![]() |
Veli žena da imaš po dućanima (i u Konzumu valjda) nekakvo svježe tijesto za pizzu (Tena)
|
Počela je sezona tikvica pa je sukladno tome i današnji ručak....doduše moj :D
Galette s tikvicama i sirom Još jedna slika i još jedna A o desertu više sutra :D |
brat donesel punjene paprike i neku rizu s gljivama pa sam si to roknul jer mi se nije dalo raditi pire :D
|
Zveknul sa starom pol pol pizzu iz Dvojke :) Prvo jelo danas...
|
Citiraj:
Lijepo izgleda, sigruno je i fino, ali inače nejedem gotovo nikad svježe tikvice, krastavce, paradajz, papriku i ostalo takvo povrće termički tretirano. Nema mi gore neko kad mi upropaste picu s komadima paradajza il paprike. Povrće samo svježe u što većim količinama. @Jelc Obišao Billu, Maxi Konzum i Lidl, nigdje nema tijesta za picu, sve nešto gotovo/smrznuto/polupečeno. Još sutra idem pitat u pekaru, to mi je zadnja nada :( |
Pa, ima i po pekarama...
Ili se nauči radit sam:D Kod mene u dućanu imaju one gotove već formirane u oblik pizze, samo naslažeš na nju kaj hoćeš i hitiš u pećnicu-prekopaj malo škrinje za zamrzavane po dućanima. |
največi gušt kad si gladan i kad si sam doma picu ispečeš :D
|
Bio jučer u merkatoru WestGate i bilo je tijesta.
A tijesto ti prodaje svaka pekara. |
Ima u Kauflandu tijesto za pizzu, kao i u Sparu. Okruglo tijesto, dvije "pločice" su nekih 8-9 kn, naslažeš što hočeš i staviš u rernu.
|
Nikad ne kupujem, uvijek moja signora umijesi. :D
|
Viš vraga, mogel bi i ja jedan dan delat pizzu:)
Baš sam jučer zvadil komad suhe vratine iz škrinje, legla bi kobog:D |
Citiraj:
Prigorecleni. ;) |
Ti pijanac, ajd leć:D
|
Danas juhica, faširanci, kotlovina, krumpir. I sad grickamo pohane tikvice :D
Dakle desert....čokoladna fantazija :D ovako smo krenuli pa malo pojeli čoškić pa još malo i onda je to postalo kremasto jakooo kremasto i još jedna izbliza za kraj A znam da ćete me mrzit, ali još malo pa ćete imat odmora od mene :D A i kaj mogu kad je fotogenična šnita :fiju: |
Citiraj:
|
Sva sreća ne patim na slatko.... :)
Al sam gladan ko ebeni prerijski vuk i moram neš napast sam neznam kaj..... |
Upravo stigao sa vecere. rok rok
|
Ja budem za večeru kuhanu kuruzu:)
|
Stara je složila danas neku piletinu s bukovačama i šampinjonima. Uz to je bio pire krumpač i miješana salata. Za desert štrudla sa sirom. :p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.coolinarika.com/recept/ga...icama-i-sirom/ |
Citiraj:
Citiraj:
ili ej to bez mesa :( ? |
Tikvice su zlo. Nemrem ih smisliti. :)
@codiac...to je nino ostario pa nemre više ko čovjek pojesti. :p |
To sam zaboravio slikat kad je tek stiglo na stol. Jr. me sjetio da uslikam za Zdere, ja vec zaboravijo. :D
Prije toga je bila hrpa bakalara na bijelo (odlican je bio) i salata od hobotnice sa domacim uljem. :zdero: Uff, sad sam opet slinit poceo, idem bacit nesto u kljun. :D |
Citiraj:
|
Izgleda da sam danas u kazni:D, ništa od ručka:)
Mislim da bu pal za slobodu dobri stari mesnjak, ostatak fete, rajčica, raženi+Žuja:D |
Pečeni krumpač, pljeska, ajvar i lepinja. Svega 21kn. :D
|
Danas roštiljao u dvorištu
Pile od 2 kg, nešto svinjskog vrata i čevapi :) Nas troje, dugo nisam jeo bolji roštilj. Prejeo sam se k'o svinja, popio 2 piva i komotno bi sam mogao malo preživati |
dojdemo doma i ceka nas bucnica...di ces bolje :D
|
Što se ne bi nekad našli na Jankovcu u srcu Slavonije, ovdje je raj na zemlji - brdu...450 metara nadmorske visine, prekrasno za ubijanje svime :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:55. |