![]() |
...ma lako bi ja za trening....ali ne mogu uzet godisnji...i do zg mi treba sat i pol najmanje tak da nema sanse da u petak dodjem....:(
|
mhmmmmm...
da,da... pa sad moram stool pospremat....... tja, kak sam i mislil..
dok treba kokodakati,, tu smo prvi..al kad jajce treba snjesti.....:rolleyes: samo jos jedan unizu dokaza da si se sam sali(o)la!!????? btw, kak se brusite, ti bokca, morame Babici rec da prikolje jos jeno 2-3 puajceka, ha?:rolleyes: :D |
Evo nesto vrlo korisno za ŽDERONJE http://www.thinkgeek.com/stuff/41/ezbake.shtml
Ispricavam se ako je vec bilo!!!l :beer: :beer: |
Trebali bi napraviti nekakav grill koji zauzima 2 pci slota, gore pečeš šnicl a dolje staviš kruh na kojega se sve cijedi, stisneš gumb, kruh i šnicl izleti (dolje naravno izađe ladica nekakva) + drugi gumb i izleti salveta, a u onom otvoru za fdd treba imati nekakvo spremište za senf i slično.
|
ja sam si uzeo godišnji za petak... zna se kaj su žderonje. bez zafrkancije sam uzeo. ozbiljno. najozbiljnije.
|
Citiraj:
Nudim PCI karticu sa dva COM porta, mrak radi, za jedan bracketić vulgaris???:D Samo ne onaj sa AN7:) |
Citiraj:
|
Malo da se vratimo ontopic... kao trening za petak utamanil sam dva tanjura bakinoga graha z zeljem i tri fajn komada kuhanoga domacega bunca... : goood :
|
Citiraj:
|
Nisam baš neki uzorni žderonja (skinuo 7kg ove zime :) ) al vjerovatno ću vam se pridružit na gozbici...
:beer: |
Citiraj:
|
uh kod mene je situacija koma. sad sam presel na 87 kg i uskoro bum pravi zderonja. moram pod hitno na djetu.
|
A jesam zderonja.
Danas sam jeo pecene svinjske nogice sa krompirima. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lizem prste |
heto, da ne velite da sam ja kriv...
kaj jedino Zemsko na Forumu bezi od nas, prestajem zanovjetati i maltretirati Flare-icu....
iako sam stari gundzavac i smutlivec , popustam volji vecine i prijatelskom savjetu od malog Gnomishe, pa stoga zakopavam VRS(Veeelku Ratnu Sekiruu) sa Flare i prestajem sa podbadanjem...:D .A sve je to bilo radi ocuvanja integriteta Zderonjskog Reda.., ak Flare obeca da nam nebu decicu "madjijala", ja nebum vise ni reci "protiv" rekel.... Heto, cak sam i na Meeting ju pozval i na kavu i struklje sa Precjednistvom, sve za za mir v hizi,ali......:rolleyes: Flare, sudis Trule Kobile na proljece..(Zderonje vs PCEXPertofci!!):D |
Citiraj:
Prejebena fora, to bi mi trebalo, kad bi žena htela mesiti :D |
Ovak-danas je visoko...khmmm...debelo:D izaslanstvo Žderonja posjetilo baku ne bi li dogovorili pojedinosti pržderavanja i ispijanja veće količine alkohola:)
Stvar je sljedeća-dogovoren je nekakav mješanac, tko je bio prvi put zna o čem pričam...nekakvo mješano, gljive i pomfri. Trebalo bi barem okvirno znati koliko nas dolazi na takvu papicu, tak da žena zna spremiti. Za sada ja znam za Mitzeka, sebe, RAK-a, AMD-jca, TOR-a, Pinslu, Horzu, Berena, Paskea, Blade-a. Rekli smo baki da nas bude starih Žderonja 15-tak ziher za mješano, ostali nek se izvole dopisati da znamo sutra ujutro reći bar otprilike. E da-čini mi se da je rekao onajnabijemganakurac Vakula da će možda biti nekakv kijamet sa snijegom u petak, tak da vam to ne bude izgovor:) Ja uglavnom neću dozvoliti da me spriječe vremenski uvjeti, dolazim ZIHER, pa makar sjekire padale. Prema tome-izvolite se dopisati:D Tko ne može doći na mješanac i dođe kasnije može dobiti pizzu, ili nekakvu klasičnu narudžbu Ajd da vas vidim... |
Ak je u petak onda računajte i na mene.
|
Citiraj:
|
E da, razmišljamo i o tome da se donese krojački metar i izabere miss/mistera škembe.
Pobjednik dobiva slavu i Žuju, a velika je i mogućnost da mu slika posluži u pedagoško/edukacijsku svrhu kako računala negativno utiču na mladež u Rvata:D :D :D |
Dolazim i ja:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A ti se nemaš kaj javljati, koliko vidim i tebi je škemba narasla oho-ho. |
kehlj,kehlj....
a ko mene pita hocu li i ja bit medju natjecateljima?????makar upozoravam cijenjene Zderonje Seniore , da ne potcjenjuju snagu Big Maca i Cocacolica...hocem reci da sem medu novim clanstvem primetil par ohohohohooo primjeraka , koji bi Vam mogli zasjenit (unaprijed) zamisljenu pobjedu..:rolleyes: :burn: :burn: :burn:
cak mi se cini da se je jen prijavil za Inicijacije!!!!:rolleyes: :rolleyes: : nuts : : nuts : a i Keti sme odobrovoljili da nas ne stera kad je najbolse!!!!;) eee, ovo mora biti NAJMASOVNIJI MEETING ZDERONJA!!! gujde pazite se , stizu ZDERONJEEEEEEEEEE:D :beer: |
Dolazim 100% : nuts : : cheers2
|
Citiraj:
|
heh..
a i ti bi mogel male napuniti baterije i karticu memorijsku, ha?? lenguz jen stari podrapani...:smoke:
btw, veli Paske da je imel umfall z aftom , tak da se nemoramo sekirati kdo bu vojzil vu Prigorje nazaj, em si bume seli na Karleka pak do Zaprasica grada vu srcu Prigorja z Zeleznim kojnekom!!!:rolleyes: :rolleyes: :D :D |
99% da i ja dolazim i racunajte na Sky-a i Mentala.
|
Citiraj:
|
Re: heh..
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:23. |