![]() |
Citiraj:
|
Žderonje 10.06.2011
klopa: Tor Jeltz Rak Hamm Masni MentalHarikiri trouble cuga: syss Djuka MAHER ( pod možda,ak uspijem zbrisat s šljake ) |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas roštilj za ručak i evo za večeru. Već duuuugo nisam jeo tako fino bijelo meso, saftno i mekano (obično jedem batak a sad sam uzeo i ovo). :zdero: |
@Halos
Mora debeli sloj da osjetis okus :) @Wragg Nisi nikada probao? Uglavnom ukusno je i sirovo. Nema nuspojave. |
2 halos,
ak nastavis tefterit tolko po tim pizzama opet bus zdalgle ko jack black :dobartek: |
Citiraj:
Pusti ti to, ja to od vremena do vremena...poslje toga trcanje malo da se skuri to :D |
Žderonje 10.06.2011
klopa: Tor Jeltz Rak Hamm Masni MentalHarikiri trouble ^SuperUnknown^ cuga: syss Djuka MAHER ( pod možda,ak uspijem zbrisat s šljake ) Danas juha sos kesa:D, kuhane kobase, jaja, senf...žena štrajka jer joj je dopizdilo posluživat bolesnu mrcinu:p |
Citiraj:
|
Riža i pileće bijelo pohano
Bila sam danas u Konzumu i kupila šunku u vlastitom soku 23 dkg i dobila sam punih 5 šnita.....opće ne kužimto njihovo rezanje, da sam vidla zafitiljila bi joj to u glavu :D |
Jučer je bil pire, pohanci i šalata, danas ostatak pohanaca:D
Žderonje 10.06.2011 klopa: Tor Jeltz Rak Hamm Masni MentalHarikiri trouble ^SuperUnknown^ cuga: syss Djuka MAHER ( pod možda,ak uspijem zbrisat s šljake ) |
ne znam baš da bum došel... imam fakin eđukejšiooon do pol 10, baki neće ziher dolazit.
|
Danas domaći ćiknšit. krumpač i kristalka.
Desert-trešnje:) |
Ja si gruntam pizzu naručiti. :)
|
Danas juha od paradajza na domaći način - trebam nekako smanjiti heklanje od sinoć :D
|
Došao doma i stara rekla - imaš bolonjez. Reko zajebi pizzu. Ubio sam se ko njasvi u dva ogromna tanjura bolonjeza i skoro dve vrećice parmezana.
Kasnije kad se sve to slegne dolaze trašnje. :) Zaboravio sam danas jesti na poslu pa imam malo jači apetit. :D |
Vratio se sa večere, otišao sam na gyros, kod lučkog. :)
|
Kakav je?
Jel to pravi gyros?Ili kebab? |
Jednom sam jeo gyros i bio mi je užasan. Bezukusan i slabašan. Uzeo sam ga iz "Tigrića". :)
|
Citiraj:
E sad što je pravi gyros? :D :) Citiraj:
|
Ti grci su stvarno biseri. Čak i tursku kavu gamad zove "grčka kava".
Gyros je grčka kopija turskog kebaba. Samo što je grcima ispod časti priznati da rade nešto kao turci pa svemu daju svoj naziv. Kebab je bolji jer ne ide (tradicionalno, ne ova mljevena govna kod nas) svinjetina unutra. I to je basically jedina razlika. Sve ostalo stvar priloga kojih ima onoliko koliko se sprdne vlasniku fast fooda. Meni su najdraži oni kada vlasnik lijepo složi meso jednu komadinu na drugu i onda reže. Također zbog higijenskih razloga paze da da im meso ne padne dolje nego ti ga direkt režu u tijesto, a ne ko ovi naši kaj prvo narežu pa onda skupljaju. Iako su mi bzvz ovi industrijski mljeveni te su mi kvalitetom na razini hrenovka, pašteta i ostalih ispljuvaka industrijskog mesa koje je bliže nečem petom nego mesu. |
Citiraj:
|
Da netko.... :D
p.s mogao si se i kasnije prijaviti. Ne znam kak je jelc javio baki za koliko ljudi da radi klopu. :) |
a znas mene i na svoj sprovod cu zakasniti :(
na bude jelc vidio ovo :D kaj ja ovakav ko od stjene odvaljen se lako zguram :D |
Dobro gospon voditelj. :p Ajde vidimo se danas. :) cya ;)
Danas za gablec tuna u umaku od paradajza i paradajz. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo kaj to sve treba ovak izgledati http://www.kebabfactory.com.au/siteb...7012009335.jpg a ne ovo govno http://www.alibaba.com/industry-prom...promotion.html |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:38. |