![]() |
Ajme koliko hrane :eek:
Kod mene danas čvarci :D |
Za doručak - pohani kruh, nisam dugo jel pa eto... :d
Citiraj:
No od tih fast foodova mi je najviše sjeo A&W, najprirodniji okus i ima onaj ''domaći štih'' Nikak da odem u Wendy's, vele da je fina klopa. KFC mi nije niš posebno :/ Citiraj:
|
Citiraj:
Uz to, za razliku od izvornika, znaju kuhat ! :goood: |
Citiraj:
|
O majketi :D
ontopic: danas za ručak, paprikaš s gljivama i njoki :) |
@flare majica ti je mrak!!!! Ja imam sličnu :D
I klopa super zgleda :D Kaj se tiče majoneze, ta limun-limeta je odlična! |
|
Jutro :kafa:
Doručak tri tost sendviča , kava i jedan veliki Corny :) I danas pravim pogačice s čvarcima :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Polugola su me leđa navela na ideju koja je očito dobro prihvaćena od pučanstva...:D:goood: To je daleko bolje od nekdašnjeg prikaza hrane u kojeg je po defaultu bila uključena puckova šapa i gazdine papuče. Ak' se trebam iskupiti za prank rado ću gostovati kao chef i pripraviti vam dobar old school čušpajz. :zdero: |
Evo pogačica :D
|
Citiraj:
idući put - moja gola leđa :D za čuspajz te držimo! :D |
Citiraj:
|
ja i dalje obožavam kfc, fakat je fina i korica i čiketina i kada malo bolje pogledaš oni su zapravo i jeftinijii od mekića ako ćemo u ring stavit kune vs. utažena glad, bolji ono gro (nije da se može uspoređivat)... premium junk food kako bi kolega s posla rekao :)
|
Syss je goli kuhar :D
|
|
Joj, sad kad ste mi spomenuli fast food :P
u McD idem samo kad imaju one limited edition sendviče i sladolede :D '55 Burger je bio čudo, Baguette isto. Da se mene pita, ovu standardnu postavu bih cijelu maknuo (osim big meka i čikena). Novi Mc Wrap mi je odličan, napokon ljuti umak u nečem njihovom. Ime im je jedino fail :lol2: Crap Sad je vrijeme za sladolede. Neki dan sam si uzeo Snickers, Twix i Bounty kad je krenulo s tim sladoledima, čisto da probam sve :D Preporuka!! Netko je spomenuo Burger King. Imaju dobre sendviče, ali sami izgled restorana, neka mračna atmosfera, a i fotke tih sendviča mene osobno odbijaju. Nekako se (ako baš moram vani u fast food, a nema Subwaya blizu) radije zaletim u McD. Sve je nekako ugodnije za jelo. Preko bare Burger King često ima dobre fore kako da privuku kupce. Kad nešto kupite, na računu je kod koji upišete na njihovom webu i dobijete kupon za free hamburger kod sljedeće narudžbe. Jelo se tad stalno kod njih. Velika preporuka za one koji možda idu preko bare ovo ljeto, a hoće fino papati :D Cracker Barrel Restoran i dućan, sve u stilu divljeg zapada. Ako ne ostavite brdo love u restoranu, u dućanu hoćete :) Prozujite po meniju malo i pustite slinama da poteku :D O Dunkin' Donuts ne želim ni počinjati jer me nećete zaustaviti :lol2: |
Aaa Ivane sad sam gladna :p
Sutra je grah s kobasama :))) |
|
Amdo - ta štrudla izgleda prefino :)
Jučer: kelj i faširanci (uđiberila se za ručak kod frendice) :D Sada klopam omlet sa špekom i sirom i paradajz. Treba se najest jer do 17 h ništa od klope :D |
Sretno na SS Jobu. :D
I da štrudla je bila predobra. :p |
Citiraj:
|
baš ss job... zapalit.
@amdija... bogati do kad ćeš nas spamat sotom štrudlom, a istovremeno ne imat pics patke i mlinaca?! :D @šmek... jučer sam uzeo 4 bataka za onu tjesteninu sa batacima, ali sada ozbiljno razmišljam da odem u spar poslije posla i uzmem sve potrebno za punjenu papriku... kako je to fino u vražju mater! :D |
Ako kupujete papriku..kupite onu koja je zrelija..od zelene vam bude gorčilo :D
Kod mene grah s kobasama... Blago vama kod mene em nema kina a nema ni tih fast food-a...jedva čekam da odselim :lol2: Nego ima tko kakakv recept za brzu tortu? Da ne moram peć :D |
Citiraj:
Prefino je ispala, sutra ima smazat ostatak. Rekli baš bi mogli punit paprike, otišao uzeo 6 velkih paprika za 6 baksa unutra utrpal oko pol kile mesa i skuhali u konzervi pelata i koncentrata od rajčice. Prefino :nuts: Citiraj:
Citiraj:
Prva slastičarna :D |
Citiraj:
ma kakva slastičarna...hebeš tortu napravit ću provu :kafa: |
Citiraj:
|
1 privitaka
|
Sysssaaa kaj su reko koji ocat valja? U ducanu buljim u police i ne mogu se sjetit.
|
Imala sam nešto jagoda u frižideru i šumsko voće u škrinji, pa kaj s tim napravit nego dobri crumble :D
prije i naravno poslije Napravila sam "ludo tijesto" s di-go stranice i od njega ovo :D i MORAM se pohvaliti sa novim divnim kuhalom koje sam dobila u mojoj omiljenoj boji :D |
|
Citiraj:
bot. vrtna biljka (Capsicum annuum) iz porodice pomoćnica (Solanaceae), oblih ili izduženih plodova, ob. oštra okusa, začin ili hrana. Poznata još i kao "nejestivi dio punjene paprike". |
Citiraj:
|
Znam ukupno dvoje ljudi koje pojede tu papriku...
