![]() |
Triba mi neko ko ima BrokenStones account, neka se javi na PM :)
|
Karagarga na udaru zakona:
http://pastebin.com/deHQDjgd |
Kako upenetrirat u black cats games...voljan i platit
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa daj tu napisi ako znas kako, nije jedini kojeg interesira. Osim ako si mu odlucio prodati pozivnicu, onda shvacam pm |
pa imam ja 6 referala jedan sam mu poslao :)
to je treci koji sam tu na forumu dao, jedan je banan, a drugi nikad nije ni poceo downloadat. |
Daj salji onda ako nemas kud s njima :) imam box tako da oko toga nemas brige
|
tak su i ova prva dvojica rekla :)
Once Generated, you will only have 24 hours to get your referral account created before the code times out!Invitees should be advised NOT to use hotmail, msn or outlook to signup as they often block our email responder and they may not receive their sign up confirmation email.If your invitee doesn't receive their confirmation email, firstly please advise them to wait at least 15 minutes and also check their junk / spam folder as it commonly arrives there, if it's definitely not received the code can be used again to retry with a different email address within the 24 hour period. |
Kaj se tolko jezite oko BCG-a?
Tamo barem ne treba seedbox, dovoljno je da par dana držiš torrent i dobivaš upload. Već par godina tako funkcionira. |
da, ima seeding points system.
|
Ja sna na BCG dobija -100 GB kazne jer je čovjek kojeg sam pozvao varao, bija je neko sa PCE, ne znan ko više iskreno. Mislim da smo čak kasnije imali raspravu na PM, gdje san ja bio oštar poprilično, a on mi je samo rekao u stilu "šta se ložiš, obični tracker, nije da sam ti nešto napravio":D
|
a jebiga, to je dio rizika. meni je isto glupo sad nekog prozivat da vara na ilegalnim svarima :P
|
meni je samo radi ps3 igara
za ostalo mi nije uopce bitno radije cu platiti 10funti i dobit 30gb nego se zezat i razmisljat ocel tko skidat ili ne... |
Taj BCG imam od 2009. Imam skinuto 50GB do sada. Sve što mi je trebalo odonuda, našao sam i na ostalim trekerima. Niš posebno je taj BCG.
|
Moj pozdrav,
Zaboravili ste rutracker.org Kojim redom bi Vi rangirali ove trackere what.cd waffles rutracker pedro's Sto se tice pedro's da li oni pocetniku daju par gb bez uslovljavanja ,kao sto daju what i waffles. Takodje , uz pametnu strategiju fiovanja zahteva i dosta uploada, jel se moze preziveti tamo bez seedbox. I najvaznija stvar. Kako se na pedro's postaje clan. Jel samo preko pozivnice? I gde da je covek trazi? Moj pozdrav |
TorrentHR, CroBytes od naših. Pretome, Blackcats od stranih.
Osobno ih koristim. Invite imam samo od CroBytes. THR ih je ukinuo, za BCG nemam a za Pretome čak možda i imam. Nemam. Ukralo mi. |
druže Brko, možda vas ovo usreći.
Trebat će vam i Taper/Greasemonkey. Da se ne zajebavate s onom debilnom fake frontpage stranicom na Pretomu. |
Kakav je crobytes, jel se isplati biti tamo ako si vec na thr-u?
|
Sve imaš na THRu kaj ima tamo.
A CB ima i manje sadržaja. |
I manje usera ima CBT...
|
Neki no-ratio privatni trackeri ili gdje se može seedanjem bez uploada dobit neki krediti ili nešto za upload?
|
Citiraj:
Ako si spreman seedat 336 sati IPT praktički postaje no-ratio. GFT je no-ratio al ti treba pozivnica. Preporučam ti da se potrudiš oko TSH-a. |
Pitanje jedno, kratko i jasno: Isplati li se jos uvijek varati sa uploudom sa programima tipa RatioMaster i sl.?
Imam acc na XtremeZoneu (rumunjski torrent), gdje su fenomenalne brzine i tamo sam prije vec valjda 5 godina namlatio kojih 500gb uplouda na taj nacin i od tada sam vip clan, iako mi ratio konstantno opada jer logicno sa nasim brzinama nemam sta uploudat. Ta stranica lagano propada i krenuli su hardcoreat svoje titlove u puno stvari, pa me zanima cisto unaprijed prije nego popusim ban, jesu li se promijenile stvari od tad? Btw. ako nekom treba inv nek se javi u inbox :) (imaju i veselu domenu) |
Ne treba pozivnica za XtremeZone, registracije su uglavnom uvijek otvorene. Napravi novi account pa probaj nabit ratio.
|
Citiraj:
|
ne isplati se varati, a niti nije pošteno, uhvatit te mogu, jednostavnije bi ti bilo uzeti seedbox slot na mjesec dana i stvoriti neki buffer i kasnije u miru skidati ili idi na neke "no ratio" trackere gdje se ne gleda globalni ratio nego samo torrent moraš držati na seedu određeno vrijeme dok ne zadovoljiš pravila trackera ali ne moraš uploadat već samo seedat.
|
I dalje trazin alternativu neprezaljenom TvT. |
BTN ili BitHDTV.
Pice po zelji ;) |
BitHDTV ti je go qrac. Baš nikakav tracker. Imam tamo acc od 2009. Niš posebno. Ništa kaj se nemere naći drugdje. No ako ti treba, mogu pogledat jel mi osto koji invite...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:14. |