![]() |
klasika... 50kn :D :D
ajde donesi mi malo da probam te nuklearne ljutine, for realz ;) |
|
Žderonje 20.01.2012
Klopa: Tor Jeltz Hammdija vga killer Snjakma Buljo Čupavi trouble MentalHarikiri Wolverine Cuga: Djuka Danas ostatak patkurine i pire:) |
Žderonje 20.01.2012
Klopa: Tor Jeltz Hammdija vga killer Snjakma Buljo Čupavi trouble MentalHarikiri Wolverine Cuga: Djuka syss |
Citiraj:
|
panorama plus čili minus sisa.
lijepo. nadam se samo da nećeš pokleknuti POD NALETIMA KOPITA ZLA!!! :D :D |
Citiraj:
|
IZgleda da cu morat ispast s klope, nabili mi vrazji kolokvij iz matise u petak. Bum vidio jos tocno kad raspored objave....dovraga
|
ma pogledaj post prije tebe, ja se nadopisao, a ti me onda izbacio... zato si dobio kopita zla :D
|
Citiraj:
Ha, godine su to krive... |
Citiraj:
Panorama a đe je buljo na popisu PVC vrećica? :D Jedino smo amdo i ja pošteno zaljutili zadnji put jer je bilo dobro :) |
Citiraj:
Bolje bi mi bilo da sam išel pred školu dilat', nego radit' popise na Forumu :D |
Možeš meni zet i pol kile bučinog ak bu onaj tvoj došel sa tamićem:D
|
Panorama ak imaš sjemenki isfuraj mi i to. Prosim lijepo. :)
|
Meni isto! Častim sa pifama! To normalno raste u kući jelda?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Više ćeš ispričat kad te oboružamo sa pivama :D
|
Citiraj:
|
meni nikakvo sjemenje, neću sadit i još se brinut oko toga i trošit vrijeme jer KO ĆE TO DA PLATI?!?! :D
donesi mi gotovu kesicu nekog otrova, ne mora baš biti ghost :) |
Već dugo nisam jeo u pizzikatu i zovem ih danas, a kad ono "broj ne postoji". Malo googlam i http://dalje.com/hr-zagreb/pizzeria-...oraditi/359748 :(
Očito ništ od njih. :( |
Dinstano kiselo zelje, kuhani krumpač i krvavice danas:)
|
Šampion zagrebačkih ulica pao za domovinu upravo :)
|
Danas za ručak saft i tijesto,kiseli krastavci
Maloprije palačinke :D (neću vas ovaj puta mučit sa slikama :) ) @trouble dobro zgleda :zdero: |
črabl onklen ti taj alija sirotanović? :)
|
Žderonje 20.01.2012
Klopa: Tor Jeltz Hammdija vga killer Snjakma Buljo Čupavi trouble MentalHarikiri Wolverine Panorama + chili micek_kc Cuga: Sisa Djuka |
Žderonje 20.01.2012
Klopa: Tor Jeltz Hammdija vga killer Snjakma Buljo Čupavi trouble MentalHarikiri Wolverine Panorama + chili micek_kc Daddy Cuga: Sisa Djuka |
Danas : Junetina na lovački s tri vrste gljiva ( trubače, sunčanice i vrganji ) + nokleci za predjelo a poslije krvavice, dinstano zelje i restani krumpač.
Na slici gore lijevo : napacana junetina u crnom vinu, sa začinima / ružmarin, borovnice, lovor, kiml, biber, mažoran, češnjak. gore desno : mljeveni vrganji i trubače Dolje : sušene sunčanice i trubače Nokleci od domaćih jaja, krumpira, pšeničnog griza i muškatnog oraščića. ![]() |
Danas pizza.
Tijesto, paradajz, sirće (gauda), sušena vratina, malo gore naribati sira, baciti špeka koji je već malo prepržen, fefaći i kuruza. :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:04. |