![]() |
Danas smo imali goste. Sve je lagano počelo narescima (domaći kruh, kobasice, salama i špek), lagana pauza i onda je slijedila juha, pa kuhana govedina. I u planu je bila kineska klopica, ali su se toliko najeli svega ovog prije tak da od kineske ništa.
I desert. To je nešto što ljudi rijetko rade doma, ako netko to uopće i radi a baš je osvježenje nakon svih silnih kolača 1 2 3 |
I joooooooooj. Je li ovo standardni "Bakin kolač" + sladoled od vanilije + preliv od XZY?
|
Ja sam na nekoj redukcijskoj dijeti već 45 tjedana otprilike, ove Ammyne slike mi stoje u XXX folderu. Predobro nešto.
|
Citiraj:
Citiraj:
Hvala :goood: |
Citiraj:
|
Uvjek, ali vafle sam noćas pojeo. :D
Mogu te počastit sa kobasicama, špekom i domaćim pivom. ;) |
Upravo je maknut kalup. :zdero:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mrtva svinja s mlincima :)
|
Konačno sam dočekal nekaj "na žlicu", combo kelj/kobase/raženi/pivčuga:D
|
Citiraj:
mmmmmmmmmmmmmmmljac :D |
|
|
|
Slika je tak mutna da se niš ne vidi ali brijem da nema češnjaka u šalati:D
Kod mene danas punjena jaja:) |
Nikad stara nestavlja češnjak u zelenu salatu. A i ova je još premlada, šteta bi bilo. Al mogao bih probat jednom.
A što se tiče slike, nije to slikano ajfonom pa da je kristalno čista |
Kaj bi bila premlada obzirom na to da je prvi mjesec?
I da, mutna ti je slika, ko da je ajfonom slikano:D Mi smo se prije zajebavali i sa endivijom ali je to previše posla (pokrivanje slamom i slične gluposti) pa smo odustali... Meni osobno fali samo starinska šalata od radiča (ne od onog kaj ima za kupit po trgovinama nego onog kaj pobereš sa travnjaka) Klasika je bila napravit ga sa krumpačem i zalit sa malo špeka kojeg si prepržil na tavici skup sa maščobom:) Može i "otmjenija" varijanta sa kuhanim jajcima narezanim na šnite... |
thnx... stvarno volim lažnu skromnost, ali ovo je bilo mrak :D
još da je bilo jedno 20-30dag veprića i jelena osim teletine, junetine i svinje hijaaaaaaaao di bi nam kraj bio :) stara je dala ideju za žličnjake i reko ajde napravi pa možda će netko i utrpat sa čobancem, kadli ono iznenađenje :D od 6l lonca je ostalo točno pola tanjura. |
Ja sam pojeo 3-4 tanjura! Bas je vrhunski bilo pa cak i kada mi je ono mucko dubre buljo natrpao papra! :D
|
prvo, pojeo si to samo u prvim NALETIMA KOPITA ZLA :D
onda je došla kasnije druga runda. drugo buljo ti je usipao brdo sušenog mrvljenog feferona koji je ljut u tri qrca... recimo da ono što ti je on usuo u tanjur ja sam dva-tri puta više stavio na 6l gulaša :D |
|
Šta se amdija uznojio kad je jeo :D
Ali klopa dojaja, ponovit obavezno! |
Jučer sam opleo po tortiljama, 5 komada za ručak, još tri za večeru.
Za desert lagani kolač od jogurta: http://www.coolinarika.com/recept/la...cnim-jogurtom/ Jedva dišem danas, a već razmišljam kaj bi mogao ubacit u kljun :D |
Citiraj:
Citiraj:
Danas opet doma veprić, a na jobu bum neki burekčić uzeo. :) |
Žderonje 20.01.2012
Tor Jeltz Hammdija Dalje se dopisujte sami:p Pečene kobase i domaći pomfač danas, šalata-kisela paprika punjena zeljem:) |
Žderonje 20.01.2012
Tor Jeltz Hammdija vga "ćaća mi oduze kablo iz intranet" killer |
Žderonje 20.01.2012
Tor Jeltz Hammdija vga killer Snjakma Dalje se dopisujte sami:p |
Žderonje 20.01.2012
Tor Jeltz Hammdija vga killer Snjakma Buljo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:51. |