![]() |
A gdje?
Gledam i na Moj telekom i na user.t-com.hr stranicama i nigdje ne pise. Naveden je samo paket, ali ne i brzina. Tj, na moj telekon mogu promijenit brzinu no nigdje ne pise na kojoj sam trenutno. |
Unutar moj.hrvatskitelekom.hr odaberi "Internet" u lijevom izborniku pa "podaci o usluzi" kad ti se otvori izbornik interneta:)
|
|
Nope, pise samo paket.
Mozda nema jos jer je mijenjano(potvrdjeno, ne znam ni ja) sad prije sat vremena kakvih. Valjda ce se pojavit Thanks |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tako sam se i ja sjebao jer su mi i inače računi bili oko 280-300kn pa mi pri jednom SZK ženska spomenula da ima taj paket, i još je pitam da li je to 305kn i ništa više, nema neka caka nešto, "da, da, samo toliko plaćate mjesečno" ... gg :fuming: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Htio sam samo vidjeti koja je brzina zapisana da je vezana uz racun, jer mi u sluzbi kazu da je 4mbit, al uredno mi mjeri 10mbit. Vidjet cu s racunom sljedecim A dobio sam bio i napismeno doma da su mi ugasili promo akciju onu pa vise ni sam ne znam koja je vezana i zapisana kod njih u sistemu. |
Evo ja sam uspio ali na nacin da sam prvo se izlogiro pa poslo zahtijec sa podacima. Ovako dok sam bio logiran nije htijelo
|
Meni taman ugovor pred istekom za ADSL, kad vidim na banneru da lijepo daju onaj Huawei tablet za 100 kuna, reko deal i pol.
Idem ja gledat specse njegove i super tabletić za tu lovu za po doma, bolji od mojeg Prestigia starog. Kad počnem preko njihovog online kalkulatora štimati opciju, ispada da ova "promo ponuda" i nije toliko jeftina za postojeće korisnike. Uređaj nije moguće uzeti bez posranog MaxTV-a (koji mi ne treba), i još treba iskeširati 800 kuna naprijed. Genijalnog marketingaša koji je osmislio ovu akciju treba natrljati špekom i pustiti među izgladnjele rotvajlere :hitthewal: Kako definitivno ne mislim uzeti tablet, mi se isplati čekati par mjeseci bez ugovora pod većom cijenom za novi val hardvera koji će biti za jednu kunu produživanjem ugovora, što je i inače bila praksa? Koliko običnu traju akcije sa hardverom da znam barem otprilike kad stiže idući val? |
Ne moras imati MaxTV vec MaxAdsl + mobilni internet za 25kn mjesecno, onda ispadne 98kn tablet.
Bez mobilnog interneta je 800kn. |
Taj Huawei je dobar na papiru samo, inace ne vrijedi jedne kune a ne tih abnormalnih 800 uz produljenje ugovora
|
Nije ni na papiru, slabo je to za 7" tablet. Jedini plus je 3G...
|
bježi od toga, preprepresporo. Od samog rada u programima, a da ne spominjem surfanje. Teli se ko na 56k modemu :D
|
Imal kakvih novosti u vezi T-Com-ovog VDSL-a, kad je H1 vec krenuo?
|
Bio se prijavio za optiku javili da ne udovoljavam uvjete.To je bilo otprilike prije 2 tjedna. Jucer zove lik da zamjeni router sa ZXDSL 931VII routerom i kaže da cu od 7 mj. moci na brzinu od 30 Mbps down i 5 Mbps up.Meni dosta. Živi bili pa vidjeli. Lokacija Ri
|
Citiraj:
A jel bumo dobili fiksni IP s tim čudom kojim čudom? |
@Nezgodan
U koejm dijelu Rijeke si? |
Citiraj:
|
@nezgodan jel ti u zgradi vec prije bila provedena optika? ili ce i T-Com isporuciti VDSL2? Govoris o T-Comu pretpostavljam?
