![]() |
Ima li osim coolicool jos neka stranica koja nudi povracaj carine za nas iz bih?
|
Ekipo, taman trebam naruciti poznaniku telefon i vise neznam gdje i kako uzeti da dode bez dodatnih davanja. Prije sam imao top one i goldway, sada vise nema nicega.
|
Honorbuy eu skladište?
Jos se giztop reklamira kako posiljke dolaze bez davanja, no nekako mi taj shop ne ulijeva povjerenje |
imas i Grosso ali znaj da placas slanje na garanciju u Italiju 56€ (28€+28€), mada su nekima izasli u susret i dali im da posalju sami u Italiju..
from my Le X720 on TT |
Citiraj:
Sent from my ZP998 using Tapatalk |
situacija je sljedeca, zaboravite na SF Express.. Grosso ima jako puno telefona blokiranih u FRA jer je netko nanjusio krv..
zato su svi makli SF express, Goldway nedavno, Geekbuyimg malo prije njih.. Trenutno nemate di kupit telefon, osim Honorbuya, a da vam dode kuci bez davanja dragoj nam drzavi.. napisao sam ovo po svim forumima pa slobodno stavite tamo di nema.. from my Le X720 on TT |
Ja čekam Le Max 2 iz Tinydeala, javim kako je prošlo preko carine
|
Citiraj:
Javim se isto kad dođe, mislim da smo zaslužili i posebni topic za Lefone. :fiju: |
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
Samo da javim da mi je stigao upravo Mi5 sa goldwaya naručen 15.03., dostavio mi ga DPD bez ikakvih dodatnih troškova. :goood:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.tinydeal.com/leeco-le-ma...l?currency=USD |
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
Citiraj:
Kaj sad? (osim čekati) :stoopid: |
ah neznam sta da ti kazem, tebi bi ipak trebalo doci posto si narucio prije svega toga.. pisi Goldwayu, vidi sta oni kazu..
from my Le X720 on TT |
Citiraj:
sasha2511, ne znam, pričekati ću još dan-dva pa im šaljem mail. :stoopid: |
Pa zar nisu iz goldway-a napisali da ce oni pokriti eventualne dodatne troskove za mobitele poslane do 23.3.?
|
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://forum.telekineza.com/viewtopi...p=38711#p38711 from my Le X720 on TT |
Citiraj:
|
Citiraj:
Izgleda da paket stiže sutra DPD-om. :D Uspio je zaobići Francusku, očito su ga nekako preusmjerili preko Austrije i Slovenije (prema trakcingu). :goood: Ništa, otvarajte zasebnu temu, ima nas dovoljno. :D |
Imate temu za to već, sunce vam kalajsano... sve ću da vas u haps bacim zbog OTa :D
Prebacim sutra, sad mi se neda :) |
mislim da je mislio na Leeco temu.. :P
ona da postoji nasao bih je.. from my Le X720 on TT |
LeEco bude ipak još neko vrijeme ostao u ovoj temi :)
Kad vas bude barem 10 sa tendencijom rasta na 20+, onda može. Ovako, nema smisla. Xiaomi je tako dobio temu, ako vas bude, dobit će i Le. Isto kako je netko otvorio Asus Zenfone temu. Tema stoji godinu dana sa 0 postova :) nema potrebe za sada. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:02. |