![]() |
Za maslinovo ce ti jos i oprostiti ali za krvavice i fileke...nisam bas sigurna :D:banned:
|
Krvavice obožavam, hjao da mi je sad koji par. :nuts:
|
Citiraj:
Jučer pizza all day long, danas još nisam odlučio :D |
Citiraj:
krvavice i špekfileke mogu intravenozno konzumirati po potrebi :D Citiraj:
dakle žena nije kuhar nego opasni plagijator... ima tu olivera, (dosta) blumenthala i ramseya i uopće mi je glupo gledati neki recept i/ili savjet kojeg sam već gledao od puno simpatičnijih likova (ako ćemo iskreno). no sada to na stranu, neću nikada zaboraviti njen najveći podvig, rekao bi nešto kao recimo kuharski spomenik, ma i više od toga... VREMENSKA KAPSULA :D bilo je doba purice s mlincima i ona je odlučila krenut uzvodno i napravila je puricu obilato našodranu sa maslinovim i umjesto mlinaca nego govno tipa brokula ili karfijol... hhhhhhh... U B I T ! ! ! WITH FIRE!!! :D |
pohana piletina i pire... :D a desert baklava :D
|
pics or didn't happen vrijedi na ovoj temi :D
|
Citiraj:
baklave nedam.. :nono: jel kome ostalo kolača od Uskrsa? :D |
|
daj nakrkaj tog krumpira drugi put, sigurno ga je sfalilo, a mesa ostalo.
|
Issse koja gozba..daj te kolače vamo :D
|
Jaooo koji kolači :D
@flare dobar ti doručak od neki dan, mogla bi radit šnenokle za vikend. Thx na ideji :D @ladytron klasična baklava od oraha ili? Mene zanima ona od pistacija, morat ću ići u istraživanje gdje to kupiti. Danas sam pojela zadnji komadić makovnjače za doručak. A i radila sam pincu po prvi puta i zadovoljna sam okusom, ali mi se nije lijepo rascvala, onak kak bi trebalo, ali koga briga :fiju: |
Citiraj:
Ooo obožavam pistacije samo neznam baš kak bi mi se uklapale u baklavu :eek: Sumnjam da toga ima |
Ima, ima. Nadjev je samo od pistacija.
Postoji u ZG-u svakih par subota mislim, mali plac na tavanu, tamo zna biti. Morat ću se uputiti jednom :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kolači su svi domaće izrade, kao i torta. Pojelo se sve brzo :D |
Veceras je dobra tekma, znaci radi se jedna prava domaca pizza. :zdero: :D
Ako ne zaboravim, mozda i okinem fotku. |
Citiraj:
|
that looks nice!
|
@flare...odlično!!!
|
Citiraj:
|
eto flare me nagnala na iskorištavanje ostataka pa sam ja napravio mali hommage prošlom nam uskrsu ala doomsday iz chella :D
stvarno nisam mislio kuhati nikaj danas jer ima još brdo klope sveeeeee dok u sparu nisam naletio na zadnje dvije bukse velikih smeđih šampinjona kojima ističe rok trajanja i 50% su off... tako da sam dobio 6 pravih momaka za 11kn i onda je krenulo kalkuliranje šta i kako dalje :D dakle očišćeni samo nožom onaj humus/zemlja/gnojivo šta već (ne perem nikad gljive jer je život prekratak), izrezane opne od glave do stručka, par stručaka na sitnije kockice narezano skupa sa redom: - domaća naša kobasa sa kolinja - domaća slavonska kobasa - domaći slavonski špek - kuhana šunka od uskrsa - domaći dimljeni kravlji sir - cheddar (spar, britanija) - tilzit nepoznatog porijekla - kuhano jaje sve pomiješano sa malo ulja, timjana, soli, papra, senfa i svježe ribanog hrena te napunjeno i stavljeno u malo pouljenu tepsiju, da bi zgledalo vako: ![]() nakon toga nariban grana padano (certificirani da se razumijemo!!! :D) i malo ulja po rubu gljiva pa sa takovim filterom je vako: ![]() eto sada je na 180c neko vrijeme dok ne budem zadovoljan viđenim. jači sam od rockya :D |
Fino:)
|
|
Imate zanimljiv odnos :D
http://www.pohrani.com/f/41/u5/1CrAqfQI/1.jpg |
a ne mogu ja sada imati wmf + zwilling, a ona neku tamo sirotinju bezimenu i bezoštru :D
|
|
|
Citiraj:
Jedini sastojak kojeg više mrzim je truffle oil. Bokte kak mi to tek digne želudac :D :p |
Citiraj:
Citiraj:
thnx... šampinjoni su ispali mrak! as you can see: ![]() :D Citiraj:
nisam probao oil, ali mnogi kažu da je to šit... doduše ostale truffle proizvode ću rado popapati. ima negdje na dolcu dućan koji se bavi pastom i između ostalog imaju razna punjenja tortelina i tako tih jastučića, e takovi punjeni tartufima su epski dobrih razmjera (skupi naravno). |
Citiraj:
|
Ja danas ne kuham..znači na meniju je lovački :D
|
Žemske, kaj ste napale Sisu :D koliko ja znam on je oduzet :D
@ Ammy, Ladytron25 - hvala cure :) Mislim da ću danas za ručak ponovo onu fritaju s pršutom i šparogama jer mi je još ostalo materijala od neki dan :fiju: |
Jest da sam solo, ali ne barim zauzete...:D a syss..volim ga zezat, zna to on ;)
Ja sam danas na jajima :D |
sve žene svijeta su me napale, ama šta se to dešava šta ŠTA?!? :D
vidli svi da znam kuvat, da poklanjam ko da je svaki dan valentinovo i odma na mene jadnog :D |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
istinu zboriš :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39. |