PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

flare 28.02.2005. 09:39

...ma lako bi ja za trening....ali ne mogu uzet godisnji...i do zg mi treba sat i pol najmanje tak da nema sanse da u petak dodjem....:(

mitzek 28.02.2005. 09:55

mhmmmmm...

da,da... pa sad moram stool pospremat....... tja, kak sam i mislil..

dok treba kokodakati,, tu smo prvi..al kad jajce treba snjesti.....:rolleyes:

samo jos jedan unizu dokaza da si se sam sali(o)la!!?????

btw, kak se brusite, ti bokca, morame Babici rec da prikolje jos jeno 2-3 puajceka, ha?:rolleyes: :D

Virus7 28.02.2005. 11:12

Evo nesto vrlo korisno za ŽDERONJE http://www.thinkgeek.com/stuff/41/ezbake.shtml
Ispricavam se ako je vec bilo!!!l :beer: :beer:

vudu2 28.02.2005. 11:18

Trebali bi napraviti nekakav grill koji zauzima 2 pci slota, gore pečeš šnicl a dolje staviš kruh na kojega se sve cijedi, stisneš gumb, kruh i šnicl izleti (dolje naravno izađe ladica nekakva) + drugi gumb i izleti salveta, a u onom otvoru za fdd treba imati nekakvo spremište za senf i slično.

horza 28.02.2005. 13:49

ja sam si uzeo godišnji za petak... zna se kaj su žderonje. bez zafrkancije sam uzeo. ozbiljno. najozbiljnije.

Jelc 28.02.2005. 14:03

Citiraj:

Originally posted by Horza
ja sam si uzeo godišnji za petak... zna se kaj su žderonje. bez zafrkancije sam uzeo. ozbiljno. najozbiljnije.
Oćemo se mjenjat za hardware u petak?
Nudim PCI karticu sa dva COM porta, mrak radi, za jedan bracketić vulgaris???:D
Samo ne onaj sa AN7:)

vga killer 28.02.2005. 14:14

Citiraj:

Originally posted by vudu2
Trebali bi napraviti nekakav grill koji zauzima 2 pci slota, gore pečeš šnicl a dolje staviš kruh na kojega se sve cijedi, stisneš gumb, kruh i šnicl izleti (dolje naravno izađe ladica nekakva) + drugi gumb i izleti salveta, a u onom otvoru za fdd treba imati nekakvo spremište za senf i slično.
Mašta radi svašta. :D :beer:

daddo 28.02.2005. 15:53

Malo da se vratimo ontopic... kao trening za petak utamanil sam dva tanjura bakinoga graha z zeljem i tri fajn komada kuhanoga domacega bunca... : goood :

horza 28.02.2005. 18:07

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Oćemo se mjenjat za hardware u petak?
Nudim PCI karticu sa dva COM porta, mrak radi, za jedan bracketić vulgaris???:D
Samo ne onaj sa AN7:)

hmmm... sounds like a deal... može !

CatKiller 28.02.2005. 20:48

Nisam baš neki uzorni žderonja (skinuo 7kg ove zime :) ) al vjerovatno ću vam se pridružit na gozbici...

:beer:

Jelc 28.02.2005. 22:08

Citiraj:

Originally posted by CatKiller
Nisam baš neki uzorni žderonja (skinuo 7kg ove zime :) ) al vjerovatno ću vam se pridružit na gozbici...

:beer:

Ma, to se lako vrati:)

Bl@de 28.02.2005. 22:19

uh kod mene je situacija koma. sad sam presel na 87 kg i uskoro bum pravi zderonja. moram pod hitno na djetu.

>>>KUKY<<< 28.02.2005. 22:36

A jesam zderonja.
Danas sam jeo pecene svinjske nogice sa krompirima.
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
lizem prste

mitzek 01.03.2005. 09:09

heto, da ne velite da sam ja kriv...

kaj jedino Zemsko na Forumu bezi od nas, prestajem zanovjetati i maltretirati Flare-icu....

iako sam stari gundzavac i smutlivec , popustam volji vecine i prijatelskom savjetu od malog Gnomishe, pa stoga zakopavam VRS(Veeelku Ratnu Sekiruu) sa Flare i prestajem sa podbadanjem...:D .A sve je to bilo radi ocuvanja integriteta Zderonjskog Reda.., ak Flare obeca da nam nebu decicu "madjijala", ja nebum vise ni reci "protiv" rekel....

Heto, cak sam i na Meeting ju pozval i na kavu i struklje sa Precjednistvom, sve za za mir v hizi,ali......:rolleyes:

Flare, sudis Trule Kobile na proljece..(Zderonje vs PCEXPertofci!!):D

Paske 01.03.2005. 10:36

Citiraj:

Originally posted by Virus7
Evo nesto vrlo korisno za ŽDERONJE http://www.thinkgeek.com/stuff/41/ezbake.shtml
Ispricavam se ako je vec bilo!!!l :beer: :beer:

DOBRA :clap:

Prejebena fora, to bi mi trebalo, kad bi žena htela mesiti :D

Jelc 01.03.2005. 15:07

Ovak-danas je visoko...khmmm...debelo:D izaslanstvo Žderonja posjetilo baku ne bi li dogovorili pojedinosti pržderavanja i ispijanja veće količine alkohola:)

Stvar je sljedeća-dogovoren je nekakav mješanac, tko je bio prvi put zna o čem pričam...nekakvo mješano, gljive i pomfri.

