![]() |
Blago tebi.
Je li za tu grafu minimalno treba 500w napajanje.I bi li ja sa AMD Athlonom 3200+ mogo iskoristit cijelu njenu snagu. |
koje napajanje preporucujes??
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Onda bi bilo dobro da ja cim prije uzmem dvojezgrenca.
|
8800GTS trosi 100W. Sto je 100/12=8,33A na 12V railu. Svako brand napajanje koje ima dva raila od po cca 14-15A ce to tjerat. Cak i slabije...
Ako moja Delta od 350W moze tjerat X1900XT ili 7900GTX (za obje znam da moze), onda... Gotovo sam siguran da bi 8800GTS tjerao i 380W Seasonic. |
Citiraj:
380GB napajanje:lol2: btw..čuo sam imaju neke probleme BFG-ove kartice |
Testiranje BFG 8800 GTS OC 640MB
Evo da se javim, taman sam je instalirao te krećem sa instalacijom Gothic-a 3 koji mi je trzaio na podosta VGA koje sam probao. Napajanje mi je Chieftec 400W te je sve u redu s te strane. Driveri pod XP su ForceWare v97.92 a dok ću pod Vistom probati ForceWare v100.65. U driverima sam namjestio sve pod max. kvalitetom. Jeidno mi je procesor slabija stavka, ali, šta je tu je....
|
Direct X 9.0C je integriran u SP2 tako da ga niti netreba instaliravat :)
jesi skinuo zadnje sluzbene drivere? sa njima nece raditi? :stoopid: |
ok zanimljiva novost, saznao sam danas da je stock cooler zapravo coolermaster-ov :D
inace, aftermarket coolere za 8800 pripremaju za nas: arctic cooling, thermaltake (vodeni i zracni), zalman i scythe (razgovarao sam sa covjekom iz r&d scythea, totalno je kul, imam slike nekih njihovih prototipova, kao npr 8800 cooler ili ninja water :D stavit cu sve kad se vratim doma).. zanimljiva novost je i katana 2 ali o tome vise kasnije... |
Citiraj:
|
Citiraj:
ma nema veze, glavno da je 8800 tu:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Oprostite, ali tu spiku sam ja procito na pcekspertovim stranicama kada je 8800 i predstavljen.
Sto se tice klokakanja i mijenjanja hladnjaka za 8800gts i gtx, to nema nikakvog smisla, osim ako nemas namjeru potrgati karticu. Moja 8800GTX ima orginalni hladnjak i nevidim razlog zasto bi ga skido i stavljo neki drugi. |
Ajd da se i ja složim jednom sa dragom:D,dakle nema smisla mjenjat orginal vent:)
|
OT: Raste reputacija dragi polako :D Al' kad ja kupim 8900GeTeiX Ultra Turbo Deluks Injekšen...
|
Citiraj:
|
Mislim da je bolje da pustiš u driverima kako je, a u igri štelaš AA i AF.
A ono sa quality settings u driverima bolje ne dirat jer dosta padaju perfomanse, a nije neka razlika |
Citiraj:
|
Grafa radi odlično, sve juri u max detaljima....
Jedino je tvrd orah zasad Gothic 3 koji trza, dok ću Supreme Commander-a sutra istestirati. Kako mi CPU i nije jača strana, sljedeći mjesec dobivam E6700 pa će biti zanimljivo usporediti rezultate. Pozdrav |
Gothic 3 zna trzati zbog same igrice a ne zbog grafe....imam sličnu konfu ko ti pa zna igrica tu i tamo trzati (1280x1024, sve na max)
|
Citiraj:
|
ja sam pak pročitao da BFG imaju dosta bučan vent.:fiju:
|
sve imaju isto referentno hlađenje
|
Citiraj:
Što se tiče Gothic 3 - ta igra je jednostavno užasno loše optimizirana, i trza neovisno o kartici. |
Sa Chieftec 400W radi savršeno. Ali početkom mjeseca dobivam u kompletu 750W napajanje + 8800 GTX, jer ta grafa čupa puno struje.
|
Ne treba ti 750W za 8800GTX
Uzmi fino neki Seasonic S12, Corsair HX, Silverstone Element/Strider ili Antec NeoHE od 500W i miran si ako već patiš na W |
Citiraj:
Istina da ti ne treba 750W. Ali ja sam uzeo.:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:26. |