PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

mitzek 23.09.2003. 11:31

grrrrrrr......vidim ja.....

:fuming: :fuming: :argue: :argue: :grrr: :grrr:
evo ti sad!!!!
postavim dva pitanja za pomoc i kaj se dogodi?????
ZAJEBANCIJA!!!!!!!!

VISE NE MRDAM PO FORUMU....SAM ZDERONJE!!!!!!
trazim status moderatore za pizdarije na zderonjama!!!
se bum vas tuzil!!!!:argue: :argue: :argue:

:burn: :burn:
ma .ovo gore je bilo cist da privucem paznju!!!!!
he-he....skoro, jako skoro mi je rojsni den...pa bi si rado spil kupicu zi starim pajdasima ...pa i pod zubeke kaj hitil.....al mi se neda spekavati i dvoriti,nit bi stel svoju kokicu s tim zamarati.... pa si ovak mislim.........

kak da spojim ugodno s korisnim????
dajte kakvu ideju........di da prejdemo pit i pojest nekaj a da se dobro provedemo a da pase vecini ekipe?????
pivnica medvedgrad?kaj velite? ste bili tam?jel ko klopal tam????
ili imate kakvu bolju ideju???JEEELC,DR RAAAK,AMDEEEE,HORZAAAA, OSTALI...........
ponuda vrijedi do cetvrtka,kad moramo finishirati dogovor i inicirati broj zainteresiranih za druzenje>>>>>mislim da bum podnesel 3-4 runde sa razumnim zahtjevima prisutnih....ak ne ......bum po noci pral sudje za razliku....:D :D
ajde sad ideje preporuke..... bash sam postal prava ANIMIR-DAMA,,,silim ekipu da se najde..........mea culpa!:beer:

a ak necete....tja......onda bum moral zvat ekipu z vr-zone.com-a...oni buju "ziher"dosli!!!:rolleyes: :rolleyes: ....

Jozha 23.09.2003. 12:05

Predlažem Ćingać u Vukomercu!

Jelc 23.09.2003. 14:01

Ahhhhh......konačno doma...:D
Hladna žuja,komp,hmmm...žena:)
E sad mi je fakat dopizdilo:fuming: iz ovih stopa idem slagat komp za gore...

Makar-gore lijepo izađeš van i vidiš nebo...svaku noć sam lijepo sjel na štenge, otvorio si hladnu žuju, uzeo dalekozor, gledao Mars i debelu susjedu...

Istinabog-oko nogu mi se je motala stara debela mačketina, pes se je tak jasno razdrevil zbog toga, ali svejedno je bilo ok...

A susjeda je piletina sa "malo jačim kostima",fura topić i kratke čehla/ono-građena ko"da joj je Mitzek buraz/...

I da -bili smo na pivici.
Mitzek je...ah cijeli "korpulentan"...a AMD i ja imamo samo špekine

:beer: :beer: :beer:

mitzek 23.09.2003. 16:59

buahahahahahahaaaaa...

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Ahhhhh......konačno doma...:D
Hladna žuja,komp,hmmm...žena:)
E sad mi je fakat dopizdilo:fuming: iz ovih stopa idem slagat komp za gore...

Makar-gore lijepo izađeš van i vidiš nebo...svaku noć sam lijepo sjel na štenge, otvorio si hladnu žuju, uzeo dalekozor, gledao Mars i debelu susjedu...

Istinabog-oko nogu mi se je motala stara debela mačketina, pes se je tak jasno razdrevil zbog toga, ali svejedno je bilo ok...

A susjeda je piletina sa "malo jačim kostima",fura topić i kratke čehla/ono-građena ko"da joj je Mitzek buraz/...