Svi ostali uključujući mene je kirurškom preciznošću odstrane od mesa, tako da slučajno nijedan komadić ne ostane gore :D (Prvi put vidim punjene crvene paprike) |
Dok sam bio omladinac nisam mogao ni pipnuti papričin ovitak već ga je netko drugi morao odstraniti prije jela.
Danas skupljam ovitke od svih koji ga ne jedu. Usput, može se napraviti klasične ćufte (okruglice) od mesa u paradajz saftu, ubaciti dva-tri komada paprike da se zajedno kuhaju. Lakše ih je izbaciti na kraju. @ Wolverine : recept za punjenu papriku ti je ok, samo na početku fali lagana zaprška eda bi toč/umak bio malo gušći i slasniji. |
Citiraj:
Citiraj:
Ne znaš onda puno ljudi koji vole filanu papriku. Radije onda samo čufte složiš :p Citiraj:
Nego znam da ide lagana zaprška, no namjerno je nismo stavili, cura baš i ne voli zapršku stavljat. A i ovak se fino zgusnulo i reduciralo. Umak je bio odličan. |
Citiraj:
samo napominjem da svi ti "obični" octevi i ovaj barrique su dva različita svijeta. ajmo reć dm za ono svaki dan, a barrique za neke kombinacije egzotičnijih salata... recimo krumpir salata, bučino i taj ocat su van pameti dobra kombinacija. Citiraj:
znam da si vidio, ali da ti pokažem na velikom ekranu :D ![]() ![]() da pojasnim :D dakle kupio sam 4 batak/karabatak komada za onu tjesteninu i čiketinu koju nisam prekjučer radio bikoz flare nije bila gladna :D jučer me blek šmek razyebao sa slikama paprike koju nisam valjda godinu dana jeo i šta sada... bataci u friđu, jede mi se paprika. ma reko to ću ja sve skuhat zajedno i ko ga yebe. e nije tako išlo jerbo je bilo previše paprika, pa je onda išlo ovako... na kombinaciji masti i malo ulja bacio ljubičasti luk, 3 češnjaka, sol i jedno šaku riže i to sve prodinstao dok nije luk umro, a riža počela pucketat lagano... kad je gotovo to sve pobacao u ~80deka miješanog mesa, dodao sitno sjeckan peršin (stabiljke), slatku i ljutu crvenu papriku, sol, papar, prezle, jedno jaje i malo mineralne. napunio paprike i ostala mi jedna ćufta... e onda na to malo masnoće što je ostalo u rajngli izdinstao dva po dva batka (sol/papar samo po njima) čisto da dobiju koricu i puste sokove, malo vode po masnoći za deglazirat rajnglu, sol/papar i nutra ćuftica da se malo zatvori i tak da je možeš nabacivati po rajngli bikoz nije onda dosadno :D kada to sve počne krčkat onda sam dodao brašna i slatke crvene paprike za zafrig i onda par čaša vode i ~700g pasiranog paradajza. in with the paprike i pustit da prokuha, provjerit okuse, 3 lovora i BRDO peršina u komadu (pod brdo mislim nutra peršina za ono 3kn A TO JE BRDO!!!) :D taj peršin ja pojedem ili solo uz papriku ili solo bez paprike ili nasjeckat i baciti u pire i pomiješat i to je fakin fino. e sada zajebali me batkovi jerbo ne stanu u kazan i reko šta sad kad su već zapečeni? a ništa drugi lonac i nutra voda, povrtna kocka, pileća kocka, sol, papar, koncentrat paradajza i pokupio dio masnoće iz kuhane paprike i ajmoooooooo :D prilog tome grašak sa svježim koprom (koje je prokleto opako jelo). ja sam svinja :D |
True true :D :D
|
@ Syss : odlično izgleda a vjerujem da je još bolje na žlici...:goood:
fali samo jedna paprika ( treba biti 8 komada ) i pire krumpač...:D Usput, kupil sam ovdje : http://www.i-mall.hr/dom-vrt-i-kucni...hef-c-c-128889 ovaj handžar. Dobro izgleda al' je došel oriđiđi ne odveć nabrušen pa sam sad u dvojbi; brusiti sam ili da nosim kod meštra ? ![]() |
Isusati, šta je ovo sad! Kakve punjene paprike, poludel bum :D :D.
Nikad ih ne slikam, pa sad nemam sliku za ubaciti, jedino da zaprijetim kotlovinom ili pekom. Ugl., tko od punjenje paprike nepojede papriku...to je kao da pjedeš sladoled a kornet baciš. wtf :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:00. |