![]() |
Citiraj:
|
za BTN je koliko vidim nemoguce dobiti invite.
jel ima tko mozda koju viska za MoreThanTV? takodjer, kad sam isao googlati o ova dva spomenuta, uletio je i treci, FreshOn.tv, i za to bi me invite zanimao? hvala |
Za Freshon otiđi na njihov ITC, mislim da još dijele pozivnice kako su bili pali nedavno. Osobno nije baš nešto, al ajd, uz BTN nije ništa drugo dobro.
Ako tražiš samo za nove serije onda bilo koji general tracker će ti biti dobar. btw. za pozivnice postoji druga tema ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
pa ko voli nek izvoli! |
Trebam preporuku trackera gdje ima dosta materijala za PS2.
Do sada sam manje/vise nalazio sve na GG no kako su offline sad vidim da bi trebalo neku rezervu imati. Ima na TL-u packova ali to je po 1TB ili 100-200GB tako da neda mi se to skidati za 2-3 naslova mjesecno sto zatrebam... ako i toliko. |
beyondhd otvorene registracije do 16.1.
|
THR opet ima pozivnice.
|
Koji je dobar music private tracker?
Najviše me više hiphop i trip hop (da popunim određenu kolekciju) i klasična muzika, a onda rock/metal. :D |
Citiraj:
Black cats ti je najbolji za gaming a za konzole pogotovo.samo tesko upasti pa iz tih velikih packova mozes oznaciti sta hoces skiniti a sta ne.tako sam i ja prije radio...od 100gb pack ja odaberem jednu igru iz toga koja mi treba i gotovo |
Yeah, to i ja radim, pogotov na TL kada neki pack zna imati parsto gb..
|
Ma znam ja sve to samo mi se neda tako poslovati :D
Dakle Black cats kazete da ima za konzole... i da bas ima za ps2 ? Ajd ko je tamo neka da neki info iz prve ruke a ne da uzmem tracker bez veze pa da sam moram misliti na njega.... tak su se svi jezili na BTN i kad sam ga pregledao nisam se htio ni regat. Ima nesto na Rutracker ali od 5 kolko sam uprihodio, 2 nisu radile.. nemam pojma zasto. |
733 torrenta u kategoriji PS2, 896 ako uključim i "mrtve" u pretragu. Usporedbe radi PS3 ima 1650.
Sajt ka sajt, layout zaostao, staff redikulozan, ponuda solidna, ima li šta bolje neman pojma, ne treba mi ni ovo realno pošto se moje igranje svelo na 2 naslova godišnje i to ona 2 koja mogu skinit bilo gdje:D |
imas na BCG sve ikad izislo za sve 3 PS konzole jer imaju te kolekcije po par sto GB znaci svi naslovi od A do Z.
kazem, bas za konzole su zakon jer to nemos naci svugdje kao npr partis.si |
Nadam se da je ovo samo privremeno na BTN-u :/
|
nije direktno povezano, ali ROMULATION is down? već mjesec dana ništa
|
thr je down ima 2 dana samo meni ili...?
|
Jučer mi je bio up, ali danas ni mu ni bu.
|
Domena im je istekla. Produljili su ju pa bi uskoro trebao biti up.
|
kaze frend da njemu sad radi al meni idalje ne
wtf proba firefox, edge i IE... |
Još uvijek ne radi .
|
Bude ubrzo proradilo I guess
|
Pa meni danas radi cijeli dan... Skinuo sam danas barem 10GB pizdarija, nekih crtića i mp3ca malom za vrtić :)
|
ovisi o vasem provideru i dns serveru, koliko brzo osvjezi, domena im je bila istekla, amateri... :D
|
Dal neko koristi rutracker?
Otkad su uveli captcha autentifikaciju nemogu se logirati. Vjerojatno je problem u tome što je captcha na čirlici. Probao sam i s prevodom čirilica-latinica ali ne pomaže. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dakle nije bio problem u captchi. |
Tek dobijem invite za bitspyder, i stranica je vec dosta dugo offline. Mamice im se :D
|
molim ako neko ima invite za torrent.hr
|
Hoće li sad kad se BT* vrati falit pola statsa ka i zadnji put:lol2:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:00. |