I da -bili smo na pivici.
Mitzek je...ah cijeli "korpulentan"...a AMD i ja imamo samo špekine

:D :D izjavi to pred mojom squaw i imas dozivotnu pivu od mene saki dan.........

da.......a moja ponuda??? za petek? bi se jopet male oblajavali......a morti se pojavi i jos neko osd ekipe s foruma!!:beer:
a DR RAK je rekel da bu on dosel ,pa makar moral gurati "authora" z velke gorice!!!:rolleyes: mislim ..tak da me moze "kurit" pred sirim auditorijem...:rolleyes: ,ahhhh sve za zrnce njegovog znanja......( to se sam ulizujem da mi ne "lupi tarifu" kad mu otfuram komp na "specijalisticki"pregled.......
:D :D ..ajde ima kakva ideja "ZDERONJE":confused: :confused:

mitzek 23.09.2003. 17:04

MRMLJJJJJ..

Citiraj:

Originally posted by Jozha
Predlažem Ćingać u Vukomercu!
bash sam se setil da mi je istekel pasosh!!!!!!:rolleyes: :rolleyes:
tak da neznam .....mislil sam "zaozbiljno"da se najdemo negdi pri centru zabrega a ne u istoj vukojebini kak i vu zapresicu!!
mislim...volim ja zaprasic...al kdo mi bu dosel osim slucajnih prolaznika(jelc?) i stalno zaposlenih(amd?) vu tom kraju?? niko....#
pa zato hocu slozit nekaj oko centra....ak me razmete???:beer:

Jelc 23.09.2003. 17:19

Evo-ja sam se baš ogrebal kod punice i žene za rizi-bizi i pohano domaće pile:D

A kaj se tiče nalaženja...sutra opet moram gibat pa bumo vidli...
Kaj se mene tiče-štima.

Amdejac 23.09.2003. 20:03

Kaj se tiče predizbornog skupa v petek mislim da nemam nikakve zapreke, samo izglasajte lokaciju.
Molil bi i ostale glasače vu našoj lokalnoj upravi i samoupravi da potpišu peticiju za lokaciju.
Sve teme su dozvoljene osim politike.
Poželjno je sa sobom v žepu donesti kakvu kobasu ili fliku špeka radi podmazivanja grla da tekućina lakše klizi.:beer: :beer:

horza 23.09.2003. 22:19

ljudi ne bu dobro... mitzek bu nam pokojni. frajer se uguzil s shefom u neki grčki restać i žderu ko ludi... veli sve origigi i brijem da bu dobil takav čir na svemu da je to strava.

Jelc 23.09.2003. 22:26

Citiraj:

Originally posted by Horza
ljudi ne bu dobro... mitzek bu nam pokojni. frajer se uguzil s shefom u neki grčki restać i žderu ko ludi... veli sve origigi i brijem da bu dobil takav čir na svemu da je to strava.
Ma...prije bu dobil po frnti od žene:D
I ne spominji mi čir-meni je baš danas prošljakal...izgleda da višednevno prežderavanje nije prošlo bez posljedica:(
Shit...i to mi je prošljakal dok sam pil Coctu...da je od žuje ajde...ali Cocta...svašta...

horza 23.09.2003. 22:35

Citiraj:

Ma...prije bu dobil po frnti od žene:D
I ne spominji mi čir-meni je baš danas prošljakal...izgleda da višednevno prežderavanje nije prošlo bez posljedica:(
Shit...i to mi je prošljakal dok sam pil Coctu...da je od žuje ajde...ali Cocta...svašta...

ne znam... cocta voli proterat, ali žuja... taj kemičaremdan nektar predivno žute boje... nikada. evo baš sam jučer nakon treće velke točene rekel dosta i popil ... [molim bubnjeve ko na dodjeli oscara].... vruću čokoladu s puuuno šlaga. i nisam se prosral. još sam se poslje prežderaval mađaricom i šaum-rolama. žuja je zakon ! BTW. ima ko majicu ?

