![]() |
Jučer sam guštao u bolonjezu, ostalo mi je mesa i safta taman za dodat grah, kukuruz, propisno zaljutit i jest chilli grah :)
Uz to gazdin kruh iz konzuma, a možda dodam i malo tjestenine pa bude pašta fažol :) |
Danas : domaće krvavice sa kiselim zeljem i restanim. Hladno je i treba se ugrijati. Uz tekmu Staropramen i kokice...samo se bojim da ću opet prebacit' program na nešto drugo da si poštedim živce i da se ne zahliknem s kokicama.
|
Dovraga panoramix,bas se nadam da ce moje ostat najfinije danas al si me dokrajcio s krvavicama :D
Ja rokao teleće medaljone s tjesteninom u umako od nekog sira :) I domaći krastavci |
Citiraj:
|
Danas imamo pohanog morskog vaukača :roller:
Ja uz to blitvu lešo, a dragi krumpir salatu :goood: |
Citiraj:
btw, dedici je danas pozlelo, 190/120, stroga dijeta, zelenjava i tak to, imam skinut 15 kg... sutra idem vadit krv, samo kaj mislim da bu iz zile potekla majoneza :fiju: |
Citiraj:
Ooooo pa sada ćeš i ti biti na lešo hrani (žao mi je radi tlaka, ali ajde nećem bit jedina kaj klopa nekaj lagano :) ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Blitva na špinat sa faširancima. O soparniku neću ni govoriti, neprocjenjivo...:goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
ja bi lokardu zamenil sampjerom :fiju: Citiraj:
|
Danas s starim kupio 10kg mesa i napravio prvi puta home-made kobasice ;)
Začinjene po vlastitom ukusu ;) Nadam se da će biti dobre :):zdero2: |
Citiraj:
Neke stvari idu skupa k'o prst i nokat. Nemrem jesti morsku ribu sa žara bez "zelenog" sa strane. No, ne volim blitvu i krumpir koji su skosani na jako sitno pa izgleda ko' da je već netko jeo. Par poteza nožem po kuhanoj blitvi, krumpač na frtalje i šoltansko maslinovo preko toga uz dodatak češnjaka iz vlastite proizvodnje ( onaj sa cvijetom na vrhu ) ps. pivo kipi u podrumu i u subotu imam prvu pretoku. Javim ti kak je ispala tamo negdje oko Božića, kad mislim otvoriti prvu bocu. |
Citiraj:
odma mi sline cure kad se setim onih konavoskih pomadora, belog luka, blitve, balancana, korculanskih crnih oliva, ribe s ribarice u kuparima... :care::care::care: |
Ja sam nekidan dobio 2kg ociscenih švoja. :zdero:
|
Kak ti je legla današnja pizza? :D Ja sam se skoro zagutil u drugoj minuti. :D
|
Ne gadi se to meni gledat kao nekima. :D
Slijedeca se na Lyon-u pece. :zdero: |
Citiraj:
al zato bez krumpira dan nemoze proci :) danas sam nabrijan na neku mesinu za gablec :) |
Citiraj:
Danas sam gablala sira s vrhnjem i domaći kulen :goood: a popdne idem u Granu na ražnjiće :care: |
Sve ovo kaj je codiac nabrojao je prefino samo kaj on nema pojma. :p
Ja upravo pojeo pileći file, pečeni krumpač i kiselo zelje. :p |
Flare i Hamm :goood: ima još istomišljenika!
Ja sam pojela sendvić sa pilećim prsima u domaćem kruhu. Kupila sam pirovo integralno brašno (tako piše na škrniclu) probao netko nešt od tog brašna? Idem tražit receptiće. I dobila sam na mail Austrijsku kuharicu, neke kolače/torte i napici za zdravlje :goood: barem nekaj pametno :D Netko zainteresiran, šaljem dalje mailom! |
Citiraj:
sa ovom izjavom si tik uz člana kojem su ukućani na putu i ne zna i ne zanima se za kuhanje. eto ti sad na! :D |
Sama zelenjava bez priloga nije za obrok. Uvijek treba biti nešto uz to. Ili neka pajcekova nogica ugazi u zeleno, ili ribica preda svoje nježno meso na gradelama...ak' bi samo meso jeli, to je onda Atkinsova dijeta:wtf2:
@ Nino : Nisam mogel gledat masakr, ja sam već u godinama i treba paziti na srce, usput, kad si zadnji puta jeo juneće srce na kiselo ? |
tak jasno da mora biti nečega pride, ali nemreš mi reći da fina, svježa blitva sa placa i krumpir i češnjak i domaće maslinovo je nekaj uz kaj bi gladovao.
pa to smažem s nogu, drito iz posude jer je mega fino. |
Citiraj:
dnaas pojel dve banane, jedno integrisano pecivo, tunu s povrcem i 300g jogurta :( ujutro tlak vec bil 140/96:nono: dok dodem dime, imam jos jedan pileci fajl koji bum del u neki nezacinjeni riza folder...:banned: |
Citiraj:
Doduše meni mesa nit ribe u pravilu netreba uz to, al to sam samo ja :) |
Citiraj:
To je to : http://www.pohrani.com/f/22/2L/4TpnD...swisschard.jpg |
Citiraj:
|
pa taj stočni ilitiga kelj pupčar se kod nas jede naveliko :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:07. |