PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

Roberto 22.11.2011. 13:17

Jučer sam guštao u bolonjezu, ostalo mi je mesa i safta taman za dodat grah, kukuruz, propisno zaljutit i jest chilli grah :)

Uz to gazdin kruh iz konzuma, a možda dodam i malo tjestenine pa bude pašta fažol :)

panoramix 22.11.2011. 13:27

Danas : domaće krvavice sa kiselim zeljem i restanim. Hladno je i treba se ugrijati. Uz tekmu Staropramen i kokice...samo se bojim da ću opet prebacit' program na nešto drugo da si poštedim živce i da se ne zahliknem s kokicama.

trouble 22.11.2011. 15:37

Dovraga panoramix,bas se nadam da ce moje ostat najfinije danas al si me dokrajcio s krvavicama :D

Ja rokao teleće medaljone s tjesteninom u umako od nekog sira :) I domaći krastavci

panoramix 22.11.2011. 15:51

Citiraj:

Autor trouble (Post 2031830)
Dovraga panoramix,bas se nadam da ce moje ostat najfinije danas al si me dokrajcio s krvavicama :D

Ja rokao teleće medaljone s tjesteninom u umako od nekog sira :) I domaći krastavci

Stigneš sutra mrknut krvavice a i ovo danas ti nije nimalo loše.

Ammy 22.11.2011. 15:55

Danas imamo pohanog morskog vaukača :roller:
Ja uz to blitvu lešo, a dragi krumpir salatu :goood:

riceburner 22.11.2011. 16:24

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2031851)
Danas imamo pohanog morskog vaukača :roller:
Ja uz to blitvu lešo, a dragi krumpir salatu :goood:

gle ako bus ti cesce kuhala blitvu, nece se dragi zaje... pa stavit u tanjur :rtfm:

btw, dedici je danas pozlelo, 190/120, stroga dijeta, zelenjava i tak to, imam skinut 15 kg... sutra idem vadit krv, samo kaj mislim da bu iz zile potekla majoneza :fiju:

Ammy 22.11.2011. 16:44

Citiraj:

Autor riceburner (Post 2031871)
gle ako bus ti cesce kuhala blitvu, nece se dragi zaje... pa stavit u tanjur :rtfm:

btw, dedici je danas pozlelo, 190/120, stroga dijeta, zelenjava i tak to, imam skinut 15 kg... sutra idem vadit krv, samo kaj mislim da bu iz zile potekla majoneza :fiju:

Vjeruj nebude se zeznul pa sebi nametal blitvu.

Ooooo pa sada ćeš i ti biti na lešo hrani (žao mi je radi tlaka, ali ajde nećem bit jedina kaj klopa nekaj lagano :) )

listerstorm 22.11.2011. 18:38

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2031884)
Vjeruj nebude se zeznul pa sebi nametal blitvu

My man, kad smo bili djeca plašili su nas time (blitva) i juhom od kamena. :D

Ammy 22.11.2011. 18:49

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2031969)
My man, kad smo bili djeca plašili su nas time (blitva) i juhom od kamena. :D

Kod blitva ima zube pa bu vas pojela :roller: stvarno neznam kaj imate protiv toga :(

panoramix 22.11.2011. 19:43

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2031975)
Kod blitva ima zube pa bu vas pojela :roller: stvarno neznam kaj imate protiv toga :(

Ja nemam niš' protiv blitve. Još ako je lokarda s žara uz to...
Blitva na špinat sa faširancima.
O soparniku neću ni govoriti, neprocjenjivo...:goood:

listerstorm 22.11.2011. 19:50

Citiraj:

Autor riceburner (Post 2031871)

Prehrana je samo jedan od uzroka. Ako je o tome riječ to je najmanji problem. Način života, prekovremeni sati, kronična neispavanost, stres na poslu, cigarete i da vidiš.

riceburner 22.11.2011. 19:57

Citiraj:

