![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I ja sam jeo kelj varivo, ali sam se maloprije vratio sa pive iz pizzerije. :D
|
Nahrdal sam se kisele repe s grahom i dimljenim kobasicama. Bit će kanonade...:D
|
Uzel Calzone za gablec. Malo se zabunili, naručil veliku dostavili mi jumbo no ipak su naplatili samo veliki.
|
UNTI upravo dobio sms od majke da je zelje kiselo što znači da je danas SARMA! :)
|
Žderonje, 04.11.2011
Bakina kuhinja Tor Jeltz Hamm vga killer Masni Amdejac Panorama Čupavi Buljo Daddy Wolverine Cuga: domis Djuka Trouble Danas vratina u komadu sa krumpačima u pečnici i matovilac:) |
Citiraj:
|
Jel ti znaš s kim ti pričaš.
Da ostane rakije na žderonjama i da netko nosi doma, ne budi lud :D Boca su se razbila od strane amdije kad potegne zadnji guc ispred ulaza :D |
Zadnji put je ostalo šljive kaj je domis dofural! :D Doduše kak je super počeo šamarati po boci bilo me strah da nebu nikaj ostalo. :D
Nisam ja obožavatelj rakije. :) |
ma ak razbije plasticnu flasu, svaka mu cast :D
btw. kaj je na kraju bilo s onom rakijom? :lol2: |
Ostalo kod bake mislim. :) Iako nije fora dofuravati tam cugu. :) Jelte kao i u svaki drugi ugostiteljski objekat. :)
|
a znam, al nije to da se opijemo, samo za degustaciju buduci da je to prva serija domaceg crnog kod mene. bum jos poslije faksa baku pital ;)
|
Ah te papričice :D
Danas na Novoj TV u emisiji Provjereno. |
Citiraj:
|
|
ejmi kaje to?
Žderonje, 04.11.2011 Bakina kuhinja Tor Jeltz Hamm vga killer Masni Amdejac Panorama Čupavi Buljo Daddy Wolverine Cuga: domis Djuka Trouble syss |
Žderonje, 04.11.2011
Bakina kuhinja Tor Jeltz Hamm vga killer Masni Amdejac Panorama Čupavi Buljo Daddy Wolverine Cuga: domis Djuka Trouble syss Swarmiša |
Citiraj:
|
@syss tortilje :)
@dottore dakle.....klasika bolonjez, samo malo gušći i dodala sam grah i kukuruz, naravno može i paprika i komadići paradajza, ali ja to nevolim pa ne stavljam, ili neko drugo povrće koje ti paše. Zaljutiš malo :) Tortilju premažeš sa vrhnjem u koji si stavio češnjaka u granulama, na to staviš nadjev, zarolaš posipaš sirom i zapečeš i to bi bilo to. Uz to neka salatica, vinčeko ili pivica i uživancija :) Tortilje su domaća radinost jer one kupljene mi nisu fine. |
ja sam delao mljevenu junetinu sa onim ne-znam-kak-se-zove za mljeveno meso mix, dosta obilna vrećica začina i to je bilo pre-do-bro.
|
E ebate,zaboravih na ovo bas se vratil s treninga,idem pod šmrk i dolazim na Janu :D
|
Ja ne bum stigao! Dobar provod ;)
|
Dobre Ždere, bilo je chilija za čobanac, zajebancija je bila dobra, neki su i prije vremena oteturali u noć...:D:D:D
|
Dobre žderonje, syss se satro u rekordnom roku, dobro nas nasmijao i pobrao mado. Još ne vjerujem da je zubak došao na onakav poziv :roller:
|
Nino, samo da te obavjestim da sam konačno dal matorom onaj Ouzo:D
|
Klope je bilo gro, pogotovo za stolom, SU - amđo - buljo, svi ostali stolovi imali po 4 ljudi a gulaš i lignje ista količina na svim stolovima :D
|
Molim link na onaj chili kaj je kružio okolo. :) Panorama? :)
Klopa je bila super. :) Da da buljo bilo je za jesti! :D Samo kaj ti i super niste ni taknuli one lignje pa sam ja pojeo pol onog kaj je bilo na stolu. :p |
Chili je bio iz kućne radinosti, mislim da ga je matori sam delal:)
|
Vrag stari. :p Odličan je. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:46. |