![]() |
Citiraj:
A ovo što sam boldao je nešto s čime se slažem 101& :D |
Citiraj:
Evo sad na NOVOJ TV kažu da je osiguranje obavilo svoj poso, a znamo kome ta televizija naginje. Sve budale koje rade sranja treba kaznit. Citiraj:
I ti hočeš reč da pošto je Dinamo igrao više utakmica u Europi BBB smiju više sranja radit, koliko se ja sječam Torcida još uvjek prednjači u kaznama iz Europe, ali BBB su na putu da ih prestignu. Jedna je dobra strana, dinamovci sad imaju puno sitniša za plačat parking. Kako koristiti multiquote http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113121 |
Citiraj:
|
Znam kako koristiti multiqoute, ali nemogu qoutat nešt što još nije bilo napisano kad sam ja počeo pisat svoje, jar nepišem baš brzo, a i treba smislit šta da napišem pa se oduži.
Citiraj:
A prasičo bi tjekom tekme svršavao na poteze igrača dinama i govori da nisu protivnici koji pobjede dinamo toliko bolje koliko je dinamo slab. |
Ti nogomet očito ni ne pratiš...
|
Pa čemu pratit hrvatski nogomet, ima boljih stvari za radit nego gledat nazovimo ih nogometaše kako igraju po njivama.
A što se tiče prasička, čovjek skoro da nije zaplako kada je Hajduk pobjedio Dinamo na Maksimiru, a svršava tamo po stolovim na dobre poteze dinamovaca, to se čuje iz aviona. |
Citiraj:
Eto , danas u 16-30 repriza Hajduk - Dinamo , nek mi se cini da rasplet bude isti ko jucer u svemu - od rezultata do vrijedjanja i bacanje stvari na teren ... Drugo polufinale Zadar - Zagreb , biti ce zanimljivo vidjeti rasplet . |
Samo naka nastave sa sranjima. Novi zakon (samo malo prepravljan) stiže.
Do sad su oni uhvaćeni u neredu morali do 2 sata prije utakmice javiti se na policiju i reći gdje će biti 2 sata prije, za vrijeme tekme i 2 sata nakon tekme, a policija ih je kontrolirala. Ali sad su im njihova braća po navijanju smjestila kitu do jaja. Prije utakmice će morati doći u policijsku postaju i tamo presjediti utakmicu. Već se pripremaju metode da im nebude dosadno, a to znači da sigurno neće gledati utakmicu nego će slušati predavanje o štetnosti droge, alkohola, razmnožavanju sobova u laponiji i slične teme. :D Uglavnom zamislite si 1 do 2 godine ispiranja mozga za svaku utakmicu o štetnostima koječega, a predavača psihologa ima koliko hočeš. :D |
Hajduk4ever <3
|
Citiraj:
BTW. Vidio sam ono novo vozilo. Bas izgleda zakon! |
Vidim da govore da moze i neku boju okinuti koja se skida nakon otprilike 25 dana s koze. :D
|
Citiraj:
|
|
Ma neka bolje da smo uzeli domačeg nego nekog sa greškom iz tunguzije, ovaj amerike.
|
Citiraj:
|
ma nema veze... koji god kovac bio dobar je a jos je i domaci :)
|
Kojeg vraga njega hoceju kupiti. :hitthewal:
|
Samo nek dodje , sigurno nece pogorsati obranu , a mozda i ovi mladi nekaj nauce od njega.
|
Citiraj:
|
on ima 35 godina i on ako i dodje u dinamo sigurno ne dolazi zbog nogometa,dolazi kući...uz to povremeno napucavanje lopte u dinamu i pokoji milijun više.
|
Citiraj:
Nes ti napadaca u HNL-u, malo inteligentniji igrac ih stavi u mali dzep. |
Citiraj:
njemu s 35 godina sigurno nije vise do nogometa,da je,nebi ni razmisljao o dinamu...ima on gdje ić |
Citiraj:
Dosta mu je nogometa, ide on uzivati malo! |
19. kolo:
22.02.2009. 15:30 Osijek-Rijeka 22.02.2009. 15:30 Slaven Belupo-Šibenik 22.02.2009. 15:30 Zagreb-Inter 22.02.2009. 15:30 Varteks-Croatia Sesvete 22.02.2009. 15:30 Zadar-Cibalia I derbi kola 22.02.2009. 20:15 Ajduk-Dinamo |
Citiraj:
|
WTF?!
Gledam u ovaj cirkus sa konfetima i ne vjerujem!!! Majko mila! Ovo je stvarno neviđeno... |
Stoka.
Nisu bengalke, ali su napravili prekid sa par tona smeća. |
Počela je policija zagrijavati pendreke na BBB-ovcima:D
|
Meni je dinamo drazi klub ali ovo je ljudsko smece,a ne navijaci
|
Citiraj:
Pričalo se već minimalno dva tjedna da se neće tolerirati pirotehnika, a ovi ZG dobrijani sa bengalkama zapalili stolce. Šta su drugo mogli i očekivat nego da će dobit po leđima. :D |
Citiraj:
|
Ovo je kradja samo takva , ja prestao gledat , prvo konfeti , a onda sudac i njegov kriterij . ako nam je ovo smece najbolji sudac , tko je najgori ?
|
Koji penal :D Ovo je sprdacina.
|
Citiraj:
A onaj koji je na dometu pendreka dobije i za jednog i za drugog. :D |
ovo je prestrašno,svaka akcija dinama završi na sredini terena faulom aka martin taylor
sudac, no comment...bolje da prebacim na RTL traži zvijezdu :D |
ajde, budite malo realniji. niti jedna kamera nije pokazala da nije dirao, ali niti jedna da je dirao jer su tako kamere postavljene. i kako onda mozete tvrditi da nije bio (ili bio) penal?
inace tekma je teska banana, to nije nogomet. nije bilo jebene dvije minute normalne igre, prekrsaja puno pun k previse. neki ce reci "da, tvrda tekma i ne smije se izgubiti", ali ovo nije nogomet. zalosno je na sto je spao hrvatski "najveci nogometni derbi". najdraze bi mi bilo kad bi oba kluba dobila po -3 boda za ovakav nogomet, fuj. btw, vi smatrate da je dinamo/hajduk zasluzio pobjedu ovakvom igrom? :lol2: |
Citiraj:
To si dobro rekao, pa na kaj smo ispali??? Nema vise hnl-a za mene, ovo je stvarno teska banana, sramota |
opala..ovo je ok gajba :)
|
Bogte pa u drugoj županijskoj sam vidio bolji nogomet, a tamo decki igraju za rundu u birtiji poslje tekme, a ne ovi manekeni.
|
samo da pitam nešt, kolko pratim nogomet i ligu prvaka i sve, šta nebi sudac(pomočni) kod kornera trebo biti pored zastavice? vidim 2 kornera u 1. poluv. igrač hajduka onak uredno izvodi korner a lopta metar dalje od označenog prostora? (suca naravno nigdje u dometu kamere)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:58. |