Dobio je ali mi je to nekako full kratko trajalo..:D
Citiraj:
no ima ljudi koji su posvetili cijeli svoj život na informatiku i PC-e, kao ja i moja cijela obitelj.
|
:lol2:
Citiraj:
Znam vrlo važne ljude koji su pokrenuli uopće informatiku u hrvatskoj prije oko 20 godina i više dok se neki od vas i ja nisu još rodili, a neki od njih su i moji roditelji koji su pomogli u tome.
|
:care:
Njegovi starci su donijeli racunala u RH, a vi sad njemu tako..:fiju:Da nije bilo njega i njegovih staraca,mi vjerovatno bi svi jos igrali one videoigre iz Mađarske za 100 kn..:D:D
Citiraj:
Nije da se hvalim, ali sjećam se vremena dok nitko nije imao PC, i govorili su da šta je to, ćemu to služi, te su govorili da je to Zlo i neznam ni ja kakva sra***.
|
To je bilo pred 14 godina, on sad ima 18, naravno sjeca se dana kad se rodio..:D
Citiraj:
Danas svatko ima PC, ili neko drugo računalo, danas nije problem biti informatički obrazovan, gamer, geek, jer svima je to nadohvat ruke, ali sam je nekoliko onih koji su stvarno u tome.
|
To valjda misli na sebe i njegovu obitelj:D:DOMFG
Citiraj:
Zato molim te nemoj bulazniti da to kaj si ti stariji od mene možda 6 godina, da znaš nešto više od mene ili nekog ko ima 12 god. NEZNAŠ! Sorry ali istina je
|
A zbog ovog bi ga napljuskao...Koji lik...:roller:
|