![]() |
@dav... probaj locirat igomat mesnice i zemi jeger, ne buš fulao ;)
e da htio sam i ja pitati isto svekoliko pučanstvo. dakle da li postoji u supermarketima nego onak odlično maslinovo ulje, da barem malo vuče na mlado domaće, ajmo reć money no object pošto ga ne koristim baš svaki dan. plz help i link i pooooooozzz :D |
Citiraj:
|
Nakon 5 dana mučnine i ne jedenja (kemoterapije, ne pitajte...) danas mi se ujutro otvorio tek na ništa drugo nego na hot-dog. Pojeo sam odmah 2 ogromna, jedan sa senfom, a drugi s ajvarom i dobro to zalio sa pola litre čokoladnog mlijeka. Naravno, sad ne mogu doć do zraka ali isplatilo se :D. Za ručak bude bakina sarma :zdero:.
|
Danas planinarski grah:D
Za desert jagode. |
inače često njegove recepte radim, lik je as totalni.
|
Kod mene su gljive, onak saftić i tijesto...
Sutra sam na tortama :D |
Je, dobar je. Taj grah dosta često radimo, odličan je.
Susjeda, koji je totalni antitalent u kuhinji, sam zarazila s tim, pa ga sad i ON sam kuha, na veliku sreću ostatka familije :D Kakvim tortama???? I jaaaa biiiii :D |
ma da dobar... nađi njegov zapečeni grah - MRAK.
|
Citiraj:
Jedna ide: Torta od sira i jagoda :D pazi ovo torta bez brašna i jaja :D |
To neki cheesecake?
|
Citiraj:
|
Obožavam cheesecake :D
Zakaj želatina? @sisa...znam, radili smo :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
pojeo valjda trećinu vatrostalne solo. meni je upravo tijesto u rerni bikoz znamo dobro zašto :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne nabrzinu sve gotovo ;) os recept? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Hahaha, nije ti loša ideja :)
Pa jbt već sam te i ja nahvalila xy puta :D |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Enivej, došla sam doma strgana s treninga i sad jedem sir i pekmez. Da, tvrdi sir i domaći pekmez od jagoda. I fino mi je :) |
Koliko sam ga ja nakon onog kuhanja hvalila već je počelo biti sumnjivo :D
|
sisa is blushing :D
|
Haahaha... syss..
Posto sam u Osijeku restac mi ne gine danas: ) ima prijedloga? |
Hoće tko torte? :D
|
Nece.
Danas mahune koje je stari spremio sa puno prsuta i ostalih suhomesnatih proizvoda. Sutra je moj red, a onda stara u subotu :D Mislim da ce sutra biti pastrva. Ako ne pastrva, onda skarpina :) BTW. jagode su mi sad taman. One prve mi nisu bile bas nesto. Dok ne krene prava sezona nektarina, jagode su no 1 :D |
Moj prvi kolač - Monte kocke
Ovo je krajac pa se ne vide petit keksi ispod :D, ali ispalo je super. Kreme se drže bez problema, ukusno i obzirom da se klopa hladno, fino osvježi. Ovaj recept: https://www.coolinarika.com/recept/756127/ Svi oko mene su se fascinirali kako nemam grudica od margarina unutra i kako mi se kreme drže odlično. Protvanj nestao u roku pol dana... |
Citiraj:
|
Super su vam kolači...ja bi sve :D
Danas sam dan počela zdravo i zeleno :D Za ručak sam jela krem juhu od cvjetače, restani krumpir, pureće šnicle na naglo i zelenu salatu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Može al da nije ljut :D |
|
|
Danas je na redu fiš...
Znači ja cu meso :D |
Ovih par dana gutam junk, zasrao sam se totalno.
Danas orade s krumpir salatom. Nema zafrkancije. |
Kava.
I tulumbe, drito iz Istanbula :) |
Kava odavno popijena,,,
Sad si spremam filmove za večeras :D |
Ja već drugu rundu kave pijem, i gruntam kaj jest danas.
Vuče mi za sad na paštetu od tune, špagete bolonjez, moglo bi nekaj takvog :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:16. |