![]() |
Jebeš dva sata interne medicine. Am caming.
Ko dođe po mene, da nemoram pešaka? :D |
Re: daklem..
Citiraj:
|
pak ti nihce ne brani...:beer: :beer:
|
Dolazim i ja!:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
U ponedeljak ili utorak baki ide visoka delegacija Žderonja a u svezi glede jelovnika i radnog vremena:)
Da ne bi bilo nismo-znali:D I oš bečki, oš naravni... Zahtijevamo nekakvo miješano meso, glive i veću količinu točene Žuje. Ili će bit vraga:clap: :beer: |
Citiraj:
Malo sam glup, ne kužim... |
Citiraj:
Daj me malo podsjeti kaj ti je ono TJEDNIMA pisalo u sigu...:) |
jelc daj napisi kaj bu buli na jelovniku tak da znam dal da dojedm na zderilo ili da preskocim. ak bu tam beckog i cevapcica mam sam tam.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tak nekak, oko četri... |
Citiraj:
|
du not forget da šroooomz
|
Citiraj:
super sigurno bum moral i Raka izvlacit od doma jer je pod kljucem :D |
Kolko para moram uzet? Cirka otprilike. Nofce unapred ili na licu mjesta?
:beer: |
Fleks....
1. fala na rekljami........al nama ti to ne treba....
2. ak me pamčenje ne vara, ti baš i nisi prošel Inicijacije? 3. Ak neko povredi TM Žderonjski, pada mu Opomena...eeee, to ti je ovo ovđe... 4.ak ne makneš ono iz siga, sljedeće kaj ti sljedi je Ban, jedino ako, možda....se prijaviš za inicijacije....:rolleyes: , mrmljjj, bumo razmislili,zavisi kak bu teška plata,hehe. 5. ak bi si saki dal za praf da samozvano postane član Žderonja, uskoro bi se cieli PCEXpert pretvoril u ....kopanju.... 6. zato smo i tu da napravimo selekciju.... a baš sljedeći petek , zapisujemo listu čekanja za Inicijacije.. 7. ak ti još ni dosadilo...,ajd valjda si sfatil, nemreš se kitit špekom, ak špeka nisi cvrl..(bar u našem društvu, druge se ne raćuna!!)......briši ono iz siga i budi spreman, praznog želuca i punog pubelara za drugi petek, pak bu Veliko Vijeće uzelo u razmatranje tvoje namjere....:D |
Re: Fleks....
Citiraj:
|
ma dobaar si ti...
al si stal Raku na žulj, jel si daje exluzivno pravo na rekljamiranje Žderonja, pak te je doživil ko nelojanu konkurenciju, pošto još ipak nisi naš član, a to je uvjet za promoviranje našeg way of life..:rolleyes: :beer:
|
Re: ma dobaar si ti...
Citiraj:
Sad idem žderat torteline. :clap: |
Nego ja nisam bas covjek od puno pricanja :D pa da pitam oce biti kakav miting uskoro? Pa da se pokaze tko je tko :D
|
daaa...hocemo forumijadu.....:clap:
...tak da se konacno uvjerite da sam ja cura:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
"rukavica je bacena" :D |
daklen, 4.3.2005. je sastanak žderonja, prijave za inicijaciju možete podnijeti mitzeku, na što će on odvratiti pozivnicom ili odj..om.
što se meetinga svih forumaša tiče to planiramo zaaaa.... negdje kraj trećeg, ali ništa nije zacementirano, tako da ono... vidjet ćemo. |
Citiraj:
Osobno imam CE verziju, retail obićni jedan poklonio, jedan prodao. Samo US account - jedan prodao, drugi još imam :D Ako te interesira WOW - PM :rolleyes: |
Citiraj:
...meni pase ponedjeljak...bilo koji jer sam ponedjeljkom obicno slobodna ...ili subota...:) |
cuj za meeting se zima godisnji, odlazi sa predavanja i sl., dakle sve moguce mjere. i ja imam trening ali nebun nis zgubil ak ne dodjem jednom mjesecno;) . tak da nema izvlacenja.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:03. |