![]() |
Citiraj:
|
Barem nema retardirane thumbnailove.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Pisana riječ je i dalje zakon, a ako netko u sklopu toga uspije složiti popratni video osvrt - još bolje. JubiTo recenzije u kojima lik ~5min prepričava specifikacije nakon višemjesečnog hype pohoda - su bile i ostale bedastoća. |
ajde jayza još i znam pogledati, ali linus... ma ne, ne mogu ja to.
teo valić na steroidima. |
Frajer je s vremenom postal karikatura samoga sebe:stoopid:, a žalosno je da je većini nekakav uzor u JubiTo recenziranju. Svaka čast da je uspjel iz toga napraviti biznis i zaposliti pristojan broj djelatnika, ali kaj je preveč je preveč.
|
Kad vidim one slape a jos gore i bijele carape na nogama, tlak mi instantno poraste :D. Bas iritantan lik...
Al kao sto kazes, covjek ima dobar biznis, zaposljava ljude pa ajde... nekako jos i moze proci. Da Teo Valich na steroidima, haha :D:roller: Ali onaj bitwit i slicni su meh, nekvalitetni "recenzenti" koji samo zele izmusti sto vise love iz svojih uradaka. |
Bitwit, odnosno Kyle je svoj prvi PC složil 2012. i u međuvremenu je stvarno daleko dogural. On i Paul (Paul's Hardware) su odlični voditelji, ali nažalost nemaju štofa za ozbiljnije tehničke stvari.
|
oke pogledao sam ovaj video gore kao zadnji njegov (linusov, jel) samo da se uvjerim da je ljudska glupost ne samo beskonačna, nego i neuništiva.
trebala bi dobiti svoje mjesto u periodnom sustavu elemenata. mislim da tehnološku analizu svega krivog u tom videju možemo svest na jednu stvar - čarape na natikačama... a što je najgore, možda čak to i nije najgore :D |
Ytuberi 99% kuga svi primaju od nekoga na ovaj ili onaj nacin.Linus je prica za sebe zaradiva ogromnu lov za povrsne video uradke koje zabavljaju dicu od 10 g. ali treba i to neko.GN ima najbolje recenzije i ne favoriziraju nikoga .
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk |
Citiraj:
|
ma daj šta je to server soba bogteneće... 2u serverče, nešto storiđa, 48p switch i to je server soba + hazard na svakom uglu.
ma ne, ne... oke pogledat ću još ovo da mi tlak digne do kraja. |
službeno si me deprimirao :D
|
Njegov kanal je zapravo kompilacija hitova koji pokrivaju ono kaj ne bi trebali raditi s IT opremom.:) Evo ti jedan za popravljanje raspoloženja.:chears:
|
hvala frende, dobro je ipak :D
|
Citiraj:
Vec smo debelo u OT-u, isprike... Citiraj:
|
Meni su dva top kanala Hardware Unboxed-jako detaljni Australci, ekipa zna istestirat boga i vraga vezanog uz gaming, masu procesora i grafickih na masu igara (Fun Fact: čak ih i škot poštuje) i već spomenuti Gamers Nexus koji isto imaju opako dobre videe, jedan od dražih mi je gdje testiraju metodu i količinu nanošenja paste na proc...onaj početak... :D
EDIT: Evo pogledajte samo početak videa ;) : http://www.youtube.com/watch?v=EUWVVTY63hc EDIT2: I evo neću više u OT. Nego Intel...jel izašla još kakva sigurnosna rupica ili je i dalje najveća novost da su spustili cijene za serversko tržište, tj da daju puno bolje popuste na količinu jer ih je tu AMD počeo stizat? |
Zasad nema novosti o novim sigurnosnim propustima, a popusti im sigurno nisu sjeli, jer se moraju rezati cijene dual-socket mašina, da budu cjenovno konkurentni sa single-socket EPYC modelima.
|
Hardware Unboxed FTW, ozbiljan i fokusiran kanal, preporuka! Sviđa mi se što baš ulaze u dubinu i sjeckaju dok stvar nije sasvim jasna. Nisu zabavljači kao linus i jayz2cents.
|
Staviš brzinu na 1.5x i svi su gledljivi ako te tema videa zanima, inače svi pričaju užasno sporo i rastežu video kao da su minute gledanja bitne. :fiju:
|
sorry na offu ali što je video duži Youtube može staviti dužu reklamu na početak(...što duža reklama to više kanalu ide u džep, naravno ako je adblocker off)
Samo Hardware Unboxed ipak od svih imaju konkretne benchmarke |
Poznati su po mnogobrojnim benchmark sessionima, stoga i video mora trajati...
Meni osobno ne smeta, sve dok je tema (grafovi :)) zanimljiva, a vecinom jest. |
Citiraj:
|
|
|
https://www.links.hr/hr/procesor-int...jaka-050600061
kaže barba iz linksa da su mrvicu digli cjene jer je nestašica čipova :D frend ga prije mjesec dana platio 2800kn... |
lol
koje preseravanje. |
Citiraj:
Pred mjesec dana bilo ih je po 2500 kn. Sad je 4200... samo 50% poskupljenje. Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:10. |