Jelc 23.09.2003. 22:47

Citiraj:

ne znam... cocta voli proterat, ali žuja... taj kemičaremdan nektar predivno žute boje... nikada. evo baš sam jučer nakon treće velke točene rekel dosta i popil ... [molim bubnjeve ko na dodjeli oscara].... vruću čokoladu s puuuno šlaga. i nisam se prosral. još sam se poslje prežderaval mađaricom i šaum-rolama. žuja je zakon ! BTW. ima ko majicu ?
Pa nisam ni ja dobil proljev...ali je bio grdi rigoleto:D
Bio sam maznuo kod punice u ovih par dana lonac sarme...gulaša...otišla je bogme i skoro cijela tabla špeka i još hrpa stvari-sram me je i nabrajat:D
E sad-toliko sam žderao da baš i nije ostalo puno mjesta za žuju...valjda se zato čironja pobunio:D :D :D

horza 23.09.2003. 22:53

ufff... ja već dugo nisam rigal, ali sve mi manje paše piva... zgleda da trebam polako preći na zimski režim rada - gemišt !

Jelc 23.09.2003. 23:06

Citiraj:

ufff... ja već dugo nisam rigal, ali sve mi manje paše piva... zgleda da trebam polako preći na zimski režim rada - gemišt !
Ma i gembač je ok-samo kaj žuju više-manje možeš dobit hladnu, a kad ti donese neki grdi delanec od gembača i još k tome onak mlačni...joj...

mitzek 24.09.2003. 00:19

ahaaaaaa....

Citiraj:

:rambo: :rambo: kajeeeee...mali sam cinkaš???????
je i ženici sam se pohvalil da me je gazda pozval na papicu ...i sviral je buzuki iplesal se je sirtaki a papali smo:jarčiće,kozlićr,jančiće,sarmu,bklavu,pečenu piletinu u slatkom umaku od kojeg peče guza....... gadovi su se ubijali u 100 vrsti vina,a ja sam peglal po kokakolici i jamnici..bhuhuhuhu!!!:beer:
e onda je oko 2300 situacija uzavrela i ja sam maznuvši još litru kolice povukel svoje dupe do džegija i sel na čekicu i šaljući vam sms-e...onda je još i driver od grka donesel dogy bag za po putu da ne ogladnim,jel duuug je put od čučerja gornjeg do tuškanca pa pušće!!!....ak kaj ostane poslal bum po overseasu horzi da se malce zdeblja!!:rolleyes: inače restić je na čučerskoj cesti..bivši"vepar".....ahhh,težak je život nas žderonja!!!

Jelc 24.09.2003. 01:03

Jebatevrag Mitzek-buš skviknul od toliko gaziranog:D
Kaj nisi gore pročital kaj se meni dogodilo...

Nego-samo se hvališ sa pantaganom, a kakva je tipkovnica???
Ja sam si htio piknut takvu, samo sa žicom...

mitzek 24.09.2003. 09:23

ohohohohohhhohooooo....

Citiraj:

Jebatevrag Mitzek-buš skviknul od toliko gaziranog:D
Kaj nisi gore pročital kaj se meni dogodilo...

Nego-samo se hvališ sa pantaganom, a kakva je tipkovnica???
Ja sam si htio piknut takvu, samo sa žicom...

super!:cool: uvaljam se u fotelju,zgrabim tipkovnicu,metnem si ju u krilo i peglam!!!!:rolleyes: :rolleyes:
malo su zmesani gumbeki sa slovekima al se sve da namjestit......
sad je OK,,,a tipkovnica je ergonomski savrsena,feeling je jebacki..a i brzo se covjek navikne na scroll kotacic sa lijeve strane+gumbeki za net,emajl,multimediju(play in bsplay.....!!),kotacic za stisat,pojacat zvuk.......ma kaj da ti velim,,,,sam kaj je ne nosim u krevet da je metnem izmedju squaw i mene!!!:rolleyes: :rolleyes: ......steta sam kaj ne svetli vu kmici>>>>>>:p :p ma seruckam...ovo me vise veseli nego p4 c1 /800fsb.......a i furt najdem jos koji extra funkciju ...........i se to ima 5 let garancije!!!

