![]() |
Citiraj:
Citiraj:
U čemu mjanaš ?? |
Jel netko zna zasto mi na hiveos krivo pokazuje mh?
Pokazuje 120 mh po grafi umjesto 60 Isto tako i temperature pokazuje od jedne grafe za obe :/ https://forum.hiveos.farm/uploads/de...334fb27f8.jpeg |
Zamijetio sam da je t-rax dosta bugovit u zadnje vrijeme i to kako sa kojim karticama ...
Zna se desiti da pool pošalje krivu informaciju, a mining distre to sebi prevedu na svoj način ... Desilo se i da je na 6800 (sa TRM) umjesto 60 pokazivalo famoznih 1.2GHs ... Mislim da su to trenutne cifre ... trebalo bi se sve ustabiliti .... BTW. : Što je na poolu pokazivalo u to vrijeme ??? |
Mislim da je meni od početka ovako, samo eto radi sve pa nisam obraćao pažnju. Sad malo gedam hasheve od ostalih pa sam primjetio to.
Više me temp muče, u pravilu je MSI kartica toplija za 5-10 °C i fan radi više nego što piše tu u hiveos-u... Jel mogu jednostano napraviti novog workera sa ovim karticama, bili to što pomoglo? |
Citiraj:
meni phoneix pokazuje 57mhs na 4g etc.. a realno je 23.. pustis da radi jedno vrijeme i pogledaj na pool-u sta pokazuje.... |
Na pool-u je sve ok.
Pustio sam ga evo 7 mjeseci radi 0/24 i uvjek pokazuje ovoliko, nesmeta mi toliko samo bi eto volio viditi pravo stanje hasha/temp/fan bez da ulazim u shellinabox i sl. |
probaj i drugi majner... meni samo phoenix brljavi.. ostali pokazuju sve normalno...
|
ETH se jos rudari 1 do 2 godine, dakle isplati se jos kupit rudnika.
https://i2.paste.pics/94e21f7c16ffbd...2781423c49.png |
Citiraj:
Al nemoj to reć ovoj ekipi na podforumu grafičke :) |
Da i 2018, nece taj ETH nikad na POS. Nesto su pricali do kraja ove godine, sad ko iz vedra neba produzeno na 2 godine+
|
Znaš ono, kada sagradiš nešto veliko i bitno, više ne odlučuješ sam o tome :D
|
Citiraj:
:dobar::goood::goood: |
Citiraj:
:chears::goood::dobar: |
Širiš fake news :)
To što si linkao je izvučeno iz konteksta, ovo je originalni thread: https://twitter.com/VitalikButerin/s...95737907564545 CTRL+F "stake" i sve će ti biti jasno. |
Citiraj:
Citiraj:
|
zanimljiviji je dio gdje govori o doge coinu :)
|
Ej, nisam ja scamer, ovaj twitter je mene scamnuo. Meni pokazao samo ovo sto sam zalijepio, eto sto je taj internet, pokazali mi netocno tocnu informaciju.
Dobro, jel onda ipak vrijedi do kraja godine? Ili ce opet postoponat... to sad vec nitko nezna. Nego da pitam ovaj NBR miner kao da je unlockao LHR, ali to i dalje suxa, 32MHS daje na ETH, jel to ima smisla? |
Prebaci rig na win i vidi jel možeš 50 dobiti ...
Ovisi jel LHR v1 ili v2 |
Ljudi gledam da kupim novu GeForce GTX 1660 Ti 6 Gb - Msi ili Gigabyte,
pitanje: da li su i one LHR sada? |
Ne, samo 3000 serija.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Nadao sam se da je tako!
Hvala ti! |
Ok budem prebacio pa javim. A sto se tice GPU, jel to po onim kalkulatorima najbolja 1060 6gb od Nvidiji? Daje dosta, malo trosi i najeftinija je?
|
Ma nije više, 1660super ili ti je puno bolja, daje 30-35,a troši 60W ...
|
Evo info iz prve ruke
Hiveonpool isplata sjela. Naknade nema za prebacivanje. 0.1 ETH Minimum Payout We pay Transaction Fee 0 % Pool Fee netko ko ima vise kartica pa mu ovih 0.1 nije puno ovo je solidna opcija uz Binance |
|
Citiraj:
Bogme , lik ne voli "rudare" ! |
Daleko od toga da na njuskalu nema svega i svacega, ali ovog ce fino koznjak razguziti kad im pokaze msrp za novu generaciju.
|
Pozdrav, dali je tko uspio podesiti rx 6600 xt u hiveosu da mu ne izbacuju rejected shares svakih toliko.
Rig je složen s 3 x gtx1660 super i 3 x rx 6600 xt, majnam preko pheonixminera? |
Citiraj:
predji na lolminer ili neki drugi koji podrzava nvidije i amd zajedno.. meni je on pravio problem za 6700 xt probas.. nista te nekosta |
majna ko s 3090 grafickama??
jeste rijesili hlađenje? funkcionira to? dobijete 120 mh/s? |
Citiraj:
|
Ja imam 3090.
Temperature 68-78 stupnjeva,u ne izoloranoj garaži su grafe i kada je vani hladno onda je ova niža temperatura,a kad je 35 vani onda je 78stupnjeva grafa. |
Nije problem ohladiti jezgru već je problem memorija. Na koliko ti je ona? :)
|
Citiraj:
Citiraj:
U istom rigu složiti u Hive-osu različite minere, npr za tvoj slučaj staviš T-rex za nvidie a za radeon staviš Teamredminer, (ili ostaviš pheonixminer za jedne kartice a za druge dodaš novi miner) Imaš na youtube tutoriale za pogledati, evo ti jedan za primjer: How to Run Multiple Miners in your Mining Rig | HIVEOS Guide Code:
https://www.youtube.com/watch?v=sgezUMe8cZU |
Citiraj:
|
Pozdrav.
Trebao bih preporuku ethernet switcha za spajanje rigova. Je li dovoljno nešto tipa TP-LINK TL-SF1005D ili mora biti nešto skuplje ili drugog proizvođača? Hvala. |
Ako je samo za to 100mbit je dovoljno.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
|
Citiraj:
Temperatura jezgre je 54c,a memorije 90,92c i daje 115 mhs. Može ona i 120mhs ali onda temperatura memorije raste preko 100C,a to ne želim. Stavio sam samo pasivne heatsinkove na poleđinu kartice i na njih ventilator :) |
Citiraj:
Imam veliku razliku između real time hashrate, average hashrate i reported hashrate pa ako netko zna gdje bi bio taj problem? lp Rijeseno |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:50. |