![]() |
Citiraj:
|
Koja đubrad... sad vise ne daju tablete bez želim promotivnu ponudu + 3 mj. MAXtv To Go! ugovora. :hitthewal:
Nadam se da ce uskoro ponovno davati mobitele za ugovor, jer mi bas trenutno treba jedan. |
Ja isto zakasnio na tablet,a dobro bi mi jedan došao.
|
na produljenje adsl ugovora još nema niš?
|
Citiraj:
Zovem szk da provjerim baš jel ima kaj novog. Nađe žena zahtjev i veli "vaš zahtjev je storniran". Pa reko zašto, kak.... Provjeri nešto detaljnije i "nema tehničkih mogućnosti". "Ako/kada bude mogućnosti, biti ćete informirani." E sad, mene zanima dali je problem parica ili centrala. Ona na to nema/nezna odgovor. Jer ako je parica, može se probat s drugom... ako ne službeno, onda "neslužbeno" Jesmo daleko od centrale, ali u selu ljudi imaju adsl i maxtv, i ja na drugoj liniji/broju. |
Isplati li se uzeti ovaj alcatel tablet T 10?
Ima li tko iskustva s time? Uzeo bih ga za curu, da ima za face, malo surfanja netom iz kreveti tome slično :) Znam da nije za igrice, ali za osnovne stvari bi trebao biti ok ili? |
Uzmite novi MAXadsl ugovor i kupite Smartphone T-Mobile Move 2 za samo 99kn. https://www.hrvatskitelekom.hr/inter...motivne-ponude
|
Ma joj ne, zašto pobogu to? Još ako je ugovor na 24.mj.
|
Samo malo, to je za nove korisnike ili za obnavljanje ugovora? Pitam zato jer piše "Uzmite novi MAXadsl ugovor...".
|
Citiraj:
Citiraj:
_ Mislim da cu to uzeti pa budem napisao ovdje kakva je sutuacija! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ova gospoda iz Tcoma su pukla svega mi... sinoć oko 9 mi isključe internet i maxtv zbog "neplaćenih" računa... zovem ih i objasnim da je sve plaćeno te mi vrate maxtv ali ne i net. nakon toga iz nazovem ponovno te im ponovno pojasnim da je plaćeno i da me ne ____ (ubacite riječ koja najbolje opisuje spolni odnos) te mi striček kaže da postoje 2 rate neplaćene za koje ja pojma nemam. te mi iskopači i telefon... jutros se probudim net i tv rade, telefon ne :hitthewal::hitthewal:
frustracije sam izbacio, ode na kavu :) |
Evo i Sibenik - Dubrava dosao na red za povecanje uploada.
http://www.speedtest.net/result/2339171044.png |
Ja sam jučer nazvao SZK i pitao dali nude nešto za produženje ugovora jer već sjedim dugo bez ugovora, ponudili galaxy mini 2 za 99kn i MAX2 paket L na 24 mjeseca, reko može. Za 30 dana max trea doći, otkljućaš ga besplatno i to je to :)
|
Citiraj:
|
Valjda je mislio na mobitel.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Code:
Evo tko je već dobio telefon za produženje ugovora ovakav je postupak za otključavanje na sve mreže a tko još nije da mu bude na zanjanje i ravnanje http://www.novisf.com/wbb/wcf/images/smilies/smile.png Citiraj:
|
Citiraj:
No problem nije bio u tehničarima, nego u sistemu koji je "zabacio" nalog. Pošto se cijeli 11. mjesec usluge nisu koristile (neću ni računat ovih 17 dana u kombinaciji u listopadu i prosincu) jer za njih nije bilo tehničkih mogućnosti, poslao sam prigovor na račun koji je uredno stigao. (čak su mi sugerirali SZK i tehničari) Žalit ću se i na idući, barem za telefon. Iz principa. Bolja strana priče je da sam na boljoj centrali sad i imam maksimalnu propusnost ~25 Mbita, uz minimalne smetnje. Jedino kaj je jako čudno je "Output Power" podatak za upload u routeru: http://www.pohrani.com/t/2z/yV/4TD605ZN/2/untitled.jpg Bez obzira na to, sve radi normalno ;) |
E ovo se i meni upravo dešava, da se nalog negdje "sam od sebe" stornira, poništi.
Radi se o uključenju adsl-a. Zvao sam i voditelja tehničke službe koji veli da si nemre pomoči, jer ako nema nalog, nemogu/nesmiju oni ništa radit. Marija Bistrica |
Ne stornira se, nego čim ne prođe provjera tehničkih mogučnosti, zahtjev automatski odlazi na listu interesa, i tamo stoji dok se ne omoguće tehničke mogućnosti za tu uslugu, a to može biti danas, sutra za 10 godina ili nikad
|
Ali dok se dođe spajat nova linija i priženit nove ovce, onda se dolazi odmah drugi dan nakon potpisivanja ugovora :)
|
Citiraj:
ali da prvo trebaju nalog imati. A nalog nemogu dobiti jer nema tehn. mogućnosti. Začarani krug :D |
Citiraj:
Zagorec - Zovi SZK i reci im to sto ti je tehnicar rekao pa da naprave zahtjev na ispravak podataka u sustavu |
Citiraj:
|
Pozz ljudi
Koje nebuloze iz T-scuma Otisao sam od njih na Optimu prije 4-5 mjeseci. Dosao danas postar sa 2 zahtjeva sa uslugama koje glase na moje ime,oib i moju adresu. Osim: Isporuka racuna: na E-mail nekakvog lika vt-t-com.hr???..nikad cuo za njega. E-mail za obavijesti: nekakav lik zg.t-com.hr???...nikad cuo ni za ovoga. I naravno odozada dokument o prekidu svih usluga sa Optimom. Kontaktirao sam ih i sve to je naruceno telefonski 12.12.2012. Sto nije istina. Nisam naravno nista potpisao,ali koji kurac stvarno oni rade? O boze... |
Čudno se dešava nešto ja sam ovaj tjedan dobi poštom da su na zahtjev telefonom aktivirane dvije usluge koje naravno nisu, halo bon i još jedna . Zva szk u srijedu poslje 10 nejavljaju se i do safa totalmo zanoravi na to moram ih još nazvati
|
Za halo bon se nemoj brinuti, ne naplacuje se, ali znaju aktivirati u teleprodaji jer im nosi bodove za svaku aktivaciju.
|
Citiraj:
I ne brini se, nisu oni jedini koji tako rade, kod H1 je zahtjev napravljen pocetkom 9. mjeseca, a jos nisu ni zapoceli ukljucenje... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:14. |