Jelc 24.09.2003. 10:36

Kaje "Rvatcka tipkovnica ili...???

widowmaker 24.09.2003. 13:23

Re: grrrrrrr......vidim ja.....

Citiraj:

Originally posted by mitzek
:
dajte kakvu ideju........di da prejdemo pit i pojest nekaj a da se dobro provedemo a da pase vecini ekipe?????

Ribić u V.Trgovištu , super klopa, dobro vino , pristojne cijene, nije ti predaleko:beer:

mitzek 24.09.2003. 14:47

Citiraj:

Kaje "Rvatcka tipkovnica ili...???

je....sam su zamjenili origigi mjesta za z i y i crte i upitnik....pinceta i 20 sec...sve na mjestu!!!!!!!:smoke: :beer:

Amdejac 24.09.2003. 22:29

Re: Re: grrrrrrr......vidim ja.....

Citiraj:

Originally posted by widowmaker
Ribić u V.Trgovištu , super klopa, dobro vino , pristojne cijene, nije ti predaleko:beer:
Istina i bog porcije su velike, al mi baš i nije nekak žmahno.
Znaju podvalit loše meso.
Prošle godine su frendu uvalili Bicka u pljeskavici.
Bilo je odlično toplo, a kad se je počelo hladit kop da se je netko popišal u nju.:beer: :beer:

Amdejac 25.09.2003. 21:01

SASTANAK

Ako ima zainteresiranih za mrzlu pivicu morete se pridružit mojoj malenkosti i Mitzeku.
Terminal ZET-a Zaprešić, birtija "Lobel", od 17.00.
Tko voli nek izvoli.

mitzek 26.09.2003. 09:23

Citiraj:

Originally posted by AMD
SASTANAK

Ako ima zainteresiranih za mrzlu pivicu morete se pridružit mojoj malenkosti i Mitzeku.
Terminal ZET-a Zaprešić, birtija "Lobel", od 17.00.
Tko voli nek izvoli.

TO NAS AMD HOCE POCASTIT U SVEZI GLEDE MOG ROJSNOG DENA I JUBILARNOG,DRUGOG OKUPLJANJA!!

ma dam se kladit da nas ovaj put bude josh manje---prehladno je za pivu a ti si sam to ponudil za pljatit...znaci drugo sve si sami moramo platit?? znal sam da je i tebe tvoja preodgojila!!!lol!

Jelc 26.09.2003. 13:57

Neš ti Prigorce...XXI stoljeće,računala, mobiteli...a da je meni netko javil na moj breg...a-a...

Preskup im je i SMS:D :D :D
Tak da ja nisam imal pojma i splaniral sam si neke stvari po ZG-u.

I tak jasno Mitzek nije ni spomenul da mu je rođendan...pes...jen...
E nebu se zvlekel od koje runde:D

mitzek 26.09.2003. 22:52

kajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj?????????????????

Citiraj:

Neš ti Prigorce...XXI stoljeće,računala, mobiteli...a da je meni netko javil na moj breg...a-a...

Preskup im je i SMS:D :D :D
Tak da ja nisam imal pojma i splaniral sam si neke stvari po ZG-u.

I tak jasno Mitzek nije ni spomenul da mu je rođendan...pes...jen...
E nebu se zvlekel od koje runde:D

:argue: :argue: :argue:

kaj nis rekel? sam zval ekipu da se dogovorimo i da se najdemo......voda:(
sam je denes amd dosel.... ja ga počastil cugom i malo smo menjali...ja njemu robu on meni dinamic disc!!!he-he..kak ja HORZI neki den!! pa sam voda opet!......
da ste bili za kaj mogli smo klopat vu 2 POTOKA ..bilo je......prazno...sam za nas kuharica,konobarica,pikado,visuljak kugljana,klupe,popodnevno sunčeko......zagrebački od pol metra.....domači kuružnjak...zapečene štrukle,hladni gemištek i pivica....tja, a ko vam kriv!!