Autor panoramix (Post 2032025)
Ja nemam niš' protiv blitve. Još ako je lokarda s žara uz to...
Blitva na špinat sa faširancima.
O soparniku neću ni govoriti, neprocjenjivo...:goood:

kakvu si ti to pivu napravil :) pocel si buncat :stoopid::nono: dobit ces izgon iz topica :D

ja bi lokardu zamenil sampjerom :fiju:

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2032031)
Prehrana je samo jedan od uzroka. Ako je o tome riječ to je najmanji problem. Način života, prekovremeni sati, kronična neispavanost, stres na poslu, cigarete i da vidiš.

sve osim cigareta je tocno nazalost :hitthewal::hitthewal:

Mommistake 22.11.2011. 20:04

Danas s starim kupio 10kg mesa i napravio prvi puta home-made kobasice ;)
Začinjene po vlastitom ukusu ;) Nadam se da će biti dobre :):zdero2:

panoramix 22.11.2011. 20:23

Citiraj:

Autor riceburner (Post 2032037)
kakvu si ti to pivu napravil :) pocel si buncat :stoopid::nono: dobit ces izgon iz topica :D

ja bi lokardu zamenil sampjerom :fiju:

Ok za Šanpjera, a kaj uz njega? Mladi luk, kisele krastavce, turšiju ili hren ?
Neke stvari idu skupa k'o prst i nokat. Nemrem jesti morsku ribu sa žara bez "zelenog" sa strane. No, ne volim blitvu i krumpir koji su skosani na jako sitno pa izgleda ko' da je već netko jeo. Par poteza nožem po kuhanoj blitvi, krumpač na frtalje i šoltansko maslinovo preko toga uz dodatak češnjaka iz vlastite proizvodnje ( onaj sa cvijetom na vrhu )
ps. pivo kipi u podrumu i u subotu imam prvu pretoku. Javim ti kak je ispala tamo negdje oko Božića, kad mislim otvoriti prvu bocu.

riceburner 22.11.2011. 20:31

Citiraj:

Autor panoramix (Post 2032063)
:fiju:

kako sam cesto u dubrovniku, onda se pocastimo uvek domacom trpezom, prijateljev otac (pomorac) je u mirovini i bacio se poljoprivrednike...
odma mi sline cure kad se setim onih konavoskih pomadora, belog luka, blitve, balancana, korculanskih crnih oliva, ribe s ribarice u kuparima... :care::care::care:

nino 22.11.2011. 21:35

Ja sam nekidan dobio 2kg ociscenih švoja. :zdero:

ShanTech 22.11.2011. 23:14

Kak ti je legla današnja pizza? :D Ja sam se skoro zagutil u drugoj minuti. :D

nino 22.11.2011. 23:32

Ne gadi se to meni gledat kao nekima. :D

Slijedeca se na Lyon-u pece. :zdero:

Codiac 23.11.2011. 08:51

Citiraj:

blitva spinat poriluk kelj radje gladujem ako je nesto od toga na tanjuru :(

al zato bez krumpira dan nemoze proci :)

danas sam nabrijan na neku mesinu za gablec :)

flare 23.11.2011. 12:43

Citiraj:

Ja sam uz tebe Amy :chears:...u zadnjih par dana sam pojela 1 kg špinata na salatu :D, u subotu uz domaće lazanje, u nedjelju uz punjene tikvice i pečeni krumpir, u ponedjeljak uz faširance i jučer uz bolonjez :D

Danas sam gablala sira s vrhnjem i domaći kulen :goood: a popdne idem u Granu na ražnjiće :care:

Hamm 23.11.2011. 12:59

Sve ovo kaj je codiac nabrojao je prefino samo kaj on nema pojma. :p

Ja upravo pojeo pileći file, pečeni krumpač i kiselo zelje. :p

Ammy 23.11.2011. 13:06

Flare i Hamm :goood: ima još istomišljenika!