|
Ja se nadam da će brzo početi uvodit VDSL2 jer do mene optika ne bude nikad došla.
|
Blago se vama koji ćete dobiti vdsl2, ja nemam šanse za vdsl2 da ga dobijem.
|
Citiraj:
|
ja sam tek sada aktivirao to povećanje, mislim da je ok (prije je ping bio oko 7 no mislim da me to netreba zamarat :) )
http://www.speedtest.net/result/2800366461.png nakon 2 mjeseca moram nazvat da vrate na staro? možda i ostanem na ovom ako mi se svidi |
zvao sam h1, i nude mi neki tv net i tel, 4mbit flat, za 248kn mjesečno +15 kn mjesečno za prikaz broja,
rekli su mi u h1 da ništa t-comu nego samo njima(H1) plaćam tih 263kn, recite mi je li moguće da ne moram ništa t-comu plaćat ako sam preko t-comove optike, a prebacim se na h1 za sve 3 usluge(tv,net tel)? ugovor na 2 godine ili je možda bolja optima za 265 kn kolko sam skužio nude isto na 2 godine, a uz to i jeftinije pozive samo je pitanje je li točno da ne trebam ništa onda t.com plaćat |
Citiraj:
|
malo je čudno da ovaj adb ruter što sad dijele nema power button, pa kad ga se gasi treba iščupat power kabel :S
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Edit: Krivo čitam :/
|
Citiraj:
jos jedno pitanje, postavke wifia su ovakve, treba li što mijenjati? http://i.imgur.com/O8bgYv9.jpg |
Citiraj:
http://www.speedtest.net/result/2729641836.png :D |
imam bolji ping :D
još nešto, ovdje cu pitat, naime, nakon prelaska na brži net, možda je to čak i do novog ADB rutera ubiti..dešava se da kad s moba šaljem neke slike tipa 9mb, rekonekta mi internet na nekih 10 sekundi...znači s ajfona na neki mail saljem 9mb slike i internet se reconnecta i slike se posalju sve normalno ... jel taj rekonekt do rutera, isp-a, čega? |
Friške vijesti u vezi vdsla:
8.7 se uvodi vdsl, za sada neće biti još novih brzina, ali će se postojeći korisnici koji imaju problema sa linijom(tko ne može imati dodatni maxtv, ako nemože imati 10Mb/s i maxtv i sl.) ili ako im je zbroj brzine veći od 15Mbps tamo gdje ima mogućnosti prebaciti na vdsl port. Novi korisnici će se staviti na vdsl port ako uzimaju usluge sa brzinom veće od 5Mbps. Ruter koji se dobiva za vdsl je ZTE 931 VII |
baš nitko, oke :/
onda možda ovo netko zna, wifi Operating Bandwidth: je 20MHz, ima opcija i 40MHz, što staviti? |
Hvala na info.
Nadam se da ce uskoro ponuditi i vece brzine kad se stvar uhoda. Amis ce vjerojatno ponuditi VDSL2 tijekom ljeta, tako da ce HT morati ponuditi vece brzine na kraju. Vjerojatno jedno mjesec, dva testiranja, te ce onda ponuditi vece brzine. Bit ce zanimljivo ove jeseni. |
Jel valja ista taj ZTE? Sumnjivo mi izgleda...
|
Ne vjerujem da puca Internet vec vjerovatno puca wifi, jel ima dvije antene? Kakav ti je signal? 20 Mhz je za 2.4ghz mrezu, a 40 za 5 ghz, ako ne koristis 5ghz tj. A/N mod onda stavi na 20. Wifi najbolje radi kad mu definiras jedan mod (u pravilu).
|
Izgledom me podsjeća lagano na kasdu :D A svi znamo kakva je bila :P
|
ima 0 antena :), na 20MHz je i channel 6 sam stavio da budem siguran da je ''sam''..a dobro, pošto se ne dešava uvijek preživit ću
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:20. |