mitzek 26.09.2003. 23:00

za JELCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rolleyes: :rolleyes: ovo ti je od 21 09 2003 na žderonjama!!+ kaj sam pital...

grrrrrrr......vidim ja.....

evo ti sad!!!!
postavim dva pitanja za pomoc i kaj se dogodi?????
ZAJEBANCIJA!!!!!!!!

se bum vas tuzil!!!!

ma .ovo gore je bilo cist da privucem paznju!!!!!
he-he....skoro, jako skoro mi je rojsni den...pa bi si rado spil kupicu zi starim pajdasima ...pa i pod zubeke kaj hitil.....al mi se neda spekavati i dvoriti,nit bi stel svoju kokicu s tim zamarati.... pa si ovak mislim.........

kak da spojim ugodno s korisnim????
ili imate kakvu bolju ideju???JEEELC,DR RAAAK,AMDEEEE,HORZAAAA, OSTALI...........
ponuda vrijedi do cetvrtka,kad moramo finishirati dogovor i inicirati broj zainteresiranih za druzenje>>>>>mislim da bum podnesel 3-4 runde sa razumnim zahtjevima prisutnih....ak ne ......bum po noci pral sudje za razliku....
ajde sad ideje preporuke..... bash sam postal prava ANIMIR-DAMA,,,silim ekipu da se najde..........mea culpa!

a ak necete....tja......onda bum moral zvat ekipu z vr-zone.com-a...oni buju "ziher"dosli!!! ....

:rolleyes: :rolleyes:

Jelc 26.09.2003. 23:26

Kaj ste bili u Dva Potoka pizde jedne...???

Čuj-ja sam ti lijepo rekel da idem na svoj breg i da nemam gore comp.
I kak sam ja mogel znat ste se kaj dogovorili ili ne?

Ma budemo se već dogovorili-ne gine ti runda za rođendan:D

:beer:

mitzek 27.09.2003. 01:07

Citiraj:

Kaj ste bili u Dva Potoka pizde jedne...???

Čuj-ja sam ti lijepo rekel da idem na svoj breg i da nemam gore comp.
I kak sam ja mogel znat ste se kaj dogovorili ili ne?

Ma budemo se već dogovorili-ne gine ti runda za rođendan:D

:rolleyes: ne...bil sam s familijom...njoj je još stalo do starog pizduna...ampak sam se podvečer našel z AMDEJCEM vu zaprasiču ---lobel-u na sokeku i kafici...i razmjeni...:rolleyes: :beer: :beer:

a ostalo..klopa cuga...čekam te...;)

:beer: :beer:

Jelc 27.09.2003. 01:36

Treba provjerit kad bu nekaj fino od divljači pa onda gibnut...

horza 27.09.2003. 10:53

Citiraj:

Originally posted by mitzek
se bum vas tuzil!!!!

nemre! it iz ivil! e,da... i uskoro se zatvaraju žderonje!
Citiraj:

ponuda vrijedi do cetvrtka,kad moramo finishirati dogovor i inicirati broj zainteresiranih za druzenje>>>>>mislim da bum podnesel 3-4 runde sa razumnim zahtjevima prisutnih....ak ne ......bum po noci pral sudje za razliku....
ajde sad ideje preporuke..... bash sam postal prava ANIMIR-DAMA,,,silim ekipu da se najde..........mea culpa!

a ak necete....tja......onda bum moral zvat ekipu z vr-zone.com-a...oni buju "ziher"dosli!!! ....

:rolleyes: :rolleyes:
ajd da nebi bilo mali je pica... count me in! osim ak neki posel ne uleti... znas kak je.

Jelc 27.09.2003. 11:14

Citiraj:

e,da... i uskoro se zatvaraju žderonje
No...no...
A zakaj???
Nije chat,govori se i o hardwareu, i k tome ide pod Ostalo...

mitzek 27.09.2003. 21:34

opaaaaaa,..........

