zbog toga što idemo uskoro u uniju, čujem da će cijene polagano ići dole, a konkurencija polako rasti od jačih igrača.
|
Pitanje za vas koji ste uzeli tablet, kolko je trebalo da dobijete mail sa potvrdom?
|
Ja jos nisam, a produzio u, mislim, subotu.
|
Citiraj:
|
Evo ja sam narucio taj tablet. Mislim za 99kn nije lose a svejedno placam i placat cu sigurno sljedece dvije godine. I gledam na nabavi da je najjeftiniji 1600kn. Tako da ga svakako mogu prodat za 1300kn i platit si tri mjeseca racune ako nebudem bio zadovoljan.Koliko gledam po specifikacijama mislim da je solidan tablet.Jeli ga tko dobio i da kaze misljenje?
|
Neki nisu još dobili i onaj Alcatel a da ovo već dobiju.
|
rok za Alcatel je 15.2. ....ako do tad ne stigne zovi SZK za samsung tablet
|
Citiraj:
|
Naručio i ja.
Da li se može prek njega obaviti nekakva vrsta video out? HDMI možda preko USB-a? |
Ja sam popljugao, već su mi poslali mobitel :(
|
jucer produzio adsl, ceka se tab2 :)
|
a jel se dobija šta ak se uzme maxtv? Kakvi su im sad paketi, još uvijek ona klasika osnovni, sportski itd itd...
|
isto cekam tab, jel netko dobio mozda svoj primjerak, kad krece isporuka?
|
Ja još ni alcatela nisam dobio, a naručio pa ja vjerujem prije mjesec dana. Već sam na par mjesta pročitao da je krajnji rok 15.2, ali mene nasmijava činjenica kad sam ih zvao pre 2 tjedna u vezi računa i usputno pitao za tablet, rečeno mi je da je predat dostavnoj službi. I zvao u ponedjeljak opet u vezi računa, jer mi očito nisu uključili neku tarifu za međunarodne pozive, te pitam i za tablet. I pogađate, opet isti odgovor. Poslan je dostavnoj službi. Sad ja ne znam jel to ide iz podruma babe Wange iz Bangladeša, ali mislim da je već trebao doći. Ništa, u petak ću ih zvati opet. :)
|
@Apacer
Mom susjedu nije došao već 45 dana i istu mu priču prodaju. |
Zbog neprimanja maila potvrde zvao SZK. Koji su produzili preko weba, zaprimljeni su zahtjevi samo ne obavještavaju. Valjda su prezauzeti ili što vec. Bilo je potvrdeno, a sad i ja pitao, P3110 je tablet.
|
Do kada se moze dobiti tablet Samsung Galaxy 2 za produljenje MaxADSL-a ?
Zvao sam ih jucer i kazu da iako mi istica za mjesec dana ugovor da ce predati zahtjev za produljenje ugovora i da cu dobiti tablet. |
Otkud da mi znamo? Do isteka zaliha?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E da, ni 15.2 nije krajnji rok za sve one koji su očekivali onaj Alcatel tablet. Nakon što sam ih maloprije zvao, opet isto. Doći će ovih dana, predano je dostavnoj službi...
|
to su i meni rekli prije 1tj....pa koja je to dostavna sluzba kojoj treba 2 tj da dostave...
|
Očigledno ne ona ista kojom šalju i račune.. :)
|
Dobio...klasičnih 5 dolje 512kb gore preko optike al punK nizak ping i stabilan što je najbitnije. Osjeti se prelazak sa bakra....
|
previše im trebalo... :D
samo radi tog čekanja sam ih poslal u rodno mjesto :D |
Još danas traje ponuda za galaxy tab 2 uz produljenje uo na adsl, pa ko misli uzeti neka napravi danas to, jer od sutra kreće samo za novi adsl.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:12. |