PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Torrent trackeri (NE tražite pozivnice ovdje!) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=119214)

Pupo 27.04.2016. 08:24

Piše da nema datalosa, iak, kolko treba da se zamjeni hard i polje rebuilda.

kopija 27.04.2016. 13:46

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 2919052)
Hoće li sad kad se BT* vrati falit pola statsa ka i zadnji put:lol2:

Ode mojih 100GB uploada koje sam dobijo na poklon jaojaokakodošlotakoprošlo

tOta 27.04.2016. 18:49

Citiraj:

Autor kopija (Post 2919394)
Ode mojih 100GB uploada koje sam dobijo na poklon jaojaokakodošlotakoprošlo

Haj, kaj će ti to, jedino ako ciljaš na Overlorda. Master sam i nije me briga. :D:D:D

Wannabes 27.04.2016. 22:03

Ima di topic za torrent klijente ili nešto slicno, nemrem nać.

Ne znam kako se u BitCometu namjesti watch folder ? Znaci kad mi SickRage pošalje .torrent file u taj folder da BitComet automatski to detektira i započne download.

Mr.Ex.President 27.04.2016. 22:20

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2919134)

Ako se ne varan pisalo je i zadnji put, pa su se zle slutnje naknadno pojavile:D

amerix 28.04.2016. 13:17

Ima li neki tracker specijaliziran za HD filmove?
Imam za IPT koju pozivnicu pa nek se javi kome treba.

blava 28.04.2016. 13:21

Citiraj:

Autor amerix (Post 2919889)
Ima li neki tracker specijaliziran za HD filmove?
Imam za IPT koju pozivnicu pa nek se javi kome treba.

Partis.si ? Nije specijaliziran,ali ima poprilican broj 720/1080 filmova i svih novih koji izadu u bluray.

flyer1 28.04.2016. 14:00

awesome-hd, hd-bits, hd-torrents.....

virty 28.04.2016. 20:44

Ima na hd-space.org dosta HD materijala.
Imam viška pozivnica.

Mr.Ex.President 29.04.2016. 16:11

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2919134)

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 2919675)
Ako se ne varan pisalo je i zadnji put, pa su se zle slutnje naknadno pojavile:D

While waiting on a replacement drive to arrive, another drive from the same array has failed.
This is a rather unlikely coincidence which may mean some data loss, depending on the type of failure.

:lol2::lol2:

Brko 30.04.2016. 18:09

Ne možete ovdje tražiti pozivnice. Ima tema za to pod tržnicom i postoji razlog zašto je ne vidite.

simpleplan 22.05.2016. 15:25

Gdje bi se mogli nac domaci casopisi u digitalnom izdanju?

kopija 22.05.2016. 15:36

Citiraj:

Autor simpleplan (Post 2928358)
Gdje bi se mogli nac domaci casopisi u digitalnom izdanju?

Informatički su na THR-u i na još jednom mjestu koje se bojim linkat da me Drug Brko šibom.

Brko 22.05.2016. 16:46

Brko nije moderator u ovom podforumu :)
Nu svejedno, napiši gdje još.

kopija 23.05.2016. 09:38

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2928371)

warezhr!

Strong 23.05.2016. 13:50

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2928371)

Ima i na CBT-u i BE-u.. dosta informatičkih časopisa

Pupo 28.05.2016. 10:19

Citiraj:

Autor Strong (Post 2928635)
Ima i na CBT-u i BE-u.. dosta informatičkih časopisa

BE je pokojni kak stvari stoje.

Iako zapravo šteta, jer je bio operiran od bahatosti thr-a, al hebiga.

Šteta što ti svi naši trackeri nisu mogli uspjeti kao jedan, jaki. A ne ovako, ima ih par i svi preživljavaju.

Juice 28.05.2016. 11:18

Kad bi svatko htio dio kolaca i komadic zarade.

silver_tip 28.05.2016. 13:03

Citiraj:

Autor Juice (Post 2929966)
Kad bi svatko htio dio kolaca i komadic zarade.

Ne lupetaj. Bar ne u vezi BE. Gasi se iz sasvim drugih razloga. Ja neznam sta je sa vama pa svi mislite da netko osnuje tracker i ceka samo donacije da cure. Ljudi unazad par godina ne doniraju ili jako slabo doniraju.

Troskovi jednog trackera + neki veci server za seedbox ili 2 koji ce drzati novi materijal koji se upa ne prelaze ~300kn. Bez servera mos tracker drzati sa 90kn... i sve je to divno kada ima ljudi koji ce raditi na njemu, kada ima uploadera i encodera...

Ako se slabo skida sa trackera i ako 50% korisnika ode na neokino ili slican servis i tamo gleda film ili serije onda nema prometa na trackeru, oni pojedinci koji upaju gore nesto ili encoderi izgube volju jer se slabo skida pa i oni se polako rasipaju... kada dodje do toga da nema maltene tko raditi na trackeru onda ni jedan tracker nema sanse...

Mr.Ex.President 28.05.2016. 13:29

Citiraj:

Autor silver_tip (Post 2930008)
Ne lupetaj. Bar ne u vezi BE. Gasi se iz sasvim drugih razloga. Ja neznam sta je sa vama pa svi mislite da netko osnuje tracker i ceka samo donacije da cure. Ljudi unazad par godina ne doniraju ili jako slabo doniraju.