Ja sam pojela sendvić sa pilećim prsima u domaćem kruhu.
Kupila sam pirovo integralno brašno (tako piše na škrniclu) probao netko nešt od tog brašna? Idem tražit receptiće.

I dobila sam na mail Austrijsku kuharicu, neke kolače/torte i napici za zdravlje :goood: barem nekaj pametno :D Netko zainteresiran, šaljem dalje mailom!

syss 23.11.2011. 13:16

Citiraj:

Autor Codiac (Post 2032430)
blitva spinat poriluk kelj radje gladujem ako je nesto od toga na tanjuru :(

da ti mi ne bi ukinuli pristup žderonjama?!? :)

sa ovom izjavom si tik uz člana kojem su ukućani na putu i ne zna i ne zanima se za kuhanje.

eto ti sad na! :D

panoramix 23.11.2011. 13:23

Sama zelenjava bez priloga nije za obrok. Uvijek treba biti nešto uz to. Ili neka pajcekova nogica ugazi u zeleno, ili ribica preda svoje nježno meso na gradelama...ak' bi samo meso jeli, to je onda Atkinsova dijeta:wtf2:
@ Nino : Nisam mogel gledat masakr, ja sam već u godinama i treba paziti na srce, usput, kad si zadnji puta jeo juneće srce na kiselo ?

syss 23.11.2011. 13:30

tak jasno da mora biti nečega pride, ali nemreš mi reći da fina, svježa blitva sa placa i krumpir i češnjak i domaće maslinovo je nekaj uz kaj bi gladovao.

pa to smažem s nogu, drito iz posude jer je mega fino.

riceburner 23.11.2011. 13:36

Citiraj:

Autor syss (Post 2032637)
tak jasno da mora biti nečega pride, ali nemreš mi reći da fina, svježa blitva sa placa i krumpir i češnjak i domaće maslinovo je nekaj uz kaj bi gladovao.

dizem kredu za zdravu papicu, sad mi krivo kaj nisam vise kopriva nabral na ljeto i zmrznul :hitthewal:

dnaas pojel dve banane, jedno integrisano pecivo, tunu s povrcem i 300g jogurta :( ujutro tlak vec bil 140/96:nono:

dok dodem dime, imam jos jedan pileci fajl koji bum del u neki nezacinjeni riza folder...:banned:

Ammy 23.11.2011. 13:37

Citiraj:

Ti si moj idol :roller:

Doduše meni mesa nit ribe u pravilu netreba uz to, al to sam samo ja :)

panoramix 23.11.2011. 13:40

Citiraj:

Ii sam sam, u nekoj fazi smanjivanja kilaže, zavaravao vlastiti metabolizam sa blitvom iz vlastite proizvodnje ( široke peteljke i listovi dugi do 50 cm ) uz koju šnitu raženog. Kao purger, ne priznam onu "morsku" blitvu koju čupaju s korijenjem i koja se raskuha za 5 minuta.
To je to : http://www.pohrani.com/f/22/2L/4TpnD...swisschard.jpg

riceburner 23.11.2011. 14:09

Citiraj:

Autor panoramix (Post 2032646)
Ii sam sam, u nekoj fazi smanjivanja kilaže, zavaravao vlastiti metabolizam sa blitvom iz vlastite proizvodnje ( široke peteljke i listovi dugi do 50 cm ) uz koju šnitu raženog. Kao purger, ne priznam onu "morsku" blitvu koju čupaju s korijenjem i koja se raskuha za 5 minuta.
To je to : http://www.pohrani.com/f/22/2L/4TpnD...swisschard.jpg

ee to je to, sad me to podsetilo da sam jednom baki maznul i stocni kelj pa skuhal, ak je dobro za pajceke kaj ne bi bilo dobro i za mene :D i jos se ne moras prigibat kad beres :amen:

Pupo 23.11.2011. 14:17

pa taj stočni ilitiga kelj pupčar se kod nas jede naveliko :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:07.