![]() |
da pogadam,dao si 600kn za njega ?
|
Citiraj:
|
u zg-u?
ja sam ga trebao za tolko dobit i tip mi rece da ga covjek zvao za 600 i kao dal cu ja dat tolko ili ne,ja reko ne i on ga je prodao za"600" hahaha :D |
A što se silno želiš riješiti tog kikirikija?
|
zelim seasonica
zelim cim vise stisat pc i zelim ili pasivnog seasonica ili onda ovog koji u idleu radi pasivno |
Ma ne bih ja kupovao ni jedno ni drugo jer su papreno skupa ta napajanja !
Ovaj fanless mi je slučajno uletilo po super niskoj cijeni pa sam ga zato i uzeo. Inače...komp upaljen 3h i stavio ruku upravo na njega...jbm ti led da ne povjeruješ...pa to je hladno ko zmija !:eek: |
Pozz, zanima me da li je xfx 450w dooljno za moju konfu?
prema podacima testova bi trebalo biti dovoljno... zanima me mišjenje nekoga ko se bolje kuži od mene, hvala. |
Dovoljno je.
|
tnx..
pitam jer sam dns pokrenuo onaj occt power suply test, pa mi se prijevremeno ugasil, i nije dal one grafove na kraju (nije dal nikakvu poruku)... uglavnom s starim chieftecom 550ab-a (4 i nkj sitno god) je prošlo 20 min bez problema (osim kaj mu je vent skoro poludio) |
Pozz, cistio jucer komp kao milju puta prije kompresorom, poprilicno slabasnim, spojim ga doma na struju i nece upalit. Nema iskri, dima, niceg, samo mrtvilo. Tako da izgleda da sam nekako izvadivsi gomolje prasine iz Hipera type-M 530w uspio ubit istog. I to bas sad kad nemam gdje kupit drugo, uzas :) Za oko mi zapeli neki modeli mushkin i chieftec, iz linksa. Ugl trazim nes do 400kn sto bi bilo bar jednako dobro ko moj stari hiper, sve bolje od tog - dapace :) hvala puno
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=9849 |
Citiraj:
|
Ja ga taman ćopio XFX 450W nekidan u Linksu na akciji za 409kn (za jednu drugu konfu). Vrlo zadovoljan.
|
Hvala na savjetima, bit ce onda taj model. Jesam, otvarali smo i testirali da li ima struje, cudno ful, naizgled sve normalno ali mrtvo. Dok neki no name dize cijeli komp bez beda, dakle, krepo je Hiper.
|
pozdrav svima,
kupujem si novi komp i dosao sam do konfiguracije napisane ispod. E sad, ja od starog kompa imam napajanje ms industrial ky-400atx-54 400W. Hoće li to napajanje biti dovoljno jako za ovu konfiguraciju ili bi trebao kupiti novo? Znam da je ovo moje smece ali zašto ne uštediti 500ak kuna ako je dovoljno jako. Asrock P67 Pro - Intel P67, ATX, 4xDDR3 2133MHz, Supports Intel Procesor Intel Core i5-2400 3.1GHz,1MB/6MB,95W,Socket 1155, box DDR3 8GB (2x4GB) Kingston, 1600MHz, CL9, HyperX Genesis, KHX1600 HDD Seagate 500GB, Serial ATA III, 7200 rpm, Barracuda 7200.12 Sapphire HD 6870, 1GB GDDR5 256bit, Dual Link DVI + HDMI + DP |
nece
|
Citiraj:
Ako misliš da si u pravu, probaj pa javi da li prošlo :D Već vidim novu konfu i cviljenje ili bijeli dim. |
hehe, pa zato i pitam jer ne znam :). Gledao sam malo u temi stvarna potrošnja računala (u prvom postu ove teme) pa vidim da ljudima rijetko kad troši iznad 300W pa zato pitam.
da idem onda na 500W: CORSAIR 500W CX Series, ATX, ATX12V v2.3 ili 550W: XFX Core Edition 80+ 550W PSU - EasyRail technology ? |
XFX je bolji, a tebi bi bila dovoljna i 450W verzija. Corsair CX serija je polusmeće. btw, na tvome bi mjestu zamijenio taj Seagate hard za WD Blue.
|
Odi na XFX Core Edition od 450w, više nego dovoljno.
|
Komp iz mojkomp. Mijenjao bi napanje uskoro.
Gledam SEASONIC 620W, SS-620GM, SEASONIC 620W, SS-620GB i CORSAIR TX 650W v2.31. Vjerojatno i jesu mali overkill, ali mi je bitno da se u max loadu s clockanim procem ventilator u napajanju ne dere, znači tišina. Također, garancija, Corsair je pretpostavljam 5 godina, a Seasonic? Ovaj Seasonic je polu modularan, ajde, to mu je jedna prednost. Može i preporuka za neko drugo u tom cjenovnom rangu. |
|
Vidim da je isto modularno. OCZ vs Seasonic M12 II?
|
Ja bi na OCZ-a moj je 400w verzija i prezadovoljan sam sa njim, bila mi je tjedan dana GTX 560 Ti nutra i nikakvog štucanja i slabosti nije pokazao, a ovih 5 godina garancije je velki + kod mene i to što je modularan pa nema prevelke muke oko kablovinja, o tišini mogu samo reči da opravdava naziv Silencer :)
edit: @1v@n ti ima 600W verziju pa se posavjetuj i s njim |
Ako se dobro sjećam, taj OCZ bi mogao biti rebrandani Sisa. Pretraži malo zadnjih par stranica ove teme.
|
Ne da bi mogao biti Seasonic, nego je. :)
|
poštovani kolege, da li je HX520W od Corsaira dovoljan za guranje Core i7 860, 3 diska i HD6970?
hvala!!! |
Bez po' muke. :)
|
Koe mi napajanje preporučujete za ovu konfu?
Intel i5 2500k Sapphire Radeon 7850 ssd 660 gb hdd 750 gb Cijena do 550 kuna, portio ili links. Hvala. |
XFX 450W
|
Koje mi napajanje preporučujete za ovu konfiguraciju?
Intel i5 2500 k Sapphire radeon 7850 ssd 60 gb hdd 750 gb wd green Cijena do 55o kuna i to iz linksa ili portia . Hvala. |
|
Citiraj:
http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=052768001 |
Da li bi bilo dobro da kupim xfx 550 w zbog eventualne nadogradnje?
|
Ako želiš slobodno uzmi.
|
Moja preporuka je svima koji imaju u planu xfx 450 da odma doplate 100 kuna i uzmu model od 550W jer xfx 450 ima samo jedan kabel za grafu spojit i 3 molexa.
|
Zanimaju me mišljenja o Scythe Kamariki 4 750w napajanju. Trenutno sam na HX620 starom otprilike 4 i pol godine. Kolika je razlika u kvaliteti između navedenim napajanja ? I da li bi se isplatila nadogradnja (kao ulog za neku budućnost) i koja bi bila recimo fer nadoplata u navedenoj zamjeni?? Kamariki je nov i zapakiran.
|
Po meni, nadogradnja nije isplativa. HX620 ima dovoljno snage za pokretanje 90% konfi na forumu i još je modularan. Kikiriki jest dobro napajanje, ali ti je stvarno nepotrebno uz HX-a.
|
@Gorane
Ne isplati se, ima jos dovoljno snage. Ako jos imas garancije i strpi se. Ako je istekla, mozes ocistiti od nakupljene prasine i a promjeni odgovarajuci vent. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:52. |