PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

Ladytron25 10.06.2014. 18:41

Ima Kapuciner i kod mene..pizza 18 kn :D

Bome Raul dobra klopa...šalji :D

trouble 10.06.2014. 22:31

Citiraj:

Autor dav87gr (Post 2609948)
Od janjetine priznajem samo dalmatinsku.
Nisam bio već sigurno godinu ali jedina i najbolja NK Hrašće prema V.Gorici.
Znam da su nabavljali sa Cresa, a mislim i sa Paga.
Košta.
Moj znanac, teški janjičar, prije više godina, otkrio je to mjesto i lupao se po glavi kako mu je to promaklo.
Pečeni su oko pet kila.
Prije nešto godina su se malo ušminkali, a do tada se nisam baš trudio otići pišati na WC, rađe na igralište.

Ne košta,u Hrašću je 180kn kila i janjetina je više nego solidna :)

Pag je precijenjen jer se na tom istom Cresu a i na Krku zna nać ista ako ne i bolja,sa mladim janjcima koji se izvoze na izolirane otočiće tipa Galun kod Stare Baške na ispašu slanije trave :)

Juice 10.06.2014. 22:36

Citiraj:

Autor trouble (Post 2610808)
Ne košta,u Hrašću je 180kn kila i janjetina je više nego solidna :)

Hrašće je najbolja u Zagrebu i okolici.

trouble 10.06.2014. 23:06

Pa dobro,treba se još otić u Zelenjak i Domaćicu kad je na rasporedu...solidna je,pogotovo za tu cijenu(odi u dva goluba i mirne krovove pa buš videl kaj dođe :) ) i za tu cijenu joj nema ravne.

Juice 10.06.2014. 23:10

Bio sam tamo, kak ne bi bil. To mi u susjedstvu i jedina mjesta ak oću negdje blizu pojest janjetinu u centru.

Sjećam se još prije sam znal ić na janjetinu kad ideš prema Zaprešiću, tj. to je već prema zagorskoj strani. Nakon tunela se spusti dolje na desnoj strani restoran. Ne znam kak se zove al bila je dobra janjetina.

WraGG 10.06.2014. 23:32

Citiraj:

Autor trouble (Post 2610618)
super,eto još dotepenaca u mom gradu :D

Nego,imali akciju Hercegovina 4 dana... janjetine,domaćeg sira,janjaca,kozlića,roštilja,domaćih bureka.... WraGG je odbio doć na cugu 50m od svoje kuće al ne krivim ga,već je nastupila profesionalna devijacija oko 23h :D

Danas prvi dan doma....dagnje na buzaru :)

Ma pusti me, onu vecer sam u 3h dosao doma. Svratili u Mostar na kavu, pa popili pola kafane :D
Jos sam na kraju uspio slomiti kljuc od auta, pa me taxi dovezao :D

1v@n 11.06.2014. 00:01

Kapuciner (zagrebački, ofkors) je odličan. S ekipom sam često tamo nakon što smo prekrižili Nokturno. Više okolo ne hvalim nikog jer mi se nakon 6 mjeseci dogodi da više ne mogu mjesto nać kad mi treba :D

Usput, veeeelika preporuka za Oštariju pr' noni u Ljubljani
http://www.siol.net/trendi/kulinarik...5/pr_noni.aspx

Nedavno je firma imala poveći event na toj lokaciji i nisam našao komad klope koji ne bih mogao nahvaliti na sva usta. Od club sandwicha, preko škampa i bifteka, pa sve do cheesecakea s datuljama. Savršeno nešto.

trouble 11.06.2014. 00:14

Citiraj:

Autor WraGG (Post 2610862)
Ma pusti me, onu vecer sam u 3h dosao doma. Svratili u Mostar na kavu, pa popili pola kafane :D
Jos sam na kraju uspio slomiti kljuc od auta, pa me taxi dovezao :D

Mi u Šoke do 4 bili....a neznam dal bi te prepoznal u 3 a kamoli u 4 :D :lol2:

Ammy 11.06.2014. 22:12

Danas za ručak opet hambići, mini verzija :D
Pohrani.com

Evo da se i ja pohvalim svojom biljkom u cvatu :) Jedva čekam plodove, te će biti jako teško nekome ukrasti :D
Pohrani.com

boy005 11.06.2014. 23:57

Citiraj:

Autor nino (Post 2610661)
12.06. u 18,00 navecer mi stize pizza.

