![]() |
Bum ja dofural šogora.
172 cm - 130 kg. A ne pije. Tak da ja dobijem pivu. |
ha, cuj..
bume te onda imenovali SDFZ(sluzbeni dezurni fotic zderonjski) pak te ja onda pitam kdo bu imal kaj antiprotivno tom Tvojemu foticu(TM)..:smoke:
vis,vis, mogli bi of KRklj... ovaaaj Meeting Zderonja i pametno iskoristiti za sjednicu Precjednistva i Komisije za Imenovanja i Preimenovanja, te agencije za Prezderavanje i podrigivanje s osvrtom na plinsko -turbinske organolepticke izlucevine i td,itd itd.. normalno nakon Krkjl.. ovaaaj svecanosti sa zakuskom!!(zakuskom?:rolleyes: , hehe:burn: KRKLJANAAAAC!!):burn: |
Re: Re: heh..
Citiraj:
:D |
kaj ne bu zabune i ja bum dohajal... mesto zbivanja je tam z vukovarske prema otelu onom, rajt... tam sam fejst put prosel i navek mi je nafino snjofalo pak nikad nis imal cajt malo i okusil...
anyway... cuvajte mi mesto... prihajam cirka oko pol 5, 5 najkasneje... |
Ja dolazim 100%. Fuck school. I'm coming. Nema tog leda, neopravdanih, Hg šrotovskih evil dronesa. STIŽEM :rambo: .
: CoolRamb P.S. 4.15h il 5.10 kad uspijem zbegat. P.P.S. Fruteke pijem na sobnoj temperaturi, da si grlo ne prehladim :cool: |
Za pijane plesnivce imam tri deke u gepeku i prerezani karnister za bljuvanje.:D :beer:
|
ja definitivno dolazim tak da me predbilježi jelc
|
Citiraj:
tak da mogu zderat pivu :D |
Mi smo se mislili tebi utrpat
|
Citiraj:
|
ajde sad zaozbiljno....
znaci... baka dela mešano meseko i ostalo za ......... ljudi.. rekli smo učip za klopu+1 piva il sok-50 ćuna(50 kuna).
hajte se vi deco izbrojte i recte deder čika Mitzu, kulike vas ima da se Babica dostojno pripremi, jer ak niste znali, meseko za Mešano idee v pac prije pripreme i konzumacije, tak da je meko , prijemčivo i ukusnoo...: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : ajde, sad počinjemo radit spisak , tak da sutra oko 10-11 h ide preliminarna narudžba za prisutne i (uvijek!)gladne Žderonje!!:rolleyes: :burn: |
LJISTA ŽDERONJA:::
1.Jeltz
2.Mitzek 3.DR pl.Rak 4.Paske 5.AMD 6.Tor 7.Pinsla 8.Costa 9.Beren 10.Horza 11Freek 12.Joz@ 13.Vga Killer 14.Mental Harakiri 15.Fleks 16.Daddo 17.Bl@de to su Ziheraši.. ostaju ???? za Dubec boyze(BD,CK,MX)?? imal još netko da ZIHER dolazi na KLOPU a da nije na LISTI..ovđe..ajde da popunimo rupice i praznine, mjesta ima cca 70-90 sjedaćih....:rolleyes: :D decki za INICIJACIJE?? ajmo očitovanje,...:smoke: |
ajme koliko trakavičara na popisu....pod neke redne brojeve si ih trebao 2-3 nagurati :D
btw nikako da dojdem do isusa ,a ko omda bude hranu blagoslovil :( papica je točno u 16h ??? (ja kampiram ispred bake ;) ) |
dobro kaj sam ja tak mali k jarcu... il me se samo sustavno ignorira od strane Vijeca i ostalih poklonika papice...
ovo za sustavni ignore ne bi bio prvi slucaj... stono bi se reklo NAVIKLI SMO... a sad jos jemput... DOLAZIM I JA... :D doooobroooooo....:rolleyes: |
Re: LJISTA ŽDERONJA:::
Citiraj:
Još su se javili Freek, Fleks Mental, Joz@, VGA, Daddo, Costa. Cat je nekaj pričal da bi došao ali nije nikaj potvrdil, ja sam mislil da bu tri praščića skup došli:D Ovak da ne bude zabune-ovaj popis koji radimo je isključivo za Žderanje, a ne za tko bu došel:) Čisto da žena zna kaj spremit... |
je,je..
da nam nehče ne zmaže drugu turu dok mi teškom mukom crkavicu zarađujemo..aka-Paske.:D
a i da podsjetim Slinafce, da mi mislimo ozbiljno.. |
se sećatee...
hee,hee, sve smo #registrovali#...
|
znate već... kak je sve završilo..
aha,,,
|
jel vam poznato...
ovo...????:rolleyes: :rolleyes:
|
ajde, najte se sramiti.....kaj sno stali sa Prijavkami???:rolleyes: :rolleyes: :D :D
|
Pa onak je kak sam i mislil za papicu, 15-20.
Još bumo vidli tko bu se prijavio. Nekaj bu ih došlo samo lokat:D |
ja sam se vec dogovoril sa jelcom tak da sam ziher tam na klopi u 4 vure. sad je jedino pitanje do kad bum ostal jel subotu moram na put. bas se trefilo.
|
Re: heto, da ne velite da sam ja kriv...
Citiraj:
|
Re: jel vam poznato...
Citiraj:
|
daklemmmm..
17(sedamnajest.....) gladnih i zednih po prijavki....
prosim liepe, to bi bile to....za ostale i padobrance ostaje standardna ponuda Bakine kuhinje u vidu,BECKIH,ZAGREBACKIH, PIZZA,STRUKLJIH I SL....., DA NEBI BILE NISMO ZNALI.... e,sad ide "hot line " direkt sa Babicom da se i ona "pripremi"... 2 mjesta + ak se pojavi Isus i eventualno kakof putnik namjernik( il neciji AE:D :rolleyes: )da,da .... heto, vidimo se za kopanj. ovaaj klupom vu Babinoj Kuhinjici...: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : |
ha i ak se ne pojavi niko zainteresiran, ima ko će riješit, ne :)
nema bacanja dok mali etiopljani skapavaju. |
Ej, ej, a ja? Mene ste izostavili!!!:)
|
Ok, tu je i Sky, a gdje je "vajerles" ekipa???
Možda imaju preveć posla???:D :D :D http://www.iskon.hr/webcafe/matakovi...2/0014006.html |
nisu valjda sifre raspoznali...
evo za podsjetu: TCP/IP - tri crne pive / i pelinkovac DNS - daj nam stellu DHCP - dvije hladne crne pive ASP - ajmo svi pit' ARP - ajmo radije pit' WINS - vina ima, natoci svima SLIP - sad litru i pelinkovac PPP - pijem pivu popodne ISA - idu stari alkosi GPS - gorki pelinkovac svima GIS - gorki i stella PHP - pijmo hrvatska piva! ODBC - odnesi dva ballantinesa cugerima ADO - alkohol dolazi odmah .NET - donesi ovamo travaricu, neka etanol tece :D :rolleyes: :beer: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:14. |