![]() |
Citiraj:
cek cek cek. a zele da im pedofili/ukrajinski kriminalci/teroristi budu korisnici njihovih mobitela? sto sprjecava onda FBI da dobiju pristup svim korisnicima apple cloud usluge? u odnosu na pristup mobitelu? ma nebitno, vidim da je fanbojizam aktivan tako da se ja povlacim. |
Citiraj:
Ali netko će uskočiti, isto kao što je KAT uskočio nakon propasti Demonoida. Rarbg nije loš trenutačno. Btjunkie za pretraživanje. Rutracker ima hrpu muzike i egzotičnih stvari, ekipa dobro seeda ali je sve na ruskom. Uostalom, netko negdje ima backup KAT-a, al pitanje je jel ima muda. |
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
Obzirom na recentne događaje, imate li savjet kako najjednostavnije doći do snimaka f1 utrka? To mi treba vrlo rijetko, tek kada nisam u prilici gledati uživo, do sada sam koristio KAT za takve situacije (dvije-tri utrke godišnje)
|
koja je uopce alternativa kat-u? isohunt?
|
Na torrentleechu dijele pozivnice ;)
|
Ja na TL skidam samo kada ne mogu naći nigdje drugdje..a imam VIP Lifetime account :D
Gabre, THR ima formule...bacim pogled, imao sam neki portal poprilično dobar za skidati, sutra pogledam :D |
Zna biti formule čak i na CBT-u.
|
Racing For Me za kompletni motosport
|
Citiraj:
I kako da me netko pozove? Ima neka jednostavnija varijanta? Jer meni to treba svega jednom, dvaput godišnje. Dakle ja sam potpuno pasivan korisnik. Postoje li neki file sharing servis koji se mogu platiti za dan ili tako nešto? Mislim, suludo je uopce da moram plaćati nešto ilegalno jer ne postoji legalna on-demand opcija.... |
piranha.excom.us
:beer: |
Zašto utorrent skida i druge fajlove iako sam ih stavio da "ne skidati" i npr samo jedan file mi je označen za skidanje i svi ostali da ne skida ali uredno skida i ostale?
|
Citiraj:
Znam da je tamo prije yx godina bilo pun k teško održavat ratio. |
Citiraj:
A ni danas nije ak imaš pristojan UL TL je retention king |
Meni je drago što tamo imam VIP Lifetime :D ...ali ga u zadnje vrijeme ne koristim često, samo tu i tamo za skinuti nešto sitno, to samo ako na THR/PBAY ne mogu naći, a niti extratorrents ne daje rezultate..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nikad, cak nisam imao niti imam namjeru tamo se regati nego sam dobio pozivnicu za kolegu i reko idem stisnit tamo signup da vidim kako ide... Nebi ni isprobavao ali je kolega poslao pozivnicu u obliku coda pa reko da vidim gdje se to unosi... Posto neznam dali registracija ide preko maila onaj sistem da kliknes na link ili da se unosi kad odes na signup kako mi je to izbacilo dosao sam do zakljucka gore :D Promjena IP adrese ne mjenja nista, znaci kad idem na signup iskace ta poruka... |
No moze neki update :D
Ima ko da nije tamo clan pa da stisne taj signup i kaze sta se zbiva ? Ili da prosljedim pozivnicu novom vlasniku pa neka se sam snalazi... Nije mi jasno jednostavno, kolega sto ju je poslao kaze nema nista send via mail nego samo goli kod koji se valjda upisuje kod registracije... Evo i sad sam probao i opet isto a bar 4-5 IP adresa sam promjenio... |
Pošalji meni slobodno pa probam u toku dana.
|
ja stisnuo..
nakon par sec cekanja.. otvori se singup meni Desired username: |
Aha... dobro i sta sam onda ja njima skrivio da meni ono izbacuje ?
Ponavljam, nikad tamo nisam bio clan, ni prismrdio... jedno ako patim od kakve skleroze mozga pa ne sjecam tog trackera. |
pa mozda su samo blokirali iskonov range ip adresa a mozda je nesto drugo, trece..., meni na t-comu signup prolazi
|
Citiraj:
Citiraj:
Uglavnom briga me, mogu mirne duse prosljedit pozivnicu.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
isprike, al di je originalna tema, kolegi treba pozivnica za torrentday... :/
|
Pod tržnicom ;)
|
Zna netko neki dobar site za skidati video spotove?
Pogotovo da imaju '80 i '90 :) |
Mi Hrvati!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:09. |