Slikam. :D

cekamo..jos 18h03min... :D

syss 12.06.2014. 10:13

sinoć maestralna klopa... AGAIN :D

tikka masala čiketina sa tikvicom + dalo mi se zayebavati sa sitno narezanom salatom:

Pohrani.com

Pohrani.com

Amdejac 12.06.2014. 17:13

Još 50 minuta. :)

Ladytron25 12.06.2014. 17:26

Citiraj:

Autor syss (Post 2611700)
sinoć maestralna klopa... AGAIN :D

tikka masala čiketina sa tikvicom + dalo mi se zayebavati sa sitno narezanom salatom:

Pohrani.com

Pohrani.com

Fino :O

Ja večeras pečem kobase, i slane kiflice :D

mamutarka 12.06.2014. 17:55

1 privitaka
Evo prije nine jedna :D

Privitak 13514

nino 12.06.2014. 18:02

:D:D:cool:
Citiraj:

Autor boy005 (Post 2611594)
cekamo..jos 18h03min... :D

neznam sta mi bi, stize u 22,15

Juice 12.06.2014. 18:06

Nino provokator aahaha
A ljudi napeti 24 sata vec

mamutarka 12.06.2014. 18:09

ban? :D

Ladytron25 13.06.2014. 07:44

Jutro :D

E danas su na redu kolači... Dan započet s baklavom :D

syss 13.06.2014. 09:31

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2612014)
ban? :D

mislim da bi bio na mjestu :D

WraGG 13.06.2014. 19:42

Upravo pravim pravi Hercegovački sataraš sa malom modifikacijom: ubacio sam iza luka i paprika i pileća prsa na kockice. Kad bude gotovo, ohladiti i klopati :D

Facelessone 14.06.2014. 23:24

1 privitaka
Večera :D

3 jaja, konzerva tune i kukuruz :P

LTOP 14.06.2014. 23:33

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2611547)
Danas za ručak opet hambići, mini verzija :D
http://www.pohrani.com/t/3l/YZ/esaX2...-11-175458.jpg

Znači, koliko ovakvih hambića za ručak ide zapravo... to je pitanje? Dobre su te mini verzije, ima više cikličkih užitaka start finiš :goood:.

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2611547)
Evo da se i ja pohvalim svojom biljkom u cvatu :) Jedva čekam plodove, te će biti jako teško nekome ukrasti :D
http://www.pohrani.com/t/2M/yo/2omaJ5ho/p6113502.jpg

kakva je to papričica? Svi imaju ljute papričice, ja volim ljute papričice. Fali nešto, evo recimo bamije naprimjer. Ima netko bamije? :zdero:.

Ammy 15.06.2014. 09:36

Citiraj:

Autor LTOP (Post 2613312)
Znači, koliko ovakvih hambića za ručak ide zapravo... to je pitanje? Dobre su te mini verzije, ima više cikličkih užitaka start finiš :goood:.

kakva je to papričica? Svi imaju ljute papričice, ja volim ljute papričice. Fali nešto, evo recimo bamije naprimjer. Ima netko bamije? :zdero:.

Pa koliko ih možeš pojesti ili koliko si mesa kupio. Meni je tako bolje jer onda možeš pojest s više različitih kombinacija nego ako je veliko hambi pecivo.

A ovo nisu papričice nego paradajz :D Bamije smo sadili prošlu i pretprošlu godinu, ovu ne.

Danas za doručak palačinke, a za ručak će biti roštilj, pomfri, lepinjice i salata (zelena, rikola i mini mozzarela, sa bučinim uljem - to sam radila i jučer, bila je vrhunska!).

