![]() |
Da, vidiš. Ima i tih zelenih/bijelih umaka kaj su mi super. Ali ono. To mi je kao kad pizzu naručujem. Znam koju bum uzeo, ali svejedno pročitam još par koje skoro nikad ne naručim jer znam koja mi je najbolja, a ipak su mi neke skoro pa isto dobre :P hehe
Koji sam kripl :P hihi |
9.9.2011.
Kod Dede http://www.gastroteka.net/k/view.asp?q=koddede Klopa: Tor Jeltz Buljo Hammdija vga killer Lacy MAHER Djuka codiac vuco dolazim imam nerijesenih poslova sa vucom :D |
Citiraj:
TIA! |
Citiraj:
02.09.2011:) Tor Jeltz Buljo Hammdija ^SuperUnknown^ vga killer Lacy MAHER Djuka codiac vuco |
Kad pocinje, klasika 4-5? :zdero:
|
Nismo se još nikaj dogovarali za početak...ima ih koji i rade:p
Oko petice brijem... |
Pics or it didn't happen :D:D
|
Citiraj:
http://myworld.ebay.com/indian-delig...id=p4340.l2559 Sad se spremam uzeti nekaj začina od ovog: http://myworld.ebay.com/newrivergourmetllc/ Inače sprema se ubrati za vikend Purple Jalapeno ljute papričice. Sjeme također kupljeno s ebaya u proljeće. Prošle su ljubičastu boju i prešle u crvenu, što znači da su zrele. I da, probao sam jednu i opako su ljute :D |
Dođi na ždere i ponesi jednu :D
|
Citiraj:
Za vikend sam u berbi u zagorju. Vec neko dulje vrijeme pokusavam doc na zdere, ali uvijek mi "pogodite" termin :D |
Citiraj:
mislil sam da je 9-tog ( tad sam slobodan ),ali ajde došel bum na kratko pa bum gibao oko 7,mora se na šljaku ići ( noćna ) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Kaj bumo i tekmu gledali :)
|
Pa, telka postoji:D
Budemo poslali Mahera da promjeni program:D Danas sam jel kaj nisam 100 godina-jaja na oko, dvije kranjske pečene na tavi i raženi:) |
Jučer smo nakon kupanja u Mrežnici skoknuli prije dana piva u Karlovcu do restača/pizzerije Tiffany. Cijene dosta osciliraju tako da su neke stvari pre skupe, a neke taman koliko trebaju biti ali anyway klopa je stvarno bila super.
Ja si naručio pečenu svinjetinu punjenu sa pršutom i sirom u umaku od šampinjona sa kroketima. Mljac Stvarno je klopa bila odlična! |
Citiraj:
A ovo je dobro za studoše, kasnije su rokovi :) Makar ne znam tko od standard ekipe studira :D |
Citiraj:
Ja i ti recimo. I ne bi čovjek rekao ali smo na istom faksu. I 9.9 imam ispit. :D Danas je pao bolonjez. :p Standard klopa koja je meni osobno predobra. :) |
Danas kod mame granadir i zelena salata, nisamto jela 100 godina....sad pijem sok od mrkve, jabuke i breskve.... :D
|
Citiraj:
|
E možda se i ja pojavim, sam kaj ću prvo vidit dal će mi se dat pedalirat do fakin Prečka! :p
Lijep pozdrav forumašima žderonjama! |
ti ne smiješ doć jer nisi na forumu zadnjih godinu dana... ko i hamdija, doduše on je prečesto :D :D
|
Citiraj:
|
možda si bio prisutan, ali su one gledale drugi thread sa sixpack-om na trbuhu... pozu mogu i ja složiti, ali to je to :D
|
možda vas i ja dođem pozdravit :) ...a možda ne smijem jer ni ja ništa ne pišem već odavno :S
|
BAN! :D :D
šalim se ja, samo dođite... ali morate istrpit zbog nejavljanja, neka cuga i to :) |
Siso pa ti dolaziš? Pustila te draga s lanca i skinula ti papućice na jednu večer? :p
|
Citiraj:
dolazim ako mi nekaj ne iskrsne + primamljiva je ponuda da dođeš i naručiš kaj oćeš :) |
Pa papučar je za muškarce na lancu, papućar je za one koje ne moraju ni na lancu držati :p hehe
|
Vidiš kako je đuka shvatio. :) Papućaru. :p Ja već maštam o onoj gurmanskoj pljeski. :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:41. |