![]() |
Citiraj:
|
za lovorov list ;)
Probaj jednom srnu umjesto vepra (ako već nisi). Prilično je "težeg" okusa i otkako sam je probao više ne stavljam veprovinu.:) |
Citiraj:
Srneci gulas, s knedlickama :-) taman cu ga raditi u petak, pa saljem slike :zdero: |
|
Citiraj:
|
mrzim kelj jesti :D
|
Citiraj:
|
Vezano za kelj, potpisujem bulju :D
Na poslu sam pojela 2 one buhtlice i sad jedem voćnu salatu: pomelo, ananas i nar...mmmmmmljac |
Dobar je kelj, pogotovo ak su i faširanci ili krmići na naglo:)
Danas kuham juhu od sitnarije kaj je ostala od ćiknšita i patkurine, uz to ili pohano od jučer ili budemo složili punjena jaja. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Od frenda stara je uvjek morala uz poriluk delat i krmiće jer nitko ni htel jest samo varivo:D Probao neki dan Francekove Zagorske kobase uz žuljba i baš su dobre:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ko bi normalan imal tam viksu?:stoopid::D
|
Citiraj:
|
Nadam se da postoji dozvola a ne ko u Kulmerovih dvora. :D
|
Danas (jučer) el classico. Buncek kaj se topi u ustima sa krumpačem i zeljem! Poslije bučnice se nažderao! Uff! Neke jednostavne stvari su i najbolje :)
|
Citiraj:
|
Gdje ono u ZG ima extra veliki hamburger pojesti? Za vikend sam gore poslom, a hocu to probati :D
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Nisi tu u podnožju mog brega ziher:D Danas juha od jučer i za promjenu sendviči sa friškim kajzericama, čardašem, buđolom i kiselim krastavcima:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Amy uvijek mi idu sline kad gledam peciva/kruh koji pečeš :respekt:
Ja obožavam peciva/štrudle/kiflice ali ih ne znam napraviti. Ništa od dizanog tijesta ne znam napraviti. Dobro mi ispadnu samo kolači i torte koji ne zahtjevaju valjanje tijesta :stoopid: Enivej, klopala sam domaću juhicu od povrća i nakon toga salatu od tune/rikole/malih paradajzića. Idući tjedan sam kuma na svadbi pa sam dobila zadatak da kupim one mladence kaj se stave na tortu pa onda večeras idem u M&M slastičarnicu po to pa će usput past koja šaumpita ili indijaner :roller: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@flare @panorama hvala Vam, hvala :D
Niti meni nisu išla dizana tijesta, ali praksa čuda čini. A struja je skupa treba štedit :roller: Šaumpita, mmmmmmmm daj jednu i za mene :zdero: Danas ću ja pljeskavice, a dragi vratinu, prilog pomfri. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:01. |