![]() |
jos nis a .....
|
ma dobio je samo nece nam sad rec, da se nebi svi sletili na more odma :D
|
jok, jos nisu nista javili. pretpostavljam da ce veceras kasno, buduci da je kod njih sad oko 4-5 sati popodne.
ovisi o njima ko je dobio. ako ce priznati sve one mailove za koje sam siguran da je vlasnik xicle-a poslao, onda je on dobio. |
ti ameri...cijelu noc moram ostat budan da bi sazno rezultate=)
|
nevjerojatno...
http://www.youtube.com/watch?v=qL-7S...watch_response za sve one koji nisu brojali. na youtubu imam 148 VASIH glasova... a oni mi tamo navode da imam sve skupa 147 nabijem ih |
to mi je nekak cudno...znam da je na youtubeu svaki skoro komentar bio za tvoje kuciste a sad ono wtf...neznam meni nije to nekak po pravilima..
|
kako muljaju smradovi....jaoooo
|
Gadovi, drzim fige da bus Number 1 ;)
Ajde man dok nije gotovo smisljalj kaj bus napravil s case jer ako ti nisi zasluzil ga nije nitko ;) |
Citiraj:
wtf.... multiple e-mails on youtube accaunts??? pa od onih 151 glas na yuotubu, preko 140 ih mogu povezati sa STVARNIM osobama, pojedincima koji su dali svoj glas. tako da ovo sta je napisao je samo potvrda da kenja |
kako god bilo.
zahvaljujem se svima koji su dali svoj glas, odaziv je bio sokantan. sto se mene tice, ja sam pobijedio na ovom natjecanju, samo zahvaljujuci vama :) ako budete prolazili kroz sibenik, slobodno se najavite, malo da se osvjezite pivicom/sokicem jedan veliki :respekt: sta ce oni posrati i izmuljati, vise me ne zanima. |
^^
jadno je da tak syebu čovjeka. Nadam se da te ovo neće previše dirnut i da češ nastavit sa case moddingom. Stvarno ti dobro ide i bila bi šteta da od toga odustaneš. I da što se mene tiče pobijedio si :), a oni nek se tješe s nevaljanim glasovima jedino to i mogu. |
Da super kučište izgleda ... 5 Zvijezdica :) :goood:
|
Ma, imho cilo ovo glasanje je za kurac, ako već nisu mogli organizirat nešto poštenije i normalnije, onda nisu trebali ni ovo, jer nema smisla. Ovdje ne da se može muljat, nego ste muljala sva petorica, neki više-neki manje. A oni će sad krenit čistit te glasove i probat napravit da bude pošteno (jer sumnjam da ikoga žele oštetit), samo je pitanje koga će tu više zajebat, jer su im metode primitivne...
|
Jesu li javili ista ?
|
pa gotovo je odavno.
drugi sam sa 147 glasova... iako ih na youtubu imam preko 150 |
Daj mi mejl od tog lika...
Nije on imao posla sa Fleksom. Uvjerit cu ga da mu je mama ustvari sestra i onda ce se ubit i ti ces imat prvo mjesto. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:35. |