![]() |
:) ostali su samo kosti
|
Dottore, nisi mi odgovorio na ono pitanje o "zivom" fasiranom mesu. Jel ga nekako zacinis ili samo onako bubnes na kruh?
|
bez ikakvog začina.. :)
|
Ja sam danas moral jesti podgrijani srneći sa širokim rezancima i njokima. :D
|
Ubil sam se u čobancu i domaćim feferonima :nuts:
|
bolonjez,kralj ponedjeljka :D
|
Nocas oko 2, u napadu slatkomanije, uletim u ladicu gdje zena sakriva slatkise od malaca. Naletim tamo na neku Domacicu, ali ne klasicnu nego neku "bijelu". Hm, kontam posluzit ce samo da me prodje kriza. Otvorim i klepnem pola kutije!! :D
Ljudi moji, ono je nesto fenomenalno! Gdje trebam potpisati da mi ukinu kisik i spoje me drito na ono?! :D |
Nakon 100 godina sam se sjetio pojest margarina i pekmeza, i to ne bilo kakav pekmez, nego domaci pekmez od jagoda, ubio sam se muka mi od zivota :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
za dorucak, 5 jaja na oko obožavam ovak rana buđenja :) |
Citiraj:
Zato sam i quotao da se zna o čem se radi:) Danas brza hrana-pikantna pileća krila na naglo, domaći pomfač, rakčica/paprika/krastavci šalata i raženi:) Inače-za one koji nisu mogli doći na zadnje Ždere bilo je dogovoreno da se nađemo kod dede na roštilju a to bude u ovaj petak. Koliko ja znam za sad su se najavili VGA, Pinsla, Buljo, Panorama, ja... |
U 17 moram bit na faxu za upis ocijene i onda odma idem tamo, nadam se da je klopa oko 6? :)
|
Pa oko šestice smo i mislili, stigneš:)
|
musaka prvi put ikad rađena po ovom receptu... daklem:
![]() - zdinstati luk, ja ga obično radim (pogotovo u mliječnim receptima) na dosta maslaca i 2-3 žlice suncokretovog/maslinovog, odmah sol da povene i može bibera ![]() - dodati junetinu ![]() - zayebi recept i staviti nutra malo kima i prvo 100ml paradajza čisto za podlijevanje, a onda ostalih 400ml tu i tamo polako da se raskuha na osnovne atome (volim takav umak yebiga) ![]() - slagati u vatrostalnu uz pomoć mirne ženske ruke :) ![]() - sloj po sloj... ![]() - mi smo stavili timjana i dosta svježeg peršina u "preljevaču" ![]() - e voila... ispalo je mrak, odmah smo slistili preko pola vatrostalne ;) |
Citiraj:
Jako rado al brijem da sam na moru ovaj vikend,puškom,penđerom i surlicom tamanim podvodni svijet..... :headshot:,:double kill:,:multi-kill:,:rampage: ! :D Al ako me išta uspije zadržat u ovom ljetno primamljivom gradu(recimo cerebralna paraliza)....onda dojdem! Juce sam imo za rucak raznjice domace + pomfač a sad vidim da sam nakon maratona dudanja streso tunu iz konzerve i pol kruha ispred kompa :D |
Citiraj:
Deda: View Larger Map |
Ja dolazim! Deda je zakon!
@2die4, ajde se i ti pojavi već jednom. :P Bar ti je blizu doma ;) |
|
|
Citiraj:
|
|
je... celje, veoma jeftino, ne pitaj kako i zašto znam :D
|
Misliš na onu zlatarnu "Celje" u Konjščinskoj. :D
@Jelc Jel vredi kaj ovaj Travnički? Ja uvjek uzimam samo Zlatiborski. |
veli matori da je dobar, ja sam od njih uzeo dimljeni sir i bio je mrak mrakova.
p.s. da je bar ta poslovnica :D |
Citiraj:
Od te firme su svi sirevi ok a nisu skupi...ovo je isto ok http://berda.hr/subpages/PROIZVODI/O...enapaprika.htm |
Potaknut neizlječivom ovisnošću, stečenom još u djetinstvu, povukao sam 5 lajni bijeloga :
http://www.pohrani.com/f/1F/KN/1gyMx8fV/23062011063.jpg Hint: bučnica od bijele tikve Marrow, vlastite proizvodnje. Prije toga će biti pureći zabatak s mlincima i zelena kristalka s grahom ( vlastita proizvodnja ) uz juhicu od 2 god. stare kokice. |
Sam si delal tijesto ili se špinčiš ženinim poslom?:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:30. |