![]() |
Piše da nema datalosa, iak, kolko treba da se zamjeni hard i polje rebuilda.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima di topic za torrent klijente ili nešto slicno, nemrem nać.
Ne znam kako se u BitCometu namjesti watch folder ? Znaci kad mi SickRage pošalje .torrent file u taj folder da BitComet automatski to detektira i započne download. |
Citiraj:
|
Ima li neki tracker specijaliziran za HD filmove?
Imam za IPT koju pozivnicu pa nek se javi kome treba. |
Citiraj:
|
awesome-hd, hd-bits, hd-torrents.....
|
Ima na hd-space.org dosta HD materijala.
Imam viška pozivnica. |
Citiraj:
Citiraj:
This is a rather unlikely coincidence which may mean some data loss, depending on the type of failure. :lol2::lol2: |
Ne možete ovdje tražiti pozivnice. Ima tema za to pod tržnicom i postoji razlog zašto je ne vidite.
|
Gdje bi se mogli nac domaci casopisi u digitalnom izdanju?
|
Citiraj:
|
Brko nije moderator u ovom podforumu :)
Nu svejedno, napiši gdje još. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Iako zapravo šteta, jer je bio operiran od bahatosti thr-a, al hebiga. Šteta što ti svi naši trackeri nisu mogli uspjeti kao jedan, jaki. A ne ovako, ima ih par i svi preživljavaju. |
Kad bi svatko htio dio kolaca i komadic zarade.
|
Citiraj:
Ne lupetaj. Bar ne u vezi BE. Gasi se iz sasvim drugih razloga. Ja neznam sta je sa vama pa svi mislite da netko osnuje tracker i ceka samo donacije da cure. Ljudi unazad par godina ne doniraju ili jako slabo doniraju. Troskovi jednog trackera + neki veci server za seedbox ili 2 koji ce drzati novi materijal koji se upa ne prelaze ~300kn. Bez servera mos tracker drzati sa 90kn... i sve je to divno kada ima ljudi koji ce raditi na njemu, kada ima uploadera i encodera... Ako se slabo skida sa trackera i ako 50% korisnika ode na neokino ili slican servis i tamo gleda film ili serije onda nema prometa na trackeru, oni pojedinci koji upaju gore nesto ili encoderi izgube volju jer se slabo skida pa i oni se polako rasipaju... kada dodje do toga da nema maltene tko raditi na trackeru onda ni jedan tracker nema sanse... |
Citiraj:
|
Ratioless film i tv tracker beyondhd.me se vratio na adresi beyondhd.xyz i ima otvoren signup.
|
Još jedan pokojni... Ufatilo vlasnika KickAssa, jadna mu majka...
|
Citiraj:
Citiraj:
Al sarkazam nastranu, tragedija je to. KAT je bio novi Demonoid. |
malo OT, ali da podijelim frustraciju
koliko mi je jadan taj apple, to nisu istine. znaci, jucer su uhvatili pokretaca kickass torent stranice, zatvorli domene, itd. no ono sto me zasmetalo u toj cijeloj prici je bas posrani Apple, koji je, da ne prevodim, evo: Citiraj:
a sada su samo tako dali povjerljive podatke i sadrzaj emaila, transakcija, SVEGA. bagra kapitalisticka, gade mi se. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Znam jako dobro o cemu se radi i radilo.
Jedna je razlika u ovome, kod otkljucavanja mobitela nemaju financijskog interesa, a ovdje imaju, i to kakvog benefita za Apple. Jadno je to sudstvo koje dopusta Appleu da stiti teroriste i kriminalce, ja bi ih tuzio za sudjelovanje u zlocinu zbog toga. |
Mješaš kruške i jabuke.
me.com je dio Appleove cloud usluge. Pročitaj TOS od bilo koje cloud usluge pa će ti biti jasno zašto je Apple dao guze bez pitanja. Cloud servisi ne žele da im pedofili/ukrajinski kriminalci/teroristi budu korisnici i to se odražava na njihove TOS. Ukrajinac je očigledno vjerovao da će mu progledati kroz prste zato što poštuje DMCA. Ili je jednostavno totalni diletant što se tiče OPSEC-a. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I nakon ovoga, zna li netko alternative KATu?
Imam IPT i slično, no na KATu bi znao naći puno više stvari.. Neki prijedlog? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:12. |