PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

syss 05.09.2014. 09:58

ma ja krejvam za old skul zagrebačkim burgerom kaj smo derali u srednjoj ono doslovno u bilo kojem jointu u gradu... tko ima burgere znaš kakve ima, velike, debele i imat ćeš zmazane ruke :D

i najest ćeš se naravno.

zapravo krejvam najiskrenije za vegetarijancem iz ruđerove kantine :D

Roberto 05.09.2014. 10:05

Citiraj:

Autor rendula (Post 2655479)
Burger te velicine je 9 kuna u good foodu :)
Inace, meni je onaj na Frankopanskoj, yellow submarine, najbolji od tih fensi burger mjesta. Moram jos probati kakva im je ona kombinacija od tri manja burgera, navodno se vise isplati.

Da sam znao za to jučer, otišo bi bome nadopunit :D

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2655490)
Stvarno izgledaju kao u tragovima, imate onaj zloburger za te pare. :D

Drito to. Plus štu mi je mekpers pri vrhu za burger

Citiraj:

Autor syss (Post 2655493)
ma ja krejvam za old skul zagrebačkim burgerom kaj smo derali u srednjoj ono doslovno u bilo kojem jointu u gradu... tko ima burgere znaš kakve ima, velike, debele i imat ćeš zmazane ruke :D

Ma to se traži :)
Ako ga možeš držat s jednom rukom - ne valja
Ako ne cure sokovi van iz njega - ne valja
Pošteno pecivo i meso, brdo salate i neki tekući prilog ala čili sos, majoneza, kečap, senf, ajvar
:D

Citiraj:

Da nisi fulo tred sotime? :D

vorda22 05.09.2014. 10:15

zato ja jedem samo doubledouble u rocket burgeru

vorda22 05.09.2014. 10:16

Citiraj:

i najest ćeš se naravno.

odvratno :P

Bubba 05.09.2014. 10:18

Citiraj:

Ne lazi, Celestin i dalje novim generacijama prepricava da ti je omiljena bila "socijalka".

listerstorm 05.09.2014. 10:19

Citiraj:

i najest ćeš se naravno.

Nisam ni znao da je bilo takvih kasnije.:D

Ja sam najbolje jeo krajem osnovne po kojekakvim kioscima, negdje 90-ta na 91.

syss 05.09.2014. 10:19

pa ja se sjećam da sam jedne godine za rođendan otišao u gem (znaju ruđeraši kaje to) kad su imali baš ovakve burgere i dogovorio sa gazdom za ono burgera za 300-400kn dakle doslovno KANTA PRAVIH HAMBURGERA.

najbolja odluka ikada :D

još kad sam došao po njih bio gazda tamo i čabe se zarakijao s njim :D

vegetarijanac iz ruđera je ustanova molim lijepo :D

edit:

Citiraj:

Autor Bubba (Post 2655512)
Ne lazi, Celestin i dalje novim generacijama prepricava da ti je omiljena bila "socijalka".

:D :D :D

koji je taj bio majke ti? sjećam se samo vegetarijanca i onaj neki poli sir ili šta je već bio.

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2655513)
Nisam ni znao da je bilo takvih kasnije.:D

Ja sam najbolje jeo krajem osnovne po kojekakvim kioscima, negdje 90-ta na 91.

ma je dalo se naći još takvih bez greške... i na kvartu je bio isto epski sendvič bar pa kada stara nije stigla kuvat, da mi 20-30kn da si uzmem tamo dva sendviča za ručak - mlado od ne moram jest juhe i inače takve out stvari za srednjoškolca :D

Bubba 05.09.2014. 10:26

Citiraj:

Autor syss (Post 2655514)
:D :D :D

koji je taj bio majke ti? sjećam se samo vegetarijanca i onaj neki poli sir ili šta je već bio.

Komad kruha (ili nekog peciva, ne sjecam se sad) koji je bio bacen u mikrovalnu a onda se preko njega prosuo prstohvat (doslovce) sitno rezane sunke i obilato prelio kecapom. Cijena je bila - "socijalka" - cini mi se nekih par kn...