Trebalo bi barem okvirno znati koliko nas dolazi na takvu papicu, tak da žena zna spremiti.
Za sada ja znam za Mitzeka, sebe, RAK-a, AMD-jca, TOR-a, Pinslu, Horzu, Berena, Paskea, Blade-a.
Rekli smo baki da nas bude starih Žderonja 15-tak ziher za mješano, ostali nek se izvole dopisati da znamo sutra ujutro reći bar otprilike.

E da-čini mi se da je rekao onajnabijemganakurac Vakula da će možda biti nekakv kijamet sa snijegom u petak, tak da vam to ne bude izgovor:)

Ja uglavnom neću dozvoliti da me spriječe vremenski uvjeti, dolazim ZIHER, pa makar sjekire padale.

Prema tome-izvolite se dopisati:D

Tko ne može doći na mješanac i dođe kasnije može dobiti pizzu, ili nekakvu klasičnu narudžbu

Ajd da vas vidim...

Beren 01.03.2005. 15:14

Ak je u petak onda računajte i na mene.

Jelc 01.03.2005. 15:39

Citiraj:

Originally posted by Beren
Ak je u petak onda računajte i na mene.
Dopisan si:)

Jelc 01.03.2005. 15:48

E da, razmišljamo i o tome da se donese krojački metar i izabere miss/mistera škembe.

Pobjednik dobiva slavu i Žuju, a velika je i mogućnost da mu slika posluži u pedagoško/edukacijsku svrhu kako računala negativno utiču na mladež u Rvata:D :D :D

Freek 01.03.2005. 15:55

Dolazim i ja:beer:

RAK 01.03.2005. 16:01

Citiraj:

E da, razmišljamo i o tome da se donese krojački metar i izabere miss/mistera škembe.

Pobjednik dobiva slavu i Žuju, a velika je i mogućnost da mu slika posluži u pedagoško/edukacijsku svrhu kako računala negativno utiču na mladež u Rvata:D :D :D

Namješteno! Već se zna pobjednik. Ti ili drug organ. Platili bumo vam pivu samo da šutite.

Jelc 01.03.2005. 16:14

Citiraj:

Originally posted by RAK
Namješteno! Već se zna pobjednik. Ti ili drug organ. Platili bumo vam pivu samo da šutite.
Ne bih ja baš rekel...nekaj mi je Mitzek pričal da bu došel neki tip od kojeg je kupio grafu a po izgledu čevjek voli popapati...

A ti se nemaš kaj javljati, koliko vidim i tebi je škemba narasla oho-ho.

mitzek 01.03.2005. 16:21

kehlj,kehlj....

a ko mene pita hocu li i ja bit medju natjecateljima?????makar upozoravam cijenjene Zderonje Seniore , da ne potcjenjuju snagu Big Maca i Cocacolica...hocem reci da sem medu novim clanstvem primetil par ohohohohooo primjeraka , koji bi Vam mogli zasjenit (unaprijed) zamisljenu pobjedu..:rolleyes: :burn: :burn: :burn:

cak mi se cini da se je jen prijavil za Inicijacije!!!!:rolleyes: :rolleyes: : nuts : : nuts :

a i Keti sme odobrovoljili da nas ne stera kad je najbolse!!!!;)

eee, ovo mora biti NAJMASOVNIJI MEETING ZDERONJA!!!

gujde pazite se , stizu ZDERONJEEEEEEEEEE:D :beer:

Costa 01.03.2005. 16:22

Dolazim 100% : nuts : : cheers2

Jelc 01.03.2005. 16:26

Citiraj:

Originally posted by Costa
Dolazim 100% : nuts : : cheers2
Sa novim fotićem???:D :D :D

mitzek 01.03.2005. 16:32

heh..

a i ti bi mogel male napuniti baterije i karticu memorijsku, ha?? lenguz jen stari podrapani...:smoke:

btw, veli Paske da je imel umfall z aftom , tak da se nemoramo sekirati kdo bu vojzil vu Prigorje nazaj, em si bume seli na Karleka pak do Zaprasica grada vu srcu Prigorja z Zeleznim kojnekom!!!:rolleyes: :rolleyes: :D :D

vga killer 01.03.2005. 16:34

99% da i ja dolazim i racunajte na Sky-a i Mentala.

Costa 01.03.2005. 16:38

Citiraj:

Sa novim fotićem???:D :D :D
256MB kartica i jos dodatne baterije ak zatreba. Bolje da je mrtav svatko tko ga popljuje :D

Jelc 01.03.2005. 16:39

Re: heh..

Citiraj:

Originally posted by mitzek
a i ti bi mogel male napuniti baterije i karticu memorijsku, ha?? lenguz jen stari podrapani...:smoke:

btw, veli Paske da je imel umfall z aftom , tak da se nemoramo sekirati kdo bu vojzil vu Prigorje nazaj, em si bume seli na Karleka pak do Zaprasica grada vu srcu Prigorja z Zeleznim kojnekom!!!:rolleyes: :rolleyes: :D :D

Pa AMD-jac ne pije a ima Lagunu karavan, valjda bude mogao dva pijana plesnivca hitit u gepek:D :D :D

Jelc 01.03.2005. 16:41

Citiraj:

Originally posted by Costa
256MB kartica i jos dodatne baterije ak zatreba. Bolje da je mrtav svatko tko ga popljuje :D
To te ja pitam:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:23.