![]() |
Nebum te popljuval za Opatiju,Opatija je bila vrh za steak. Samo sam čuo da su promjenili gazdu i pokvarili se...al nisam osobno probao.
Ove kapucinere i ostale điđe miđe zaobiđite. Do jučer su delali tjestenine za 25kn a sad prešli na steakove...ne uljeva mi povjerenje. Ako ko oče vrhunske odreske i nije mu žao to platiti: BALTAZAR Irish Black angus je savršen ako ko želi kemijat. Obavezno uz to pire i karmelizirani luk te onion rings :) http://www.pohrani.com/t/4/6w/4fF2LBRt/capture.jpg |
Citiraj:
Imaju dobru ponudu. Ovo što sam jeo čak ni nema na cjeniku. Slika Mislim da je 250g medium rare steak bio sa zapečenim krumpirom, mahunama i paradajzom za nekih 120 kn. Fort Apache OPET zatvoren?? Pa bio sam krajem godine tamo i sve je bilo normalno. Evo i jedne fotke kod njih :) Citiraj:
Meni ovo na slici izgleda kao piletina. Kak je tak blijed steak? |
Thanks svima na prijedlozima.
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
Nisam znao ovo za kapuciner da je drugi prostor,sami tvrde drugačije... |
Citiraj:
Zgrada gdje je grill je unutra u dvorištu malo dalje, s desne strane. Zato ga ljudi i ne skuže odmah. Skroz novi prostor je. Odi pogledat i makar ražnjiće capuciner probaj. |
Bilo bu u planu na proljeće :)
|
ČEMU ČEKAT?!?!?! :D
|
Da se otvori teraca,da mogu pušit ko čoek za stolom kako je bog i zamislio,a ne ko četnik smrzavat se i uvlačit za rekord :D
|
Grill nema terasu. Fin, gospodski uređen prostor na kat.
Nego, ni ovaj običan dio s tjesteninama i pizzama nije za bacit. Hrana je odlična, a konobari su kraljevi :) Evo i jedan račun od zadnjeg puta :lol2: |
Nećemo sad pretjerivat,pizze su im srednja žalost,zna to i Boris(gazda op.a.) ali isto tako zna da su super s obzirom na klijantelu(turiste op.a.).
|
Zadnje što sam jeo je bila slavonska, a s obzirom na ponudu i cijene hrane u strogom centru, mislim da nemaju konkurencije.
|
Ja sam ovih dana testirao vlastitu toleranciju na meso s roštilja :D
Frendovi prošli tjedan poslali brdo rmesa s roštilja, a ja ga propisno tamanio svaki dan. Od 6 dana, 5 dana sam ručao meso s roštilja. Danas završio s tim ali bi mogo opet sutra :D Nego neki dan bio u ikei izadržao se na kraju kod onog dučančića s prehranom. No na nagovor frenda uzeo kečap i senf. 15 kn pola litre i moram priznat da je oboje fino. Štoviše, za kečap piše da ima 56% paradjza, što je poprilično dobar postotak. Slijedeći put uzimam aromatični ocat, djeluje isto solidno :) |
|
Hmmmm.
