![]() |
znao sam da nikad od tebe pravog prijatelja :D
moji isto koji su bili tamo vele da je gostoprimstvo čudo jedno. |
|
timater kako bi ovo maznuo i onda još jedan :D
|
Šteta što Cajkaspreader na prvoj fotki zaklanja cjenik tak' da ne vidim cijene, no pitam se tko si naruči skušu ili girice ?:D
|
stranci van bivše juge :D :D
ko na moru... dođem sa ženom u restoran na doručak 5m od ribarnice, 10m od obale i naravno tuna ovakva/onakva, girice, pomfri bla... pokraj nas švabo zeme 2 hamburgera i pizzu :D |
Danas za ručak jelenski gulaš.
|
Danas opet kineska klopica za večeru :goood:
Kupili smo kikiriki mariniran u umaku teriyaki, odličan je. Edit: hrenovke u tijestu Malo sam si pretanko razvaljala tijesto, a nije se naraslo jer je tijesto bez kvasca, ali nema veze, jednako je fino :) |
PRESTANI!!! :D
|
Citiraj:
Ovo je mučenje :fuming: |
Citiraj:
Bogme! Iz ovog kuta sam još nekak uspio uloviti barem da se neš vidi! A cajke rokaju. Ali moram priznati da je pozitivno jer obično mi se metabolizam užasno uspori na putovanjima, ali valjda kombinacija dobre pleskavice skupa sa cajkama koje deru dok jedeš unutra potakne probavu i digne metabolizam u warp pogon :) |
Citiraj:
Citiraj:
Od danas dijeta, za ozbač :goood: |
Citiraj:
Pa danas je Srijeda. Dijete počinju i završavaju u ponedjeljak. :D |
pocnu u ponedjeljak u 8:00 i zavrse u 11:00 jer je tad vrijeme gableca jel :D
|
Završava oko 12,30...tad je vrijeme gableca :D
Svi počinju u ponedjeljak, eto ja ću počet u srijedu :D |
Nakon preŽderavanja sa sarmom, francuskom i odojkom-zaželio sam se nečeg normalnijeg:)
6 srednjih krumpača oguliti i staviti u hladnu vodu, kad zakipi kuhati 15 minuta. Ja sam u vodu stavio i malo suhe mrkve, peršina i celera. Ostaviti da se ocjedi i ohladi. Uvaljati ih u smjesu od dvije žlice ulja (maslinovo ili obično), malo crvene paprike, papra i soli. U orginalu ide i 40g parmezana, žlica naribane limunove korice i češnjak. Smjesom premazati krumpače, malo ih stisnuti dlanom da "popucaju" i peći 25 minuta na 220c. Budući da sam zaboravio kupit parmezan to sam izostavio ali budem stavio na svaki krumpač po komad masnog od domaće šunke...čisto da zamiriše malo:D |
Upravo sam zmiksao posljednjih petnaestak ubranih Scotch Bonnet ljutih paprika, zajedno s nešto ketchupa i spremam se za večeru blagovati sir i vrhnje s dodatkom istog. Nek' peče!:fuming:
|
Citiraj:
AliKebaba mi je tu iza ugla, vec mi je zlo od kebaba. :P Bio mi je bolji kebab prije pol godine, onda su zamijenili meso, al jos je ok. |
|
|
Bumo neko novogodisnje okupljanje?
|
Mi smo si gruntali nekaj da bi mogli 20-og:)
|
Za one koji idu u KFC, danas su uveli unlimited refill sokove!
|
e kakva je klopa tamo? nisam se još otisnuo na njihov šank... preporuke?
|
Meni njihove "kante" nisu bile nekaj, ali burgeri su mi bili odlični! Doduše nisam kod nas još probao!
|
đuka prestani trolat :D
|
Pa probao sam u Madridu, ne u NS-u! :)
|
ma zanima me u areni kako je i kaj da naručim... jel ima još gdje?
|
Zasad samo u Areni, planiraju otvorit kolko, 20 restorana kroz godinu?
Jeo sam u Pragu, u Engleskoj i kod nas je ista klopa. Možda je malo preskupo doduše. Pommes je premali, a bio je i Pepsi, al sva sreća da su to promijenili i sad je kod nas ko u cijelom svijetu. Sa stripesima ne možeš pogriješiti, hot wings također. |
thnx :D
|
Citiraj:
sad sam gladan :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:52. |