![]() |
Kod nas isto :D samo bez pileće juhe :)
|
Nemogu taj rizi bizi smisliti...u biti, grašak nemogu smisliti.
Necu stavljat slike, potrošen sam totalno, i na kraju eto kotlovinu doma imao...razbijačina. Moram nabavit onaj poklopac za "ispod peke" :D. Dosadila mi kotlovina.. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Pff, molim te.
Ovo je kafana: http://tinypic.com/r/sxjcj8/8 a ovo je racun: http://tinypic.com/r/11l08jo/8 I nema tu sad Slavko, ovo, ono... :p |
Citiraj:
mladi grašak sada na placu, nema jače... satro sam rizibizi brže od table špeka. ima nešto u toj pohanoj piletini... droge neke ili nešto :D |
Danas prženi krumpirići, pečne kobase i salata od krastavaca s vrhnjem i bijelim lukom :D
|
Citiraj:
mladi grašak sada u VRTU! :D |
ista stvar samo nemam dirty fingernailes oko kopanja i čiščenja mahunarke pošto je to napravila bakica sa placa :D
|
Koliko je uopce kila ociscenog graska u zg?
|
SMB kuglice :D
|
mislim da smo mi pol kile platili 15kn.
|
Citiraj:
znaci u zg si nosim od doma grasak :D |
Prekjucer sam imao SMB kuglice za veceru:D
|
žderonje... azija tjedan je u lidlu od danas, ima se stockpile-at za nikakve pare ;)
|
Citiraj:
Već sam snimio, ali mi se većina toga čini bzvz... Nekaj bum sigurno ubo. Ono s wasabijem obavezno :D Nego, ima li tu žderača janjetine? :D Gdje se u Zg ili bližoj okolici može otići na OK janjetinu? |
ma ima uzet rižin ocat, spring role, nudlse (alo 7kn!!!), one ukiseljene mixeve i možda mužar.
|
|
|
|
Ma mislio sam na otrove poput habanerosa, jalapeno, pobleno itd itd.
|
@roberto, glede janjetine.
Od janjetine priznajem samo dalmatinsku. Nisam bio već sigurno godinu ali jedina i najbolja NK Hrašće prema V.Gorici. Znam da su nabavljali sa Cresa, a mislim i sa Paga. Košta. Moj znanac, teški janjičar, prije više godina, otkrio je to mjesto i lupao se po glavi kako mu je to promaklo. Pečeni su oko pet kila. Prije nešto godina su se malo ušminkali, a do tada se nisam baš trudio otići pišati na WC, rađe na igralište. |
Citiraj:
|
Pardonček, i primorsku.
|
Danas ostaci od jučer + paradajz s bosiljkom i maslinovim uljem na salatu.
I trešnje i jagode :) |
|
Prestani...si čuo. :D
Mi tu krvarimo, a gle Poncije Pilat kak se hrani :D :D |
Danas ..jer mi je sretan dan...(seeeeeelim napokon za zg) pravim meso i gljive zajedno u umaku...i njoke :D
Desert sladoled. |
Pohani sir iz pingvina. :p TAMAN! :)
|
super,eto još dotepenaca u mom gradu :D
Nego,imali akciju Hercegovina 4 dana... janjetine,domaćeg sira,janjaca,kozlića,roštilja,domaćih bureka.... WraGG je odbio doć na cugu 50m od svoje kuće al ne krivim ga,već je nastupila profesionalna devijacija oko 23h :D Danas prvi dan doma....dagnje na buzaru :) |
Bome nije tebi loše trouble :D
|
2 privitaka
|
Cim vidim pizzu sa julienne narezanom sunkom, nebi je pipnuo. :D
|
a ja sam isto pobornik listova sunke, ali mogu ti reć da kad je ovako narezana imam osjećaj da je i ima više :P
|
šunka u listićima je tu for a reason za nas smrtnike bez krušne peći od 500c - protecta tijesto od tekućine paradajza a i ostalih tekućina.
|
Citiraj:
Dobro dok je šunka, ak je to gore "šunka za pizzu" zaljepio bi im tu specificiranu šunku između okica!:fiju: Citiraj:
|
12.06. u 18,00 navecer mi stize pizza.
Slikam. :D |
Citiraj:
:stoopid: sram te bilo Ja moram tam na tresnjevku ..imaju dobar burek :zdero: |
Citiraj:
Jer tak kod mene na pizzi luk izgleda :D Inače kapuciner ima dobe pizze, ali ne idem tam jest od prije par godina otkad sam neljubaznog konobara stero u 3PM :D |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:30. |