![]() |
Citiraj:
|
Tijesto sa bijelim umakom od šampinjona i špeka...ali opet pretjerah sa ljutinom :D
|
Danas ostaci pašticade od jučer! Ufff, pretvorit ću se u pašticadu :P
Žderonje 20.01.2012 Klopa: Tor Jeltz Hammdija vga killer Snjakma Buljo Cuga: Djuka |
Žderonje 20.01.2012
Klopa: Tor Jeltz Hammdija vga killer Snjakma Buljo Čupavi Cuga: Djuka |
A vrijeme bi bilo :)
Žderonje 20.01.2012
Klopa: Tor Jeltz Hammdija vga killer Snjakma Buljo Čupavi trouble Cuga: Djuka |
Danas : dinstana jetrica od malog gudija ( dolce&garbo), pire krumpač i endivija.
|
Citiraj:
Jelc - veli Masni da dogovoris roštilj ovaj put |
Žderonje 20.01.2012
Klopa: Tor Jeltz Hammdija vga killer Snjakma Buljo Čupavi trouble MentalHarikiri Cuga: Djuka |
Citiraj:
|
|
Još da si napisao od kud si je naručio! :p
Ja sam se danas napucao sarme. :p |
Ma Stross kod mene. Inače je bolja, ali uvijek kad naručujem oko vremena ručke zbog narudžbi bude dobra, ali ne najbolja! Ako ništa, barem je došla za 15-20 minuta! I pohvalno je kaj špek skoro nikad ne dobim sa hrskavicama!
|
lagana večerica po ovom receptu, ali umjesto tortilje je tu bila riža :D
![]() ![]() ![]() ps. slikano nakon prežderavanja zato je na prvoj slici poluprazno :D |
Išel ja danas probat one pizze iz Lidla kaj ste laprdali o njima, pojel sam onu sa šunkom (doradio je sa mozzarellom, špekom, maslinama i feferonima)-nije tak bilo ni loše ali je pizza malecka...to je više snack nego pizza...
Primjerenija za vrtić i malu školu:p Al ajde, 9.80 koštala. Žena je uzela onu kaj ima samo paradajz i sir i ta je bila od-vra-tna...zaudarala je cijela kuća po onom gnjusnom češnjaku u prahu pa je ta odletjela u ćesme. |
Danas se ubio u vinskom gulasu od krmetine :D
Btw kad se lidl spominje ovaj sir mi je prva liga. 4 kolutica od 250gr za cinimise 70tak kn... |
još probaj onu sa salamom na sebi... meni je ta najbolja, ne znam da li je još ima.
ma za cenera bogtepita ako nemaš cajta. |
Citiraj:
|
|
Žderonje 20.01.2012
Klopa: Tor Jeltz Hammdija vga killer Snjakma Buljo Čupavi trouble MentalHarikiri Wolverine Cuga: Djuka |
Danas juha, patkurina sa mlincima, matovilac:chears:
Koliko vidim radi se i čokoladna parfe torta:) (za koju sam još dužan Nataliji recept) |
Citiraj:
Danas kod mame grah...pih to sam i ja radila za danas, nisam se ništa više usrećila :D |
Citiraj:
Brijem da bu netko uskoro slavil okruglih 40....jesi se počela spremat?:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
zanimljivo đuka, ti si uvijek od sutra na dijeti :p:D
|
Citiraj:
|
Nemam para ni za boćicu chilija a kamoli da takvu bandu napojim:p