![]() |
Pikantna pileća krilca na naglo, domaći pomfač i kristalka danas-ali tek oko 16.15 bude...:(
|
|
Trenutno dovrsavam pola kile posnog sira :D
|
Ubio čevose. Bravo amdijo čevosi na +30. Cijedim se ko svinja na ražnju. :D
|
Citiraj:
Baš se spremam sutra na ćevose otići. Žena me već par dana drži na laganoj hrani, moram nadoknadit izgubljeno :) Za doručak ostatak jučerašnjih knedli od sira. |
Danas nekakav juneči saft na lovački i knedle od pirea, ribanog krumpača i gljiva:)
|
Ubio knedle sa šljivama. Ufff. Sad se ubijam u finim, hladnim šljivama!
|
Ja bi sad da pred mene netko stavi knedle sa sirom, knedle sa šljivama i knedle sa pekmezom od šljiva (podravkin pekmez...najbolji u ovom dijelu galaksije :p). :)
Doma me čeka bolonjez. :p |
Upravo završam jednu od (naj)boljih pizza. Šteta što samo tokom ljeta mogu uživat u njoj.
|
Bili ja i djevojka na pizzi u Plimi,da se proslavi zadnji ispit u predroku(njen naravno),pa sam mrknuo ja velku' a ona skoro pojela malu...sta ces jede ko picek :D,(upuceni ce znat o kolikoj kolicini pricam):D:D,popijo jednu kolu i podrignuo ko stoka :S
|
|
Ja jučer krenuo u Nokturno na pizzu da bi me kobra nagovorila da odemo u Leonardo (on je odma iznad nokturna).
E sad od kud krenut... :) Radler nije bio hladan, pizzu smo čekali cca pol sata, došla pizza bez okusa i tvrda, tup nož, unutra je bilo vruče (vani nije bilo mjesta pa smo morali unutra sjest) a klima ugašena, cura naručila malu dobila veliku, nikad više tamo. Kasnije smo otišli na palačinke kod basciere kod save, ubio još jednu palačinku, ogromne su i predobre. :) |
nocturno mi je OK ako mi dodje netko izvana pa ga odfuram na neku tjesteninu ili tak neš. Za pizzu bi rađe otišao u capuciner. Frend bio nedavno i veli da su i dalje odlični!
Nego, jel netko bio možda u DG-u kod doma sportova otkad se ponovno otvorio? Ako je, kako je? |
Bio sam ja u DG. Ok je. :)
|
Citiraj:
|
Idem jutros kući sa posla gladan da jedva vozim. Stanem na burek sa mesom pa onda sve ostalo :)
|
Citiraj:
Imali su samo jednom manji zaheb s kašnjenjem. Trebalo im je 75min za dostavu ali ok. Pizze su bile tople tak da nije neki problem. :) Danas jedem meksičku salatu. :p |
Uh, natrpo se pecivima sa sirom i kroasanima s čokoladom, sad topim salo na 30+ u uredu i čekam roštilj popodne :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jer ga je strah da ju ne bi moral platiti. :p
Doma sam pojel rizibizi s pečenom piletinom. :) Sad fino chill sat vremena. :p |
Danas ostatak jučerašnjeg safta i fusilli:)
|
Danas dinosaurići :roller:
Desert kiflice sa čokoladom, nema slika :nono: da ne slinite po ekranu :p |
Citiraj:
|
danas sam samo na povrcu...poludel bum -.-
btw. ide neko sad po noci za varaždin? :D |
Domaća pizza:)
|
Danas bil sa starim i šefom u Čakovcu i na povratku nazad stali u Malu hižu.
Sklepali platu sa telecim kotletima na žaru, međimurskim svinjeskim kotletima u umaku od gljiva i krumpirom u kiselom vrhnju i slanini plus sa strane kokun u nekakvom povrcu. Klopa odlična, ubili se ko zadnji prasci...a Mala hiža mi se ko restoran posebno dopala, ambijent je odličan, konobari brzi i pristojni....jedino cijene malo paprene, al valja |
|
ne znam gdje bi počeo s failovima na ovoj pečenki :D
(reži uši i noge ispod koljena, pa nismo u čačku; trbuh zatvorit; ražanj i sistem = facepalm; takva vatra (žar) je za roštilj, a ne za pečenku; koža ti se raspala jer je vatra vjerojatno prejaka na početku) |
Citiraj:
vidi se ko zna znanje :) :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:50. |