![]() |
željan je znanja a vi tako :lol:
|
A bome je stvarno legin komp! HM! Nije ipak od mog lege nego od leginog lege.
|
: lol2 :: lol2 :: lol2 :
Horza, ti si najveća legenda!!!! Ovo je bilo u stilu Bubbe :D:D:D |
E taj lik je puko. Uletio je i meni sinoć. Ako doznam da mu je Fleks dao moj ICQ popiče takav ban da će se čudit do slijedećeg božića.
|
Citiraj:
|
Pazi šta piše u oglasu za onu konfu "bubne se grafa unutra i super komp i za igre". LOL
|
@horza & fleks...znam točno o kojem se liku radi i mene je stavio na msn kontakte...davi vec 3 dana...prvo je počeo s konfiguracijom koju misli kupiti a onda krenuo s tim ftp serverom...isto mi je poslao taj link...nonstop cim dođe odma alo razer i sl, gdje si, sto se ne javljas, puče veza, alo...mislim ako taj nije na nečem onda nije nitko...
|
Ajde, ajde, nije tak loš momak. Samo jako puno toga ne kuži, al je uporan...:p
|
http://forum.pcekspert.com/showthrea...178#post595178
vaj d hell smo uopce isli o raptoxxu raspravljat, sam smo budale ispali... :mad: btw. zakaj ne objavite nick ovog IM smetala, da ga znamo blokat na vrijeme :D |
Citiraj:
|
|
Sad mi je vuco (aka cyrus) poslao poruku.... :D
[18:33] CyRuS: Dao BOg da ti pimpek otpao...***em tebe i ''anonimnog'' koji ima tisuću i jedno pitanje.... @Horza: Ti si kriv :D |
LOOL - sta sad je i njega napao :D
EDIT: evo počinje opet i tu...aaand...BLOCK! :D |
Thats the spirit.
Al si mu prvo trebao dati neciji ICQ, MSN.... Kuzis da se vrti u krug... :D |
fleks... zgleda da nam masterplan za ringe-ringe-raja nije uspio :(
|
Dao sam mu upravo bobin (slinkov) mail...reko sam da se on kuži u te stvari da njega pita :D
|
Citiraj:
Carski :D @Horza: To kaj nije :D , C-V-A-T-E :D |
A jeste neki. Nije meni bed pomoći nikome. Eto danas pričao sa dečkom 2 ure, fino mu sve objašnjavao što god ga je zanimalo (a zanimalo ga sve :p) i šta, da ga stavim na ignore listu jer nezna? Malo glupo. Rekao sam mu da čita forum, ako nešta ne kuži neka pita...
Njegov problem je što oće sve odmah znati, a nezna niti osnove osnova. Što se mene tiće, ako će biti vremena, zašto ne pomoći momku? |
@Fleks - ok :)
@Vuco - Drugo je pitati za pomoć...a drugo daviti svaki put kad se logiraš na msn...sto je najbolje i ja sam u pocetku imao dosta strpljenja i odgovarao na njegova pitanja...ali sto je previse, previse je... |
meni nije bed pomoći ako mogu, niti ako me zatrpava pitanjima. ali je stvar u načinu komunikacije. nemreš uletavat stoput oko istih stvari. i nemreš očekivat da će ti netko pomoći ako si sam ne pomogneš... tipa... jel bi ti to meni složio? a da prije pročitaš štogod pa probaš sam? nije bed ako želi naučiti pecati, ali je bed ako želi da mu netko samo pokloni ribu (i nakon toga još jednu, pa još jednu, itd.).
|
Ev, sad ga maknuo sa blocka ...vec se javlja i pita jel atha ima msn ili icq :D :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Možda nema pristup prema ostalima ili nije ima priliku od nekoga nešto naučit pa zato ovako dodaje pojednice u svoju kontakt listu da bi mu nešto i ostalo u glavi, nije razlog da se tako loptate s njim,ne bi li ga tako još više brokvali! Ti mu onda Razer kaži i ukaži u čemu griješi,naravno na način na koji to zaslužuje... Evo kako je horza sad napisa..ako momak nema pristupa (ili se ne zna odnosit s ljudima),a želi znat ,opet mi je i takvi draži i pošteniji nego da priča nebuloze ka šta je _Opteron_ the slavni pričao (a mislim da svi znamo šta je bilo s njim :smoke: ).... |
Ako te davi i nemaš vremena, pa lijepo mu kaži...uostalom, neznam što ste se sada raspričali, tko hoće, nek mu pomogne, tko ne, bože moj - ignore ili mu lijepo reći da pita nekog drugog.
Oćemo EOD napraviti oko ovoga? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
@Vuco...sorry necu vise o tome |
Neka bude EOD, al samo da kazem....
Kaj mu nije bilo cudno da mu najdenom nema vise nikog zivog na MSNu?!? I onda ponce na ICQu?!? I nije me jednom na MSNu tlačil i ja mu velim e druze nemogu sada, aj za 20min, ovaj veli: ''aha, ok'' i dalje nastavi po svom.... |
Evo nam jednog svjezeg :D
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54977 *UCK THE POLICE : roller : |
Bili smo preblagi prema takvima, budemo sada to komotnije rjesavali...
Nego...tek sam sada pogledao ove razgovore sa icq. Kuzim i o kome se radi, nacin pisanja je jednostavno prepoznatljiv. On ionako ima moj icq i ostalo, ali mi je na ignore tu ili tamo ili je tretiran kao spam. Netko mu je dao i te moje podatke. U pocetku sam imao razumijevanja, ali kako Horza kaze - ne mozes svaki puta uletavati sa istim pitanjima, kao da sam ja tu samo za njega, da rjesavam njegove probleme i razmisljam umjesto njega. Yeah. |
Strašno : nono :
|
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
''Free jessica alba t33n pr0n nude omg teh l33t h4x0r OMG click here :D'' al mislim ovo je fakat debilno.. i taj bitefight.. za one koji nemaju pametnijeg posla nego to.. : bonker : zalosno. |
Citiraj:
btw, thread je pobrisan |
"Lasat ima nekoliko mrlja na svom dosjeu" LOL :D
|
Trenutno nam je i moderator Darth Vader u banani.
Hvalo se mjesecima sa domaćim špekom, kulenom, šunkom, rakijom i dobriim dopom ali nije bio voljan podjeliti išta od toga sa adminima...evo mu ga sad:D :D :D |
Aj da malo dignem Mladež i droge. Daklem B*U*M*P: goood :
|
Kad je netko spor onda je stvarno spor
tip drito nakon 1g uletava da će kupit (lol di je to iskopo sa zadnje strane valjda) http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=31872 dobar je ovaj patakmeister (da još zna čitat) http://forum.pcekspert.com/showthrea...750#post627750 |
Citiraj:
|
Ovaj je probao promijeniti pravila foruma, u biti neznam šta je htio...
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=57380 |
Citiraj:
imo sam jako losih iskustva s tim likom , dogovorimo se za hard disk za skoro 500 kuna , u nedjelju smo utanacili detalje trebamo se u 15 30 nac u ponedjeljak , lik meni u 14 00 javlja da nemoze prodat hard da mu ipak "treba" !?!??! mrzim takve ljude. :mad: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:52. |