Piše da meso premaže maslinovim uljem i takvo stavlja na vrući roštilj... Odmah mi sumnjivo zvuči. |
To je pizzeria i imaju steakove. Tko ce bit pokusni kunic? :D
|
Citiraj:
Ti si samo još jedan u nizu ljudi koji potvrđuju odavno dokazanu znanstvenu teoriju iznesenu u South Parku :D BTW, konačno sam uspio nagovoriti mamu da mi napravi čupavce. Nakon 8 komada i litre Cole u manje od 2 h, spreman sam si do kraja života davati inzulin bez imalo kajanja. |
Citiraj:
Žena hoće ić na pizzu u o'haru, ja malo dgađam jer je to mlinac pizza kakve baš i ne ljubim previše. Ali nisam znao da imaju steakove. Upravo je pao dogovor, ona će pizzu, ja steak. A ako pizza ipak bude valjala i to ću jest. Žrtvovat ću se, šta sad :D Citiraj:
Potrgo sam se na video, vaginitis :lol2: Što se mesa tiče... roštilj, janjetina, odojak, domaće suhomesnato... hit me again and again :D Citiraj:
|
Citiraj:
Potkrijepi sa slikom stejka :D I navodno imaju kakvih 50-60 vrsti piva |
Citiraj:
|
Citiraj:
PS,i ja bi ovo iz O'Hare...čim čujem za egzotično govedo iz Toskane i premazivanje maslacom počnem mahat s repom kojeg nemam :) |
Bio sam u O'Hari na pivu i stvarno imaju dobar izbor. Potrudili su se sami uvesti američka piva, mislim da ih nije moguće nabaviti nigdje drugdje u Zg. Piva su solidna do vrlo dobra, ipak nije riječ o top USA ponudi.
Stekao sam dojam da ozbiljno shvaćaju posao kojim se bave. Probao sam kobasice od Čučkovića od kojeg nabavljaju meso i stvarno su dobre. Vidio sam taj famozni steak prije posluživanja i moram rec da takav komad mesa nisam nikad vidio. http://mrcina-blog.com/2015/01/28/ou...andards-1-dio/ |
Citiraj:
dobar clanak :) Sad moram probat njihov fio. A sto se piva tice, mogu se i naroljat, od ohare sam ravno pet minuta pjeske :D |
Citiraj:
Možda bismo ipak i bili. Ja sam također čupavce nemilice trpao u sebe dok sam bio manji i zbog toga ih dugo vremena nisam mogao ni pogledati. Unazad par godina kolače gotovo da i nisam jeo, no prije koji dan mi je došla želja, pa sam ih se danas najeo i sad sam namiren za ovo desetljeće :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Thanks, budem probao nekaj od toga :)
Btw, evo jučer jutarnji reklamira Fort Apache. Ili kasno marko na kosovo stiže, ili su ga opet otvorili :D http://dobrahrana.jutarnji.hr/savrse...otogalerija/7/ |
Nisu ga otvorila. Prva objava na njihovom fejsu
https://www.facebook.com/pages/Fort-...52608614863710 |
Citiraj:
|
Sarma!
|
Pileći filei u umaku od senfa i wasabi paste, riža i zelje salata.
Ostatak umaka pomazao sa čili kruhom iz interspara i ubio se, jedva dišem :D |
|
ima ti širiti balkanske recepture po kanadi :D
da ne kažem dalje šta moraš - krvavice, švargla, hladetina, narodne kobasice, ćevosi, pizza... ama ne znam šta dalje sve da navedem, a da je bolje nego tamo :D |
Danas zagrebacki od piletine (cijeli file)s pomfrijem.
Taman dobio i priliku da isprobam Mutti ketchup. Dobar je ketchup, treba se naviknuti malo na okus, no dobar je. Samo, dolazi mi u premalom pakiranju. 340 grama mi je dosta za 3-5 obroka :D |
Citiraj:
Meni ipak bude za malo više obroka. Potraje bočica oko dva tjedna :D Malo je drugačiji okus, i tko očekuje klasični industrijski okus kečapa, razočarat će se :D Ako spašavanje frendovog kompa od virusa ne potraje, možda se zaletim do ohare danas :D |
Citiraj:
|
oće to tako od sarme :D
da nećete na menu staviti to ;) |
Jučer navečer sam skuhala grah. Stajao je preko noći na balkonu.
Predobar je :) :zdero: |
|
http://www.pohrani.com/?2Q/t7/1LNnDh...207142642s.jpg
Danas pao bakalar i kuhani krumpir. Sad se sprema gulaš, a sutra fažol. Jbg. mora se za par dana unaprijed :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:23. |