![]() |
Odmah refund sjeda na racun
Edit: ne znam zasto na paypal balance ali ako je sa ebay-a onda to odmah ide na racun, ne na paypal balance. |
Vraća se kako si platio. Ako si s karticom, onda na karticu (tj. račun povezan s karticom).
|
e bay je (propala trgovina pa reko da ce me refunirati)
aha ja sam mislio da to ide na pay pal balance... uglavnom lik kaze da je napravio refund jos jucer navecer a ja sam danas gledao na bankomatu i nista nema para... jel ja moram nešt "kliknut" da sjedne ili ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali inače je refund odmah. |
Kad mi refund sjedne jel ja moram selleru ostavljat kaki feedback?
|
PayPal
Citiraj:
Tocno i vidi se odmah na paypaly. @microsoft nemoras ostvljat feedback ako ne zelis a i ako nisi zadovoljan bolje zaobidji. |
meni se vidi na PP da pod transakcijom kad su mu platio piše canceled i onda uđem u opciju te kupovine i pod refund pise pending.
da,necu mu ostaviti nikakv feedback jer nije bilo ni trgovine tnx narode EDIT: sta kod nekih itema pod shipping stoji Collection only: Free ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://i.imgur.com/b6LJeV6.png bez kontaktiranja szk ili slicnog dakle, provjereno, nije u.s. only, ako koga zanima |
Citiraj:
|
dal je vama sad bila automatski prebačena s paypala na račun u banci ili ne ? s obzirom da je jučer bio prvi.
|
Sada prebacuju odmah, vise nema cekanja.
|
Meni jedan mjesec je, sad opet nije ovaj mjesec. Kao da su mi opet uveli onaj 21 dan.
|
Još nije sjelo ono šta je bilo dostupno kroz listopad?
PS: Sad izgleda da nema više besplatnog povlačenja na devizni? :( |
Da li se može povući sa paypal balance 1.95$ nazad na karticu i kako ?
Meni to tamo visi od registracije i ne vraćaju...a trebali bi zar ne ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
dal ja mogu ikako uplatit na svoj PayPal račun bez kartice?
karticu nemogu napravit, PayPal sam več koristio za isplatu sa neki stranica i kupovanje na e-bayu i fasttech-u |
Citiraj:
Mislim nije to neka lova,ali htio bih tu opciju uključiti...nikad ne znaš gdje će lova kapnut.:goood: |
Ma to oni moraju vratit automatski ali nikad ne vraćaju bagra, kontaktiraj njihov support i dosađivaj im dok ti ne vrate, tako sam ja.
|
Također i ja.. Vraćeno nakon dva maila..
|
Evo poslao sam im jedan brzinski mail na njihov support da li mi mogu aktivirati "automatic withdraw" pa ćemo vidjeti što će dalje biti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jeste iskomplicirali:D
Moj mail njima; Njihov odg; Nakon toga san verificirao mail u 3 klika i dalje je sve radilo... lova je došla idućeg 1. u mjesecu. Zašto to u startu ne radi automatski ne znam, a nije me ni briga uostalom... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:54. |