Citiraj:

[B]nemre! it iz ivil! e,da... i uskoro se zatvaraju žderonje! ajd da nebi bilo mali je pica... count me in! osim ak neki posel ne uleti... znas kak je.
tebi se fakat više ne živi ? ccccccc,šteta...tak mlad ,a već na listi za odstrel!!! si morti pozabil da bi se akcija -zbogom oružje- mogla i vu tvom dvorišču dogodit.....sve ti metke,patrone,rpgejce vrnem!!! more i čez oblok,ak nebuš vrata otprl!!hi-hi-hi :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:

btw,zbog sebe samog ,reci deci na forumu da si se samo šalil........:fuming: :fuming:

ili ................mogli bi malo do Save na plivanje...leđno....ha????:smoke: :smoke:

Jelc 27.09.2003. 22:26

A niš...sutra otvaramo lov na Horzu:D
On bu nama žderonje zaprl...ha...prasac jen.

Dakle-sutra sastanak pred Horzinom firmom...

Amdejac 27.09.2003. 23:05

Ha!
Izgleda da nočas idem vu šumu odkopat ratne trofeje.
Kad se vrnem bum si odigral par sati Aliena i Predatora, tek tolko da dojdem v formu.
Novi pozdrav lovca na glave bu: KSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! :rambo:

Amdejac 27.09.2003. 23:15

PUNIČINA VIZIJA

Vizavi ovog gore, nebi vjerovali kaj mi se je dogodilo.
Moja najdraža i jedina punica mi je za sva dobra djela kaj sam napravil na ovom svjetu poklonila crnu majcu s dugim rukavima (da se ne prehladim) na kojoj piše:
"ZBOGOM ORUŽJE".

horza 27.09.2003. 23:38

to me zanimalo :-)
sam sam se šalil :-)
scena: budim se, palim stroj, gledam jel sve s forumom ok, dođe pa postam poruku da vidim jesu li svi živi. u pola 2 zvoni mob, zove mitzek: "jelc mi je upravo poslal poruku. kaj glumiš? tebi se ne živi?" ja: ha ha ha ha sam vas digo :--)

Amdejac 27.09.2003. 23:53

Naj se z nama starcima tak igrat. Znaš da nam je hertz malo slab.
Lijepo je da si se ispričal, jer mi štihača stoji kraj kompjutora i baš sam se spremal da idem v šumu.

Jelc 28.09.2003. 11:16

Citiraj:

sam sam se šalil :-)

Žderanje i ine stvari povezane s tim nisu za zajebanciju:D
A zbog ovog ataka na svetu temu-kažnjen si sa jednom rundom dobre stare žuje:)
Tak...

RAK 28.09.2003. 13:14

Žderonje spadaju pod Ostalo. Na Ostalo sam moderator JA. Administrator ima pravo samo na to da mi se ne zamjeri. Rekoh da sam diktator.

Nije me se dojmila šala. Vrlo nepromišljeno.

A ja sam ipak duplo manji od Mitzeka. Što bi mu tek taj napravio.

horza 28.09.2003. 13:36

wooot a fuuuk ? kaj je sad? svi tu brijete da ste velki zafrkanti, a kad vas netko ide zahljebavat odmah svima para na uši. fino sam reko da me samo zanimalo kak bute reagirali. pivu platim bez beda, ali ne picama koje se odmah na sve naljute.
za raka: kaj sad? zato kaj sam kao neki admin moram biti ozbiljan? e, pa baš neću.

Jelc 28.09.2003. 14:37

Citiraj:

pivu platim bez beda, ali ne picama koje se odmah na sve naljute.
Gle ti samo sina Izraelovog...ono...pivu platim bez beda...ALI...joj...
Ajde...

Morat ćeš nas razuvjeriti....

A kak se meni vidi...od te cijele spike-samo se je jedna "pica" naljutila

:burn:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07.