Ladytron25 15.06.2014. 09:46

Ručak, teletina, umak od gljiva i njoki :D

flare 15.06.2014. 13:51

Petak navečer - pohani odkošteni pileći zabatci koji su panirani azijskoj smjesi za pohanje (azijski tjedan u Lidlu).

Jako hrskavo i fino.
Pohrani.com Pohrani.com

Jučer smo pekli ribu (orada) + blitva i krumpir s maslinovim uljem za ručak a za večeru meksičku hranu (Sisa ima te fotke :D).

Danas - pile na soli + mladi krumpir, mrkva i batati. I paradajz i mali krastavci na salatu :zdero:

Halos 15.06.2014. 13:53

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2612007)
Evo prije nine jedna :D

Privitak 13514

Odkud je ova zvjer?:beer:

mamutarka 15.06.2014. 14:15

od bratića pizzeria, ispast će da reklamiram :d

http://pizzabar.grillbar.hr/

ima i grill bar vrhunski :D

trouble 15.06.2014. 16:16

Pa ispalo je da :D

Danas krmići i đuveđ :)

syss 15.06.2014. 22:01

Citiraj:

Autor flare (Post 2613501)
Petak navečer - pohani odkošteni pileći zabatci koji su panirani azijskoj smjesi za pohanje (azijski tjedan u Lidlu).

Jako hrskavo i fino.
Pohrani.com Pohrani.com

Jučer smo pekli ribu (orada) + blitva i krumpir s maslinovim uljem za ručak a za večeru meksičku hranu (Sisa ima te fotke :D).

Danas - pile na soli + mladi krumpir, mrkva i batati. I paradajz i mali krastavci na salatu :zdero:

daklem... čuj ovo sisa ima slike :D IMAM I TEKAKVE!!! :D

sinoć daddy i žena na meksičkoj... dinstana piletina na ulju, pa onda van i onda lidl mješavina meksičke smrznute na luku, začini, pa piletina natragt nutra i onda ugasiti.

condements - ribani sir, sitno rezana zelena salata, crveni i zeleni tabasco, crveni i bijeli umak koje vam neću otkrit jer su prefini... dobro otkrit ću :D

crveni je paradajz (spar passata), tabasco, sol, papar, malo ulja... bijeli je domaće vrhnje, jogurt, sitno-sitno rezani krastavac svježi, sol. ovaj zgodan lik je daddy :D

Pohrani.com

danas ovo kaje flare rekla:

Pohrani.com

Omerta 15.06.2014. 22:09

Delišes, as olvejs ;)

Zadnje dane često sa posla naručujemo tortilje (sa sirom i tabascom), lagano a puno piletine na žaru i salate..

EDIT: preporučite nešto što vam se svidjelo iz Lidla vezano za ovu Azijsku akciju.. Kakvo je vopi?

syss 16.06.2014. 09:54

vopi smo uzeli 6pack jer sam ga pio prije u kineskom i to je jedno od najboljih laganih piva kaj sam pio valjda ikad... recimo ko hajniken, smo što nije voda nego ima izričaj :D

uzmi, nećeš požalit.

i da... pouzimajte one breadcrumbs, ovo gore su sa aromom nori algi, sušena tuna i još brdo sranja nutra, nakon pohanja su tvrdi ko kamen (doslovno, ako udaraš s njima u tanjur dobiješ zvuk kamena :D) imaju još sa paprikom i panko.

panko je expensive šit kojeg sam gledao u sparu i reko ono wtf 20+kn za buksu prezli?! onda sam nedavno gledao onu nemoguću večeru i onaj specijalac je pohao neku čiketinu i veli onak usput - pošto je ovo delikatesna večera koristit ćemo najbolje mrvice avejlbl i to je panko.

nakon što smo ovo jeli (a nisu "čiste") mi je jasno o čemu je pričao ;)

otišao u lidl i uzeo dve bukse, brijem da ću uzet još danas.

Roberto 16.06.2014. 13:52

ja rijetko poham pa sam to preskočio :D

Od onog kaj sam njajviše htio - rižin ocat, noodlesi i stakleni reezanci, već drugi dan ujutro niej bilo u meni dva najbliža lidla, tako da dalje niam ni tražio :D

Uzeo sam, zato grickalica i čipseva. Onaj coated kikiriki je ok, ali niš spešl. Drugo još nisam probao.

