![]() |
nis se boj...
Tvoja "naglasena" vizualna figura srodna Zderonjskom protokolu nemoze biti i proci nezamijecena od svekolikog Zderonjskog bratstva...:D :D :D :beer: :beer:
|
Citiraj:
I po hardwareu, na Žderonjama uvijek nekaj kupujemo, posuđujemo, mjenjamo...a možeš prepoznat i po kriglama u ruci:) |
obavjestavamo cijenjeno bratstvo da nam je dragi i premili sudrug,brat i Clan Precjednistva Zderonjskog,veliki mag WoW, blago i u miru ..pokleknuo pod zeninu slapu ,pa stoga ne dolazi na Meetingarenje....:(
ja sam isto blizu,sam pod dve i vise slapa. al se svejedno budem z vami bar vuru omuhaval i probal hlovit kakof krmenatlin prek reda!! |
Oukej, sad jos sam da se ne zgubim putem hihi :o :D
|
zatvori oci mladi Jedi, pouzdaj se u Silu...ona i miomirisi iz Bakine kuhinje nek te vode sigurno i tocno ka nasemu utocistu..:D :rolleyes: :beer:
btw, a i sigurnije je da zapres okice, puno brze i u komadu bus prosel kroz onaj buljuk polugolih kokosi kaj paradiraju promenadom prema Filozofskom..sad se jos i zapitajte ,zakaj je saki den 2-3 sudara,bas na krizanju kod Babice i OtV-a..ahaaa:p :rolleyes: :D :D |
Hehe Bakina kuhinja tak zvuci pitomo i odise cednoscu pohanih krmenadlica. Imam osjecaj da ce krenuti tsunami vilica prema pladnjevima kad se postave na stol. Dakle Bakina kuhinja out, Lavlja jazbina ili Medvjedji brlog in. :clap:
Just kidding :D |
Dakle-nije bilo loše, debeli šef je istinabog došao kasnije ali je sve bilo kak treba:)
Papica nije bila loša-Žuja je bila hladna:) Još da ne moram skidat novi BIOS zbog meme od Masnog veče bi bilo čist ok... :beer: |
Samo sam cekal ko bu se prvi javil :) . Evo meni prvi put bilo i nadam se da ce buducnost donijeti jos vise ovakih' hepeninga.
|
Meni je skoro ruka otpala dok sam dovlekel doma sav hardware sa Žderonja-ali me je razveselilo kad sam doma u friću našao puding od čokolade:D
Baš je fino sjeo:) |
Citiraj:
Znaš moja iskustva. Neznam od kud ju vadi.:confused: |
Hik, još me voza:cool:
|
Citiraj:
|
Da, previše svega ovaj tjedan:D
|
Citiraj:
Dajbog da ti Ana priuštila par sto hvati vrta, pa voćnjaka, pa malo travuljine i cvijetnjaka....pa buš onda vidio di pes jajca nosi:D :D :D |
bilo je jucer fino al danas sam se razbio, iso sam sa starcima na rucak, poceli lagano škampima i školjkama, onda škarpina, pa palčinke, pa torta, a sve zalio jako finom malvazijom :D kako sam dobro poceo 16 godinu :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imam plastičnu rodu:D :D :D A ako baš hoćeš-možda bi mogao nabaviti i drvenu čaplju:clap: :burn: A ako se stvarno misliš hitit u trošak-klasika je lamperija (strogo sa bezbojnim) i ona plastična jelenja glava (jeftina plastika, smeđa)...:D :D :D Jedan moj frend i dan danas ima tu glavu priheftanu pored brojila čisto zato jer mu žena svaki put dobije napad kad to vidi:) Ajd, možda bi mogao proć i loše punjeni fazan ali to ipak nije to:) |
bemu...sad mi je zal kaj nisam dosao...vidjeh slike, cure mi sline (naravno , slike hrane:D a ne od vas...:D)
jebiga, imao pripreme... Valjda ce biti jos ovakvih trenutaka za pamcenje... Kolko vas je bilo sve ukupno? Mislim gledao slike i prepoznao sam samo par njih (trek, rendula i mitzek). Brijem da bi se osjecao malo cudno (usamljeno:D ,al piva bi i taj problem rijesila:))) da sam dosel... P.S. Hrana izgleda predobro, nema nis boljeg od rostilja...jel si neko uzeo za doma ostatke (doggy bag:D)? |
Citiraj:
Pa ovo su žderonje! :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
...a do kad ste vi bili tamo?
..i da, just 4 the record...bila sam i ja...:)...i sad su svi valjda konacno rijesene sve zablude oko toga da li sam ja cura ili nisam :D |
Mislim negdje do 11:30..ili tak neš. Ne sječam se baš bistro:D
|
A u PM! ... gladan sam ... i sad pogledam one slike... :D ... sad crkavam od gladi :p
|
Citiraj:
|
Tjah ...
Na mene je pala kiša dreka u petak. Štel sam dojti, ali KURAC - imao neke privat probleme. Žal mi kakti pesu :( Brijem da do jeseni ništa od okupljanja ponovnog ... šit .... šmrc :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Viša sila i mene spriječila. Bumo imali mi celo leto mini mitinge ;) |
Da bi reč rekel...no, u pomanjkanju gatalinke, moram danas peneze služiti vozeći zločestu djecu tj. pun bus godište 91. i 92. Već vidim postrojavanje pred busom, oduzimanje bobi štapića, čipsa i Domaćica keksi. Kome ne paše nek' ide na vlak...
Kad bude prilike za Mini žderonje, Paske i ja sigurno dolazimo, pa makar ja moral ići po njega. |
Citiraj:
|
Danas saft od teletine i šampinjona (od jučer).
Jučer sam ga mazao sa domaćim njokima-danas umjesto riže sa domaćim pomfačem:D :D :D Obožavam jesti skupa guste saftove i pomfač:p :beer: |
1 privitaka
Evo slicica iz bakine kuhinje...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Baka se valjda zajebavala kad je rekla da si sam zemem...nije jadna znala da mi neće biti teško:D :D :D Kvragu-ne možeš biti pravi Žderonja ako si ne znaš sam natočiti i skuhati/ispeći nešto.. :beer: |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:49. |