![]() |
Bem ti sunac sta se sve u tim Amerikama nece nac... Em nije bez kospa em kosta popularnih 4.96 baksa...
|
Pošto je zahladilo, treba nešto toplo pojest' pa sam prionuo spravljanju sv. srca na kiselo za sutra.
Pošto nije dobro kuhati gladan nabacit ću uskoro na mast pol kile sv.jetrica na naglo, dodati češnjaka i bibera te zalijati s pol deci bijelog vina. Za ručak je bio zagorski tris tj. krvavice, restani i zelje. |
Citiraj:
kuhala saft i pire danas... Sutra pohana piletina ,umak od gljiva, i pomfrit |
Citiraj:
btw. pohaš li komade piceka, prsa ili nekaj drugo. Ja sam skroz prešao na pohani otkošteni batak sa zabatkom. Mrak. :goood: |
Citiraj:
ali i prsa naravno A hebiga..ja kuham za buraze i roditelje... :D |
|
Ke lepo.. Juha od paradajza i riži skoro na bianco.. 5+ <3
|
Eto. Danas juha, pečeno pile, mlinci, pohane gljive i umak od gljiva :D
|
Prva pričest od bratića. :D janjac mlad, lukac još mlađi + delicije sa roštilja. Povratak na 110+ je u tijeku :D
|
Paradajz juha, pečena rebrica s krumpirom, salata.
Desert - ostatak bučnice :D |
|
Oooo pa flare. :) 1000. stranica. :D
Pa čestitam! :D Znaš da ti je to runda na žderonjama? :D Danas je punica radila povtnu juhicu, goveđi gulaš i štrudlu sir/jabuka. :) |
:chears::dajpivu::zdero:
|
:D
Mislim da si me krivo shvatila. :D Ti caltaš za rundu. :D Ok možda i nisi. :p |
Kod mene 750eseta, ali nema veze. Okrugla brojka je okrugla brojka. :D
|
Difoltni setup kaže 1000. :D
|
Ja sam po difloltu nedifoltni. :D
|
Citiraj:
|
Ako će to biti tako ja ću je popit makar mi bila zadnja. :D
|
Evo moj doručak:D
|
Citiraj:
Baš u zadnje vrijeme volim tostirane sendviče. Ova kava je crna ko noć :D Ja po običaju doručkujem samo kavu :D Nakon obžderavanja za vikend ne znam ni sam kaj danas jest, moram si još razmislit :D |
Nakon subotnjih dve litre rakije, ovo je sjelo ko budali šamar... sreća pa sam uopće vidio što radim
|
Citiraj:
Roberto obožavam kavu..to mi je ono...ritual.. Alkohol na sreću nisam nikad ni probala :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To su mame krive, odgajaju dječake kao da su curice, cici mici malo moje siroto jadno evo tebi mama sve napravi i u usta gurne, tako da danas imamo macho žene i papane muškiće :D od svih mojih muških kolega, jedan zna raditi u šumi, a drugi si zna nešto i skuhati. To su valjda jedina dvojica koje priznajem kao muškarce :)
|
Citiraj:
Mah nije sve baš ni u odgoju... al ima i u tome istine Nego što je za rucak? kod mene piletina, umak od gljiva i juha :D |
Danas ćemo mislim ići na grašak s noklicama + pečene hrenovke. Temeljac sinoć napravljen.
|
Citiraj:
Uuu ovo je fino :D |
Nađi si muškarca koji će zarađivati skupa s tobom, a dotad su ti dobro rješenje kelj poriluk jaja povrće za salatu, pastrve iz konzuma petkom i tako to.
|
Citiraj:
takve je danas teško naći..za suzivot .... ma snaći ću se ja :) |
Citiraj:
Onomad sam bio kumašin frendu na svadbi, i kuma od njegove žene je popila valjda koliko ja nisam mogao popiti u najjačim cugerskim danima pred cca 6-8 godina. I ktome, utrpala je u sebe cca 1kg odojčine u jednom šubu (jasno, prije toga je krknula pola plate pohanih purećih zagrebačkih i kroketa) :D Osobno, sa svojih 105-110kg (variram) i relativno dobrom zapreminom te kapacitetom bi umro da sam toliko pojeo u jednoj večeri, a kamoli još uz sve to skupa, popio 10 bambusa iz 3 deci čaša. ;) A ta djeva duplo lakša od mene i sitnija. Možda ima i trakavice. :D @Guls - sve si rekao. ;) pravih muža nas ima sve manje i manje :D |
Citiraj:
I nemamo trakavice :nono: |
Onda ste napasne :D napasni ljudi su mršavi :D mi dobri i skulirani zato i imamo preko 100 kg :D
|
Citiraj:
e sad ga pretjerujes :banned: Mirna i povučena :D |
Vjerovat ćemo ti na riječ :D barem ja :D
Danas za gablec - 2 i pol litre vode. Treba izaprat sve od mesine i luka :D |
Brrrr, žabe ti se budu nakotile :D
|
Citiraj:
Ma jel...ne keljim svoje slike :amen: e bome ja budem nadoknadila sto nisam jela 3 sata :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:37. |