Začina raznih za wok ima od prije, a gotove umake već dugo ne kupujem jer su mi finiji doma napravljeni.

Inače bil je gadna žderačina proteklih dana. U petak sam se ubio na janjetini, prefina je bila.
U subotu bio u Istri, jelo se između ostalog junetinu na saft s domaćim fužima i njokima, svinjetinu, kuhano zelje i krumpir... svega bilo :D

Navečer satrao ostatke pizze od neki dan i pola noći proveo na wcu :D

Zato jučer za ručak samo salata - friški krastavci, paradajz, luk, masline, paprika, na maslacu poprženi špek i tost narezan na kockice. Malo maslinovog i bučinog ulja, balsamico i jedan friška tabasco papričica. Divota :)

Danas bi mogo kinesku radit :D

syss 16.06.2014. 13:54

ja isto nisam nudlse našao ni u jednom lidlu skupa sa rižinim octom :(

zato sam pouzimao ona ukiseljena povrća i ove prezle... tog nikad dosta.

Roberto 16.06.2014. 14:01

Citiraj:

Autor syss (Post 2614149)
ja isto nisam nudlse našao ni u jednom lidlu skupa sa rižinim octom :(

zato sam pouzimao ona ukiseljena povrća i ove prezle... tog nikad dosta.

Čak sam u Lidlu na Oranicama dobio info od prodavačice kako misli da nisu sve dobili odmah. Što je i moguće obzirom da nisam nigdje ni vidio natpis za noodlse i rezance. S druge strane, od octa je bila već prazna kutija...

Bio jučer opet ali svejedno nije bilo...

syss 16.06.2014. 14:17

evo ga opet od danas - http://www.lidl.hr/cps/rde/SID-C054C...s.xsl/3510.htm

unti ima se nakupovat ovog konzerviranog povrća te terijakija i soje za cenera :D

syss 16.06.2014. 20:11

dupli ali se ne broji tako da je oke :D

uzeo wok povrće, 2 x teriyaki a cenera svaki, soye naravno nije bilo, lemon tempura batter i tekilu... klasični azijski začin :D

večera:

Pohrani.com

kakvi predivni komadi vratine se nađu u sparu pa to je čudo jedno... ostavio u ulju i papru, zagrijao suhu tavu (fakat je vrh ovaj wmf) jedno 5 minuta, prije stavljanja na tavu posolio s te strane koja ide dolje i rokaj sine... evo sa kruhom pokupila mater i ja sve što je ostalo na dnu - maestralno.

Pohrani.com

prilog krpice sa mladim zeljem... hijaooooooooo što to volim, pa mogao bi se intravenozno pikat s tim :D

salata prije nastajanja:

Pohrani.com

:D :D :D

(ne amdo, ovo ne ide tebe) :D

Omerta 16.06.2014. 21:38

:D :D

djeca, djeca, pubertetlije.. Sad će se curke javit :goood:

LTOP 17.06.2014. 15:11

2 privitaka
Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2613514)
od bratića pizzeria, ispast će da reklamiram :d

http://pizzabar.grillbar.hr/

ima i grill bar vrhunski :D

Kad probamo onda cemo vidjet jer ispala reklama ili...:fiju:

Evo jedne "komplicirane" sa menija gore postanog linka:chears:.

Dakle, jučerašnji predručak, 2. krug:

Privitak 13535

Privitak 13536

p.s. Tako su brzo pukle da sam jedva uhvatio te frejmove.

Ladytron25 17.06.2014. 17:47

Ja sam danas samo na svojim kiflicama..jer sam upravo stigla na Jarun

:D

Zna netko dobar restac s free dostavom i da nije daleko od mene? I da naravno nije skupo

Plus curke ak ste za kavu javite ;)

Ammy 17.06.2014. 20:23

Radila sam king cake donuts, mmmm predobro :D
Uz to crni čaj meda wate :goood:

Pohrani.com Pohrani.com

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:50.