Možda zato šta su se opekli pokoji put ranije:)

iNoob 02.07.2016. 17:57

Ratioless film i tv tracker beyondhd.me se vratio na adresi beyondhd.xyz i ima otvoren signup.

perich 21.07.2016. 09:39

Još jedan pokojni... Ufatilo vlasnika KickAssa, jadna mu majka...

kopija 21.07.2016. 10:58

Citiraj:

Autor perich (Post 2948589)
Još jedan pokojni... Ufatilo vlasnika KickAssa, jadna mu majka...

A tak mu i treba kad je blesav, mislio da će mu šerif progledati kroz prste jer poštuje DMCA. I još kupuje mjuzu preko iTunesa. WTF?

Citiraj:

"Records provided by Apple showed that tirm@me.com conducted an iTunes transaction using IP Address 109.86.226.203 on or about July 31, 2015," reads the complaint. "The same IP Address was used on the same day to login into the KAT Facebook."
http://thehackernews.com/2016/07/kic...ts-kat-cr.html

Al sarkazam nastranu, tragedija je to. KAT je bio novi Demonoid.

Gabre 22.07.2016. 00:04

malo OT, ali da podijelim frustraciju

koliko mi je jadan taj apple, to nisu istine.

znaci, jucer su uhvatili pokretaca kickass torent stranice, zatvorli domene, itd.

no ono sto me zasmetalo u toj cijeloj prici je bas posrani Apple, koji je, da ne prevodim, evo:

Citiraj:

Here’s How Authorities get their hands on the KAT Owner:

An IRS agent went undercover to buy and advertise on the notorious site for five days, at the price of $300 per day.

This revealed Vaulin's e-mail account, trim@me.com, hosted by Apple, who provided a copy of his email inbox to authorities after being requested for help.

With the help of the Mutual Legal Assistance Treaty (MLAT), US officials were easily able to obtain information about the KAT's operations from the bank accounts used to collect payments for advertisement slots.

"Records provided by Apple showed that tirm@me.com conducted an iTunes transaction using IP Address 109.86.226.203 on or about July 31, 2015," reads the complaint. "The same IP Address was used on the same day to login into the KAT Facebook."

An analysis of this account later disclosed the presence of KAT's servers in Chicago.
a kada ih je jebeni FBI trazio da otkljucaju mobitelj od TERORISTE KOJI JE POBIO LJUDE onda nisu, isli su na sud, i slicno.

a sada su samo tako dali povjerljive podatke i sadrzaj emaila, transakcija, SVEGA.

bagra kapitalisticka, gade mi se.

Mileni 22.07.2016. 00:49

Citiraj:

Autor Gabre (Post 2948837)
a kada ih je jebeni FBI trazio da otkljucaju mobitelj od TERORISTE KOJI JE POBIO LJUDE onda nisu, isli su na sud, i slicno.

Gabre, FBI ih to nije trazio. FBI je od njih trazio backdoor koji bi otkljucavao svaki iPhone, a kljuceve bi naravno imao FBI. Oni su uredno ponudili pomoc i u tom slucaju, ali ovo sto je FBI trazio je previse. Malo procitaj o tome prije nego krenes pisati ovakve stvari.

Citiraj:

Naravno. Najbolje da svi predjemo u komunizam, jer eto isti se pokazao kao prokleto posten i uspjesan :D

Gabre 22.07.2016. 01:05

Znam jako dobro o cemu se radi i radilo.

Jedna je razlika u ovome, kod otkljucavanja mobitela nemaju financijskog interesa, a ovdje imaju, i to kakvog benefita za Apple.

Jadno je to sudstvo koje dopusta Appleu da stiti teroriste i kriminalce, ja bi ih tuzio za sudjelovanje u zlocinu zbog toga.

kopija 22.07.2016. 08:48

Mješaš kruške i jabuke.
me.com je dio Appleove cloud usluge. Pročitaj TOS od bilo koje cloud usluge pa će ti biti jasno zašto je Apple dao guze bez pitanja.
Cloud servisi ne žele da im pedofili/ukrajinski kriminalci/teroristi budu korisnici i to se odražava na njihove TOS.
Ukrajinac je očigledno vjerovao da će mu progledati kroz prste zato što poštuje DMCA.
Ili je jednostavno totalni diletant što se tiče OPSEC-a.

Mileni 22.07.2016. 10:29

Citiraj:

Autor Gabre (Post 2948846)
Znam jako dobro o cemu se radi i radilo.

Ne. Ne znas. Ponavljas mantru desnicarskih USA medija. A stvarnost i realnost u potpunosti suprotni od onoga sto ti pises. Umjesto da i dalje bubas na pamet, upali google na 5min i provjeri o cemu se radi.

Citiraj:

Jedna je razlika u ovome, kod otkljucavanja mobitela nemaju financijskog interesa, a ovdje imaju, i to kakvog benefita za Apple.
:lol2:

yaya 22.07.2016. 10:59

Citiraj:

Autor Gabre (Post 2948837)
malo OT, ali da podijelim frustraciju

koliko mi je jadan taj apple, to nisu istine.

znaci, jucer su uhvatili pokretaca kickass torent stranice, zatvorli domene, itd.

no ono sto me zasmetalo u toj cijeloj prici je bas posrani Apple, koji je, da ne prevodim, evo:

a sada su samo tako dali povjerljive podatke i sadrzaj emaila, transakcija, SVEGA.

ovo za posrani apple zelim ti spomenik dignut, bravo frende, tolko su jadni za nepovjerovat, inace tuga moj omiljeni , najdrazi KAT pao, danas procitala, al piratstvo unistit nece:amen:

Lourdin 22.07.2016. 13:54

I nakon ovoga, zna li netko alternative KATu?
Imam IPT i slično, no na KATu bi znao naći puno više stvari..
Neki prijedlog?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:12.