![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Hjoooj…svrbe me prsti :D
@ladybug - da znaš da sam te baš spominjala neki dan i komentirala kako te dugo nisam vidjela online :) Enivej, kaj nije da se prvo skuha šunka pa se onda peče u kruhu? :stoopid: |
|
@bagica... HAHAHAHA :D
@flare... zakaj svrab? :D :D :D |
A Bubbi nisi ništa odgovorio? Ha? :p
on topic: kuha se govedska juhica s domaćim rezancima :goood: |
a kaj reć bubi? šta god da mu kažem popljuvat će me :D
|
Syss, koji broj blagajne...:p
|
Erm, ja ne kuham šunku prije pečenja... :fiju:
Peče se fino sat i pol na nekih 180, ovisno koliko je velika. Al se zna dosta isušiti pečenjem i ne bude tako sočna ko kuhana... Tak da uvijek si uzmem kuhanu šunku i kruh od pečene šunke haha @flare, ma uvijek sam tu negdje, watching, scrolling, judging LOLOL :kafa: |
|
Danas sam malo za promjenu jeo na račun punice. :D
Puretina, prasići, krumpir, grah salata, gembači, orahnjača i makovnjača. :D Moj bože mislim da ću opet spkupiti puno previše kila...NIJE DA IH OD SADA NIJESAM IMAO! :D |
Pa VAZDA žderem na svoj račun! :D
Ma ni čut ispod 110! :D NE IĐE! :D Nije humano koliko sam žderao ovih dana. :D Otkrio sam mali ali cattering u Frankopanskoj. Imaju salate po 15kn od 300 grama kaj je fakatdosta i IMA MI TO JESTI! :D http://mali.hr/gastro-bar/danas-nudimo/ |
ja ne želim pogledat vagu nakon ovih par dana :D
|
Prošli vikend Osijek - Novi Sad. Ovaj Uskrs. Samo jedna kila :) Ja hepi :P
|
Citiraj:
|
Kaj? :D
Kako? :D Ajde daj jelovk. :D Od A do Ž. :D |
ti si na krivom threadu sine :D
edit: @brko je ovo išlo... amdo je uvijek u krivom threadu, da ne kažem forumu :D |
ČISTO DA GA ZNAM IZBJEGNUTI! :D JELTE JELOVNIK! :D
|
hahaha :D
ma di ćeš izbjegnut jelovnik... pogotovo kod dede, bogati znam taj jelovnik mentalno uslikano napamet, ali nikad znat šta ću žderat :D |
Pa ja se sad čuvam da bi mogo počet žerat kad krenu open air festivali roštiljanja. :D a ako bude prilike dođem i do Dede :D
|
No i di je jelovnik na kraju? :) Trrbalo bi obaviti mini ciscenje nakon Uskrsa. :p
|
Citiraj:
Ako pod čišćenje misliš dijeta i to, to nije u duhu pravog žderonje.:banned: Nastavak slijedi, imam još za danas i sutra šunke i goranskog nadjeva... |
Citiraj:
Juhu sam tamanio minestrone. Cherry rajčice 40 dg malo posolio, stavio 2-3 kapi suncokretovog ulja, i unutra utovario 10 dg mozarelle. Drugi obrok je bio tuna i polumasni sir. Kruha, peciva, tjestenine i ostalog mesa ni blizu. :) do prvog maja je takav režim ;) |
[QUOTE=Drug Brko;2582626]Cherry rajčice 40 dg malo posolio, stavio 2-3 kapi suncokretovog ulja,
/QUOTE] Kakvo svetogrde......na rajcice obavezno maslinovo:dobartek: |
Hebote maslinovo ulje. Fuj.
|
|
Citiraj:
Citiraj:
|
E, al ak se nebuš toga strogo pridržaval, niš od toga. Tipa da okineš samo jedan amburger ili oveći sendvić :)
Poželjno je isto da ne piješ ništa osim čaja bez šećera i vode, pogotovo niš gazirano. Naravno, colu, pivu i slično smiješ samo gledati :) I još da se 15-20 minuta dnevno iznojiš... :) i to je to :) Muka je, velika muka, ja sam se prvi dan tresao, ali drugi dan je već lakše, a treći normalno. |
Može bez pive, šećer ne stavljam u ništa ovak i onak ali bez kave...ama nema boga. :D
|
Ma, koga briga za kavu :)
|
Kavu inače ne pijem (kao što i ne pušim), ni razne derivate od kave (nes, kapućino...) pa ti nemrem reć niš o tome ;) ovo što sam rekal kod mene ima rezultata, a ti buš vidio ;)
|
Danas je dan već propao bikaz umaltio sam ujutro orahnjače i makovnjače. :D :D :D
|
amdo diet level: kandirani bacon sa cimetom :D
što se maslinovog tiče volim dobro, a najviše mlado domaće... gusto, mutno, trpko i jako, jako fino. |
I gdje je sad Jelc da bana ove koji spominju "riječ koja se na žderonjama ne spominje" i ove koji govore da je maslinovo ulje fuj. :banned: :D
Btw, živo me zanima za koliko ćeš vratiti tih 10 kila kaj si skinuo za 10 dana :D Danas za doručak - šnenokle :care: a za ručak imam od jučer još pečene piletine i mlinaca. :zdero: ![]() |
Citiraj:
To je plan od 01.05 do 15.06. S time da se popunjuje :D |
Citiraj:
|
@Brko - o majketi :D (ne mogu reći da kužim zakaj to radiš but, who cares tbh :D)
@sisa - i jesu nice, uber nice :p |
Ja ubio cezar salatu! :D
|
Jutros za doručak ubio pola kg posnog sira. Ne mogu ga jesti samog pa ubacim dvije zlice meda :fiju: I onda se natrpao marcipanom. Nisam isao doma za vikend posto imam ispite, a tetka mi zivi samo dva nebodera dalje ovdje u Rijeci pa me natovarila :D Poslije toga klasika, kava. S tim da sam izbacio onu instant, od koje mi se samo spava.
Za ručak sam ubio sendvic, od onog kukuruznog kruha iz Bille (300-tinjak grama) sa čajnom gavrilovic i ementalerom. Problem je bio sto je padala kisa pa nisam mogao po kapulu jer sam trebao praviti lignje na brudet. :D Ali je kisa ipak stala pa sam se natovario za veceru. Kupio sam i hobotnicu pa ce sutra popodne poslije ispita u lonac :) U zadnje vrijeme mi se nista na kilazi ne prima pa zderem ko lud. Lani sam u 6. mjesecu poslije faksa imao 72 kg. U Poljskoj dok sam bio na razmjeni sam nabio na 80 kg, ali sad stagniram. PS, Poljska bi bila raj za prave zderonje, ove 100+ :D Kg pilecih fileta je 16 kn, citavo peceno pile 18 kn. Ja sam se gusio u hrani :goood: |
Citiraj:
A gle ne podnosim masline i to ulje. Jednostavno mi ne paše miris i okus. Kao što neki ne podnose krvavice ili špek fileke :D A osobno ne kužim ni tu zaluđenost maslinovim uljem. Kad vidim onu ugarkovičku kak trpa maslinovo na ama baš sve i svašta zlo mi dođe. :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:53. |