![]() |
Citiraj:
Jednom kad sam radio pizzu radio sam od ostataka kaj sam našao i pizza sa tim čudom (moram točno vidjet kaj je to uvijek zaboravim) je bila fenomenalna, tak da od tad stalno stavljam tu šunku. Koju ti koristiš? |
zato kaj nisi probao :p :D
bilo koju koja nije šunka za pizzu... ali šunku. od svinje. ne od pure :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako je umiješan u umak nekak se okus izgubi... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja uz šunku obavezno i špeka i kulena/suhih kobasica domaćih i šampinjona. Mesna pizza bez friških šampinjona mi je nezamisliva. I sira brdo, tilzit mi najbolje paše na pizzu, + mozzarela Druga varijanta - ocijeđena tuna iz konzerve, luk, sir. Može i malo svježe slatke paprike na njih. |
Nakon mahuna i graška na red je došla pureća posebna na pizzu. :D
To može samo Buljo. |
Citiraj:
svježa paprika na pizzi je čisti win od dodatka ;) Citiraj:
next level - pileća posebna i zvijezdin kečap :D condements level: buljo :D |
Buljo Master Blaster. :D :D
|
Citiraj:
|
ja sam ga imao isto i nemam ga iz identičnog razloga - jer je bezveze :D
nemam pojma meni je ovak bolje, makar nisam cijepljen od toga da nakon pečenja pizze još našodram gore na vruće slajsove BIKOZ NIKAD DOSTA :D |
tilzit mi je naj za pizzu...
ovisi kakve pizze pravite...kod mene slavonska :D E danas je buraz kuhao grah :D grah, suha rebra, malo mrkve...i da vidis :D |
Ima k'o kakve dobre recepte za smoothije ? :)
Pretpostavljam da bi Ammy mogla imati pokoji dobar receptić :D |
Citiraj:
Baš sam neki dan isprobavala jedan - špinat, ananas, banana, grejp, naranča i voda....odličan, naravno ako voliš grejp :D Mogu ti poslat na PM ili hoćeš na mail, imam ja toga dosta :) |
Selite se s tim na onaj drugi topic :D
Upravo potrpao u sebe dupli velki hamburger (dvije homemade pljeske) u lepinji, s paradajzom, lukom i kristalkom, tilzitom, ljutim kečapom i majonezom. Za desert 100 grama milke s lješnjacima i nougatom :D |
1 privitaka
Na povratku mado ubio kebab od junecih snicli u Maksimirskoj. Pašteta je odsad za mene prošlost :)
|
A ma dajjjj...a ja jadna na dijeti :D
|
Dijeta ? :D
To je nepoznata riječ u ovoj temi :D |
Kolko turaka imaš u okolici tamo gore? :D
|
Citiraj:
recimo kak sisa sere o zvijezdinom kecapu i onda ga pitas za preporuku ljutog i frajer veli heinz ljuti, a taj kecap nema lj od ljutine :D P.S. samo cekam da kaze da si stavim papra/cilija/feferona u blagi :D jel tko probao svijezi spinat na pizzi? Nesto predobro, je da izgleda pizza zeleno ko pasnjak al je jako fino. |
svjezi spinat u chello deep dishu je standardna oprema i to je opasno fino.
što se zvijezde tiče, to je jedan očajan pokušaj kečapa i odgovorno tvrdim da od kupovnih kečapa heinz slatki je najbolji što vaše kune mogu kupiti, ljuti nikada nisam zagovarao jer em: - nije ljut uopće - nije ista receptura ko slatki i generalno mi nije tako fin pomiješao si (po ko zna koji put) lončiće BAULJO :D |
A pazi sada ovo. Heinz ali ne bilo gdje. Heinz u lidlu. Kupio neki dan i to je whole new heinz ketchup ;)
Probaj, imaju još uvijek. |
Citiraj:
Amateru :D |
prekini trolat, nikad nisam niti ću reći da je najbolji ljuti kečap heinz... ako ćemo o ljutom mogu ti na slijepo bez da sam probao reć da je bolji onaj neki ultra ljuti od felixa ;)
|
Potpis. Običan heinz i ljuti Felix. Nema baš LJUTOG kečapa kod nas. Dobar je i nekakav novi koji sam probao, dolazi u crnoj ambalaži, ali se ne mogu sjetiti koji je. Dodam kasnije
|
da taj crni je brijem felix ili spar ili felix za spar :D
sjećam se felixa kojeg sam mlatio ko klinac i to je bio uvjerljivo najbolji kečap u hrvata, zato i velim da na slijepo velim ako je i dalje tako fin + ljut sigurno je bolji od zvijezde koja je jedini kečap kroz kojeg možeš vidjeti danje svjetlo :D |
Špinat na mlijeku i 2 kiflice sa sjemenkama :)
|
krem juha od boba, dva pohana oslića, slani kuhani krumpir u umaku od kopra.
:D |
Mutti ketchup, najbolji kod nas koji se može kupit. I koliko mi je poznato jedini koji se kod nas može kupiti, a da nije napravljen sa šećernom melasom od kukuruza. I stavrno je malo drugačijeg okusa, nemoš ga fulat.
Nakon toga heinz, pa onda ostali. O slatkima govorim, ljute se ne isplati kupovat. Ja već neko vrijeme ketchup zaljućujem svježim ljutim papričicama, a majonezu chilli prahom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
neću nikad zaboravit trenutak kada sam ga ugledao u lokalnom mini marketu, valjda smo tjedan dana kolektivno živjeli na pomfirju i kečapu :D |
Gdje ima za kupit tog Mutti? Vidio sam samo pasiranu od njih.
Felix ljuti imam tu u kvartovskom koji drzi sve te rjedje stvari. 29kn je flasica ona od 400g ili kolko je. |
Citiraj:
Eh kad bi bilo lakse nac post taj tvoj. Kupio sam i taj ljuti heinz pa se razocarao a sjecam se dobro bas zbog tog posta. :p A kakav vam je onaj mcdonalds kecap? |
Čisto ok za običan slatki kečap, ali previše para za premalo muzike...
|
http://online.konzum.hr/#!/products/...up-340-g-mutti
Ima ga u svakom super konzumu, mislim da sam ga i u intersparu vidio. U konzumu obično stoji pored mutti pasirane rajčice. I meni dodatni velki plus - u staklenoj flaši je :) |
Bauljo, SMB kuglice i maune ti spržile mozak. :D
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
međutim pošto si ti razina reference: zvijezdin kečap - onda nam je svejedno :D |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:08. |