![]() |
|
Aaaaaaaa sad si me sjetila, bio na maturalcu u pragu i odemo u dučan kupit cugu i gledamo žestice i uzmemo amareto jer je bio po imenu i izgledu najsličiniji amaru.
Uzeli smo 2 boce, vratimo se u sobu idemo probat i nikome ne valja, probam ja i efekt: vau, to je prefino i kasnije skužim da je to bio liker od marcipana, dobio sam 2 boce praktički free :D Danas za ručak krvavice, restani krumpač i domaće kiselo zelje :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
@syss a liker je fakat mrak. Ima još vanilija, čoksa i nugat. A i večera ti je bila fina. tak radimo i mi, samo ne stavljamo papriku jer ju ja ne jedem, ne mastimo protvan, a tortilje prije punjenja namažemo mješavinom vrhnja i češnjaka u granulama i zapečemo ih samo sirom jer punjenje uvijek potrošimo :D
|
Citiraj:
Inače, za recept :goood:. |
Majoneza daje jedan poseban okus kada se zapeče, ja ju stavljam na pizzu :D
Mi danas kod svekrve na ručku ima roćkas |
Fakat Siso, pes i šlapice su ti već postali trademark, nemreš sad bez toga:D
Danas najvjerovatnije paradajz-juha, mesna štruca i pire:) |
ja bum čiknšit prsa na neki saftic, boce u juhu, prilog rizica, ak mi se bu dalo prosetat do konzuma po neku zelenjavu, ak ne rdeca pesa, droga portoroz :)
|
Moram i ja uslikat svoje šlapice....ženska solidarnost, mislim sa syssovom ženicom :D
Radila sam svekrvi muffine. Pošto ona nije naručila nikakav kolač nego ga je sama radila, napravila sam ovo jer nisu slatki i umjesto običnog sam stavila šećer za dijabetičare. Svi imaju problema sa šećerom, a moraju imati glas razuma, mene, da pazim na njihovo zdravlje :D ![]() ![]() A ručali smo juhicu, pečeno meso, krumpire i pohana krilca i za šogija i mene pohano bijelo meso, cikla. |
Danas sam neku patku jeo,sasvim solidno uzevši u obzir da nevolim pernate poluleteće životinje :)
|
Sada delam ovo!
http://www.coolinarika.com/recept/784693/ Tortille su mi se mrvu raspale, (dvije od četri) ali bilo bu mrak! Sam da stara ne kenja kaj je previše ljuto :P |
Nemrem otvorit coolinariku tak da još živim u neznanju, ali ako su tortilje u pitanju, nemre bit loše :D
Danas sam radila pužiće sa sirom ;) |
Šlapanjak skoro ko i Sisine:D
|
Citiraj:
Mad_duke mora biti dobro (uspjela samotvorit) i to mora biti ljuto :) Slikicu koju nabaci da malo slinim po ekranu :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Upravo rješavam stare zalihe kulena :)
|
Ja sam se danas slatkog napuco, stara pravila krofne, stavila unutra obicni eurokrem,neka jeftina kopija nutele,ispalo savrseno, cim su bile gotove odma smazo 7 komada uz mlijeko :D
Sad rjesavam ostatak :) |
Citiraj:
Ja jucer napravio 15kg kulena i 15kg kobasica. Ljuto i fino u 3pm :D |
@mad_duke ovo izgleda fantazija.....ti i syss ste me navukli, danas ću ih i ja radit...joooj ko će dočekat večer
Odoh sad za rani doručak smazat pužek sa sirom od sinoć :D |
|
Ma, ja ti više/manje pola toga promjenim. Nisam neki fan graha recimo i onda strpam još više mesine i kuruze rađe. I takve egzibicije!
|
ma ja isto... količina se nikad ne pridržavam i stavljam ono kaj volim više ili manje, a i već sad nakon podosta nakuhavanja imaš neku kuharsku elementarnu logiku kojim redoslijedom ćeš sta staviti u kazan.
do blagdana idemo malo lakše sa nekim kineskim receptima kako bi se mogli mučki obžderavati od masne zimske hrane :) |
Jučer topio špek i dobio 30 l masti + pripadajuće čvarke te se obžderah istih a toplih, uz dodatak luka i raženog. Zalio graševinom. Noću se javi teška žgaravica, tretman Peptoranima i malo sna. Za kaznu je za ručak kefir s raženim i obavezni popodnevni odmor. Sad znam kak' je Jelcu...:D
|
@syssa
Ma, najgore mi je kada kuham gladan. Onda gledam kaj bi sve mogao staviti unutra :D, a tada je sve dobra ideja hehe |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:10. |