"Sendvic" za pokazivanje socijalnog statusa, odnosno nedostatka istog. Ako si zelio izbjeci sramotu, "socijalka" se uzimala tik nakon odmora u nadi da ce Vesna B. zadocnut na sat Sklopova.

listerstorm 05.09.2014. 10:31

Prvi koji sam probao je bio valjda big mac :D

Vodila nas drugarica (učiteljica) u 5. razredu na tradicionalnu ekskurzija u beograd pa posjetili mekdonalds. Prežderali se a jedan je i povraćao (valjda previše majoneze), to je bila zadnja godina što se išlo, poslije mitinzi spriječili. :D

Roberto 05.09.2014. 10:31

Amateri :D

U mojoj gimni u kantini bio hamburger s poštenim komadom industrijskog mesa, kiseli krastavci, ajvar i majoneza i udri za 5 kn :D

Brijem da sam ih poždero ko prosječni amer mekdrekova, frend i ja smo po dva komada znali ubit za velki odmor svaki dan :D

listerstorm 05.09.2014. 10:57

Moja gimna je imala manji proračun pa nije bilo kantina. Žderali smo burek preko puta kod šipca u početku, a kasnije pare za jauznu trošili na ovo. :D

syss 05.09.2014. 11:02

Citiraj:

Autor Bubba (Post 2655520)
Komad kruha (ili nekog peciva, ne sjecam se sad) koji je bio bacen u mikrovalnu a onda se preko njega prosuo prstohvat (doslovce) sitno rezane sunke i obilato prelio kecapom. Cijena je bila - "socijalka" - cini mi se nekih par kn...

"Sendvic" za pokazivanje socijalnog statusa, odnosno nedostatka istog. Ako si zelio izbjeci sramotu, "socijalka" se uzimala tik nakon odmora u nadi da ce Vesna B. zadocnut na sat Sklopova.

ne zvuči mi poznato, ja sam rokao samo po high-end modelima + sok ili slatko... dečko s ferenščice - bečka škola :D

hahaha znala je ona zadocnut bikoz BRANDY :D

Omerta 05.09.2014. 12:06

Evo i mog objedića :)
Pohrani.com

panoramix 05.09.2014. 19:32

Danas za ručak : pečeni oslić, raštika s maslinovim i češnjakom, krem juha od poriluka i krumpira.

Poslije zavrtio 4 lajne bučnice, 3 lajne štrudle od zelja i 3 lajne sir/blitva. Sad isprobavam jednu po jednu...

Ammy 05.09.2014. 19:37

Danas hamburgeri s domaćim hambi-pecivima :D

Roberto 06.09.2014. 21:23

Daklem, nakon sto godina pod papucom, jucer zaruzio s ekipom u tkalci. Neizbjeznu glad na kraju pijanke utazio je izvrstan kebab u obeliksu. Kritican sam prema kebabima jer su na 90% mjesta plasticne mase, ali ovo je bilo prilicno fino i s mesom :D

Danas ubio ramsteke nakon dvotjednog paca, prefino i meko ko putar :)

Sutra u planu pasticada.

trouble 07.09.2014. 16:09

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2656383)
Daklem, nakon sto godina pod papucom, jucer zaruzio s ekipom u tkalci. Neizbjeznu glad na kraju pijanke utazio je izvrstan kebab u obeliksu. Kritican sam prema kebabima jer su na 90% mjesta plasticne mase, ali ovo je bilo prilicno fino i s mesom :D

Nakon pijanke...i ćevapi kod trovaca se cine ko srneci medaljoni sa chardonnayem iz dana D :D

Al da...Obelix je nekoć imal super kebulju.

Roberto 07.09.2014. 18:42

Haha, i to je moguce, makar nisam bil tolko pijan :D

Rado cu se vratit provjerit. Jako fino, jedino je moglo biti i malo obilnije, ali svejedno sam se fino najeo, necu cjepidlacit obzirom da je bilo kasno u noc :D

Amdejac 07.09.2014. 19:37

Čudno.
Još nitko nije postavio pitanje "Who is the mr. Trovač?" :D

Brko 07.09.2014. 22:59

Who is mr. Trovač ? :D

Roberto 07.09.2014. 23:14

A ja mislio da svi znaju tko je trovac :D

Mada ne truje cesto, cesce je zatvoren :D

Amdejac 07.09.2014. 23:15

Kad proba znat će. :D

trouble 07.09.2014. 23:18

Di da pojedes cevape u 6 ujutro nakon 8-10 sati džihada bijelim bez mineralne? Only Ljuljzim aka Trovač :D

Halos 07.09.2014. 23:22

Citiraj:

Autor trouble (Post 2656877)
Di da pojedes cevape u 6 ujutro nakon 8-10 sati džihada bijelim bez mineralne? Only Ljuljzim aka Trovač :D

8-10 sati džihada? :wtf2::lol2: :D
Vratio se iz Accuba, ubio Slavonsku i pol Turopoljske, msilim da je vrijeme da se želudac lagano krene širiti jer mi nestane sve to, a mora stat! :D

Brko 07.09.2014. 23:22

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2656874)
A ja mislio da svi znaju tko je trovac :D

Mada ne truje cesto, cesce je zatvoren :D

Nisam iz ZG pa nisam upoznat :)

trouble 07.09.2014. 23:29

Citiraj:

Autor Halos (Post 2656879)
8-10 sati džihada? :wtf2::lol2: :D

Izraz za provod...cuganje...itd :D

Halos 08.09.2014. 00:17

Citiraj:

Autor trouble (Post 2656884)
Izraz za provod...cuganje...itd :D

Skužio sam, jedan od jačih, :chears: . Izbijanje iz cipela :)

panda505 08.09.2014. 00:35

Još ti je čovjek i napisao:

džihad BIJELIM bez MINERALNE :D

ja sam imao sličan prekjučer i pri završetku odmah svratio u prvu pekaru koja je radila i uzeo fini burek :D

Roberto 08.09.2014. 09:12

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2656881)
Nisam iz ZG pa nisam upoznat :)

City club grill, Ilica 125, ZG.
Tokom godine obavezno ga u par navrata razne inspekcije zatvore, ali uvijek se digne iz pepela :D

Moja šogica obožava trovačeve ćevape, dočim meni nisu naj naj.

Jučer: govedska juha, pašticada, hobotnica ispod peke s krumpirom, grah šalata, miješana sezonska šalata (krastavci, paprika, luk, paradajz).
Za desert cheesecake sa borovnicama i medena pita.

Navečer sam lupao po ostacima grah salate i mislim da ću uskoro puknut :D

Halos 08.09.2014. 09:15

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2656947)
Tokom godine obavezno ga u par navrata razne inspekcije zatvore, ali uvijek se digne iz pepela :D

Si čuo dali je proradio Grill Bundek?Isto su ga "zabarikadirali" a ćevapi su im bili brutala!

Netko uopće bio tam?

Roberto 08.09.2014. 09:29

Citiraj:

Autor Halos (Post 2656949)
Si čuo dali je proradio Grill Bundek?Isto su ga "zabarikadirali" a ćevapi su im bili brutala!

Netko uopće bio tam?

Nisma čuo ni znao, a i novi zg mi je totalno izvan redovitih ruta.
Možda se zaletim provjerit ak me put nanese.

Amdejac 08.09.2014. 10:50

Citiraj:

Autor trouble (Post 2656877)

Nemaš pojma. Nije Ljujzim nego Afrim Ramadani. :)
https://www.facebook.com/afrim.ramadani.98

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2656947)

Moja šogica obožava trovačeve ćevape, dočim meni nisu naj naj. .....

Ima trovačnicu i na okretištu Črnomerec. :D

trouble 08.09.2014. 12:45

Citiraj:

Autor Amdejac (Post 2656989)
Nemaš pojma. Nije Ljujzim nego Afrim Ramadani. :)
https://www.facebook.com/afrim.ramadani.98

Does it really matter? :D

Amdejac 08.09.2014. 12:52

Pa čovek mora da bude u društvenim mrežama. :D

trouble 08.09.2014. 14:14

Ma ne...razlika imena :D

Ammy 09.09.2014. 21:25

Dakle danas opet nešto novo :D
Apple pie pizza :goood:

Pohrani.com

A dragome palačinke za večeru :D

flare 10.09.2014. 09:47

Ammy, kaj je to slatko? Na tijestu od pizze staviš nadjev kao za pitu od jabuka?

Ammy 10.09.2014. 10:06

Citiraj:

Autor flare (Post 2658088)
Ammy, kaj je to slatko? Na tijestu od pizze staviš nadjev kao za pitu od jabuka?

Je slatko je. Da nadjev su dinstane jabuke sa šećerom i cimetom na maslacu. A ovo gore su mrvice za crumble.
Samo se nisu zapekle jer sam tijesto pretanko razvaljala, morat ću ponavljat gradivo do savršenstva :D

Roberto 10.09.2014. 11:33

Dakle jučer ubojstvo u ultimate deep dish pizzi iz chella :)
3 vrste sira + po izboru četvrti ljuti, dvije vrste dimljenog sušenog mesa, svježi špinat, umak od rajčice, naručio još gljive u nju da priča bude potpuna :D

i dalje vrhunski fina pizza u chellu, a o okoličini da ne pričamo, dvije osobe tu pizzu ne mogu pojest

Jučer popodne jeo još sad se teško diše :D

aski 11.09.2014. 09:50

Sad pojeo sendvic s prsutom i sirom + kafe und kolač koji sam jucer pravio. To je moj prvi kolac ikad, ledeno nebo :D Odmah sam ubio citavi red, popodne ce uz kavu opet doci na red pa stavim sliku. U zadnje vrijeme me nesto puklo i samo spremam ruckove, kolace.. :D

EDIT: Evo ga :D

I usput još nešto. U subotu selim u Zagreb. Kako ne mogu prebaciti sve stvari jer ne mogu ići autom, prvih par dana dok se ne snađem moram negdje vani jesti, a ne jede mi se salama i pašteta. :D Pa bi molio kakvu preporuku gdje bi se mogao par dana usidriti. Evala.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:33.