![]() |
DobiJo ouzo :D Klopa mrak, još uvijek me bole mišići od smijeha, ne sjećam se kad sam se zadnji put toliko smijao :D:D
E da, ona ljutina od Panorame je skorz ok, peče taman ;) |
Citiraj:
![]() Ova ljuta od jučer je desna (kanadska), a lijeva je manje ljuta, ali mesnatija (mađarica). Još se nisu dovoljno posušile da ih ručno smeljem u mlincu za kavu. Sjeme od Buth Jolokia Naga Morich je stiglo pa budemo vidli kak će to rasti kod nas. Isto sam nabavio sjeme CAYENNE LONG SLIM, feferoni, crveni, srednje ljuti. |
Citiraj:
|
Di si sjeme nabavil? :) Daj link. Idem saditi! :D
|
Citiraj:
Na fotki je moja kućna ljubimica Scotch Bonnet, 350.000 Scoville units http://www.pohrani.com/t/3j/gq/2Z4zjSXY/pa170602.jpg ps. nikad neću naučit ispravno postati fotke na ovaj Forum:wtf2: |
Citiraj:
Ako hoćeš thumbnailove u ovom podforumu (Svaštara), kopiraš onaj HTML kod (zadnji na pohrani.) |
Upravo kuham laganini juhicu od pačjeg i čiknšit sitniša+hrpa grincajga, jedna mala paprika i paradajz-taman bu fino legla:)
Za ručak budu marinirana čiknšit krilca na naglo (sad mi je žal kaj nisam maznul Panorami malo onog chilija), domaći pomfač i kristalka. |
Sarma!!!! :D
|
Citiraj:
Nije trava, al' je ljuta prava :D |
Ko kaže da nismo taknuli, to kaj si ti morao ić srat da bi mogao jest lignje to je tvoj problem :p
EDIT: Panorama, slobodno ti to doneseš i sljedeći put, odlično ljuto. :) |
|
Citiraj:
Heb ga ja sam navratio na kratko jer sam pošto poto morao tablice zamjenit u Hajnclovoj i tam sam bauljao do 8 naveče skoro... Danas za čakru: cheese od Đanija :) |
Citiraj:
|
Ak dobro vidim to su pecurke :) Neki dan komsija brao pa je malo cugnuo pokupio otrovnu neku pa i on i sin povracali...srecom samo jedna je bila fels :D Stari i ja deremo cim mrazovace krenu , e to ce biti gozba ::))
|
Citiraj:
A ove dolje, su u biti divlji šampinjoni, samo što su se uspijeli raširiti već, u biti su najbolji kad su kao oni kupovni/uzgajani. Takvih je nabrano tenutno samo par komada. |
|
Citiraj:
Pa buljiću još ti je ostalo od prethodne porcije! :D Opet si fejlao dokazati svoj već pomalo mitski skil žderanja. :D |
Citiraj:
Šteta kaj to više ne postoji :) |
Citiraj:
Istina, u zadnje vrijeme nemrem strpat količinu kao prije, ne znam zašto. :( Makar s obzirom na svoju kilažu i masu, 2 tanjura gulaša, komad pohanca + krumpir i kasnije malo lignji nije uopće malo, naprotiv ;) |
Citiraj:
|
@halos, nice. Mogu mislit da je predobro za jest. Evo maloprije sam se i ja udavio u mafijozi kucna radinost..malo sam ju preljutio :) nazalost nisam imao gljiva :S
|
Gnojištarka je odlična gljiva, ali poslije ne popiti niti kapi alkohola jer ima gadne nuspojave.
|
Citiraj:
|
|
Uf, nisam ih 100 godina jel...
|
@amy
hvala za recepte :) |
Ode Bhut jolokia (ghost chili) sa svojih 1,067,286 jedinica na Scoville ljestvici u povijest. Novi prvak:
Trinidad Scorpion "Butch T" - 1,463,700 Scoville Units A sad, da vidimo što ebay kaže po tom pitanju. |
Citiraj:
haos uglavnom :D danas lagano... ![]() - 944g :) ![]() - nije da sam neki mesar i poznavatelj rezanja, ali sam ponosan na svoja djela... ulje, papar, poslije balsamico i neka biska ![]() - ramstek (napokon sam savladao kako ga dobro ispeći), ledo premium njoki, holy vrhnje + šampinjoni umak i peršin, cekinovi medaljoni, juha od špinata i naravno ladni gem :) |
Ako me oci ne varaju, na posljednjoj fotki vidim zenski batak i dio psece sape. Ili sam vec dovoljno star pa mi se prividja...:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:34. |